Používáte někdo on-line rodinný sdílený kalendář? Jaký?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
andulka01 Google kalendar. Krome sveho vlastniho mame se sambem jeste spolecny
andulka01 my google, kazdy mame svuj, posilame si udalosti, protoze muz ma svuj nasdileny s partnerem z firmy a to nechci videt ![]()
Též Google.
711990 Lamicka dzizisketa Děkuji, jdu na to :-)
Jakou službou doručuje Zalando? Na výběr tam při objednání není, ale ve služnách mají PPL, ČP , DHL ... to si jako vyberou, co pro ně bude vhodnější?
Samantha Mne to zatiaľ vždy priviezlo PPL teda. ![]()
mám ultra divný dotaz:
z nějakého důvodu se zaobírám filmovými triky, myšleno ne drahými filmovými triky, takovými těmi, které si šikovní lidé spíchnou sami doma. jako třeba umělá krev, jak propíchnout člověka skrz naskrz, jak to udělat, aby střelba vypadala přirozeně atp.
jsem dost vázaná na anglické prostředí, protože anglicky umím nejlíp.
je to málo pravděpodobné, ale nemáte naprosto čirou náhodou někdo tip na jinojazyčný youtube kanál nebo web, kde se tímto zabývají? a který já pro nízkou jazykovou znalost nenajdu?
Jiná Realita zkus hledat "special effects" makeup na youtube, případně special fx
začíná mě zajímat, co kutíš a děláš s tím takový tajnosti...jako jo, bude halloween, ale ty ruský vojenský filmy, falešný průstřely :)))
Prosím, nepracuje tu někdo na sociálce??? Oddělení dávek, příspěvků apod. Potřebovala bych nějaké info o možnostech. Děkuji
Prosím, do sz.
Netušíte prosím někdo zda se dá višňovka volně koupit v lékárně? Než se pracně vykopu z domova. Díky
Nemáte někdo tip na zprostředkovatele pronájmu bytu? Našla jsem třeba garantovanynajem.cz nebo renta364.cz, ale nikde na ně reference, nevyužíváte někdo něco podobnýho?
Kupuju si v Calzedonii samodržící punčochy a začal mě zlobit ten silikonový pásek. Ale ta reakce je docela zvláštní. Jeden den mám punčochy, druhý den se nic neděje a třetí den se mi objeví na stehnech červená jelita (v místě toho samodrž. pásu). Vydrží několik dní a pekelně svědí. Normálně mi silikon neva, alergie žádné nemám. Nesetkala jste se s tím některá?
bram ja jo, ale nevim, co s tim. prestala jsem samodrzky nosit.
bram Alergie se může projevit kdykoli během života. Naopak spousta alergií se projeví až při opakovaném styku s alergenem. Já mám alergii na některé složky parfému a objeví se mi taky až za víc než 24 hodin, takže mi to dlouho nedošlo. Vydrží několik dní.
Renusatko hm, to bude asi ono. Ale to bych asi mela byt i alergicka na silikony, co jsou treba v kosmetice, ne? Nic jineho me netrapi, jen ty puncochy.
continuity ja je nastesti nosim jen prezitostne a to se asi kousnu a trochu toho nepohodli pak vydrzim :)
bram Mám stejný problém se samodržícími punčochami i s cyklistickými kalhotami, kde se mi ten silikonový proužek dotýká kůže. Silikony v kosmetice (používám celkem často třeba bázi pod makeup) mi nijak nevadí.
Alena_In no já si právě říkám jestli to nemůže být mechanický podráždění, jak je ten proužek přilepený na kůži a trochu se tam pohybuje a při chůzi se tam různě natahuje.. ale nevím.. ![]()
bram Mě se to teda přicucne na kůži a ani se nehne. Spíš mi připadá, že kůže pod tím silikonem nemůže "dýchat".
Šaty na maturitní ples - půjčit nebo koupit?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.