"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 24. října 2019 14:37
Reakce na barbucha:

Zarinya 

No je otázka čemu říkáš pidijizvy. A můj kožař by se asi po tvý radě šel voběsit

​hmmm doktori taky nedoporucujou koureni....a kouris?

Ja spoleham ze je Mirka tak soudna a dokaze posoudit zda ano ci ne....nehlede na to ze to chtela prvne ona ja jen doporucuju kolikrat. 

A muj kozar proti solarku nic nema

A za dvakrat z toho fakt nikdo neumrel....

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 24. října 2019 14:41

Nehádejte se kvůli mě. Nejde si dát prodloužit vlasy, ani na umělé řasy a nehty, ani nová prsa a lepší nos, jen bychom uvítaly kapku barevně jednotnější záda, tak pro to něco uděláme. Já ji chci mít krásnou a ona se chce dobře cítit.

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 24. října 2019 14:43

Zarinya jenze kozari, kteri resi melanomy by solarka nejradsi vymazali ze sveta... a ja mam v blizkem okoli nekoho, kdo tohle resi a dite bych do solarka neposlala. To at ma radsi bile fleky na zadech. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 24. října 2019 14:56

Lamicka neni uz dite. A za dvakrat nikdo neonemocni....

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 24. října 2019 15:02

Zarinya Mirka 

Ale jde o to, že se jizvy stejně neopálej, škodlivost jsem neřešila původně.

I když to taky neni od věci. Já teď donedávna chodila na solárko, jakože po létě hned nevyblednout, a normálně mi mateřský znamínko napuchlo, začlo to pracovat... nervy nadranc letěla jsem za kožařem - nakonec z toho nic nebylo a už je zas v původním stavu, ale doktůrek se zlovolně pochechtával proč se divim když se chodim smažit. Tak už mě tam neuviděj.

Offline Garfie
28569 příspěvků moje polička 24. října 2019 15:11

Mirka Tak jestli k tomu studiu nemáš důvěru, pochopitelně nechodit!! :-) 

Já teda taky nejsem příznivce solárek, zvlášť když kamarádka provozuje, sama do něj nechodí(!) a přemýšlí na co se zaměřit jiného, protože má strach, že jí brzo podnikání zakáže zákon. Pro jednou se určitě nic nestane, ale pro vlastní dceru bych raději použila samoopalovací krém. Když začnete teď, postupně jí záda zabatvvíte do požadového odstínu....

Offline bosibori
příspěvků moje polička 24. října 2019 15:21

Mirka Jizvy se neopálí, budou tmavě rudé. Vyzkoušeno za Vás :-) 

Offline RoSa
10177 příspěvků moje polička 24. října 2019 15:30

Mirka a co hodit přes ty záda pléd? 

Offline Tak Betty
6144 příspěvků moje polička 24. října 2019 15:38

RoSa tak to je skoro tak hloupá rada jako  nekupovat šaty s holýma zádama. Má výstřih na zádech, chce mít holá záda tečka.

Offline RoSa
10177 příspěvků moje polička 24. října 2019 15:40

Tak Betty asi se ti nezobrazujou emotikony, ale to neva

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 24. října 2019 15:41

Zarinya Praveze ti doktori rikaji, ze zrovna u solarka staci jedna navsteva.  

Offline Tak Betty
6144 příspěvků moje polička 24. října 2019 15:43

RoSa aha, zase jsem byla nedovtipná

Offline černá káva
2131 příspěvků moje polička 24. října 2019 16:46
Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 24. října 2019 17:05

RoSa , a hadr přes hlavu. Ona chvíli tvrdila, že tam nepůjde, že se dá večer strávit lépe, třeba programováním, ale nakonec zvolila "nudu na parketu".

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 24. října 2019 19:31

já teda mimo téma mám zkušenost. letos jsem poprvé v solárku byla, celkem třikrát, na nejslabší a na nejkratší program. před létem.

hrozně mi to udělalo dobře. letos poprvé jsem se nespálila do masa, což se mi jinak stávalo každý rok, protože nemůžu požívat opalovací kosmetiku, takže jsem si vždycky spálila výstřih, ramena, záda....fakt brutálně, stačilo se někde na 15 minut zapomenout.

myslím, že mně osobně (mluvím jen za sebe) tyhle tři návštěvy ročně zřejmě škodí méně než skutečné slunce, protože je jedno, jestli se desetkrát opálím v solárku nebo dvakrát brutálně spálím na slunci.

zbytek léta jsem se už vůbec neopalovala cíleně, jen jak jsem chodila přirozeně ven.

ale je to jen osobní dojem.

dobrý pocit z toho úplně nemám, protože v rodině máme všecko v anamnéze, ale krátkodobý výsledek byl pro mě lepší.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 24. října 2019 21:34

Jiná Realita ja na solarko nedam dopustit,ale nikomu ho nenutim.

chodim do nej 25let....v mladi casteji,ted uz leta jen 3x mesicne.A diky tomu nemam problem na slunci a zbavila sem se i solarni alergie....

ani sem se nesetkala s zadnym doktorem,ktery by mi to vymlouval,naopak muj praktik v mire doporucuje na lupenku.

Offline slniecko admin
19583 příspěvků moje polička 25. října 2019 12:40
Reakce na Mirka:

RoSa , a hadr přes hlavu. Ona chvíli tvrdila, že tam nepůjde, že se dá večer strávit lépe, třeba programováním, ale nakonec zvolila "nudu na parketu".

Nechtěla flitry a krajky a tyhle jí moc sluší.

Jaj, tak to máš doma taký materiál, ako ja....dôrazne odporúčam vykašľať sa na to, nech má okolo toho čo najmenej opruzu, inak je Ti to ešte stále schopná zrušiť.

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 25. října 2019 13:54

slniecko už jsem si všimla, že naše dcery mají pár společných rysů. Ale moje je starší a vyhrožovala víceméně v legraci, dostala od mě dobrou nevyžádanou radu a žádný další exces nepřijde. Koneckonců, je to její boj.

Offline slniecko admin
19583 příspěvků moje polička 25. října 2019 16:10

Mirka

Držím palce a užite si to!

Offline Myrtila
5344 příspěvků moje polička 27. října 2019 07:39

Nasla jsem kozenou kabelku asi tak po babicce, nebo mozna prababicce, kterou bych si chtela nechat. Potrebuje ale generalni opravu - vymenit ucha, prezky a podsivku, k tomu teda i vycistit. Nemate nekdo tip na nekoho, kdo by tohle zvladnul? Nevim, jestli se s tim obratit na nejakeho obycejneho opravare, jestli by tohle zvladnul. Navic nemam nikoho vyzkouseneho ani na mensi opravu, natoz na tohle. Lokalita Brno a okoli.