Myrtila ja bych prosila totéž v Praze
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
stes No dobra opravna je v ulici Budejovicka, ale ja tam mela vzdycky jen boty. Ale ten chlap byl super no, urcite by se s nim dalo domluvit, co umi, neumi, udela neudela, treba to nekdo zna a podeli se o vic zkusenosti
Karja dekuju.
stes Na boty ho muzu doporucit na 100peocent, myslim, ze ma I nejake recenze na netu.
Myrtila boty nosím na Antonínskou, hned vedle květinářství je Opravna obuvi a tašek. Kabelu jsem tam žádnou nedávala, ale s opravou bot jsem spokojená.
Myrtila V Brně na Mendláku je brašnářství. Kabelky tam opravují a dobře, i když mi jde většinou o zip nebo uši. Myslím, že by zvládli i ostatní opravy a čištění. Možná tam zavolat a zeptat se.
stes Mně opravili dobře kabelku v Krakowský.
Taky doporučuji opravnu v Krakovske.
nellielovett, Renusatko Dekuju, zkusim se zeptat v obou.
Renusatko Kde presne u mendlaku by to melo byt? Vybavuju si nejakou spis na Vaclavske kousek za Kouricim kralikem, ale to asi neni ona?
Existuje univerzalni rada, jak se nestydet a chovat se, alespon na oko, sebevedomne? Jedu s manzelem na “vikend” bez deti a uz ted mam osypky, ze kazdy pozna, ze tam nepatrim. Navic manzel zhubl, je celkove sik, kdezto ja jsem zamrzla a mam (asi zcela absurdni) pocit, ze mu budu delat ostudu.
tzaziki Ale kuš! Náhodou ti to MOC! sluší!! Žádná koule nejsi, tak co blázníš?? Vždyť vypadáš výborně.![]()
Maximálně tu můžeš prokonzultovat, co si vzít na sebe. Ale vůůůůůůůůůbec žádný pesimismus ohledně vlastního vzhledu! Ani náhodou!![]()
A jako jak bys tam neměla patřit?! Všechny starosti hod za hlavu a koukej si to užít a odpočinout si :-)
tzaziki na to asi recept úplně není..., ale nemyslím, že bys ten důvod měla. Pokud si vzpomínám, výrazně jsi změnila figuru k lepšímu a nevím, v jaké společnosti bys nějak negativně vyčnívala. Neblbni a užij si to!
Já bych volila mantru: jsem hezká a sympatická. A strašně důležitý je úsměv. S ním se dá zvládnout naprosto všechno! Neboj, zvládneš to bez ztráty kytičky a přeju hezkou zábavu.
tzaziki Neblbni, moc ti to sluší :-). A pořád je mi sympatičtější milý, přirozený stud, než sebevědomí na oko. Těš se a užij si to.
Dadoo Dekuji. Mozna je to tim, ze je to po dlouhe dlouhe dlouhe dobe volno bez deti a tak moc si preji aby vsechno klaplo. Navic je to pro nej prekvapko, vubec nevi kam jede. Pred chvili si tu zkousel novy oblek a tak moc mu slusel. Na konzultace outfitu uz neni cas, odjizdime rano.
Ja si na spouste mist pripadam tak nejak nepatricne. V nekterych restauracich, v obchodech..... mam pocit, ze se tam neumim chovat, ze tam treba financne nepatrim a kazdy to na me pozna.
rozarka , kocoureksuggy Diky, usmev bych mohla zvladbout.
Existuje univerzalni rada, jak se nestydet a chovat se, alespon na oko, sebevedomne? Jedu s manzelem na “vikend” bez deti a uz ted mam osypky, ze kazdy pozna, ze tam nepatrim. Navic manzel zhubl, je celkove sik, kdezto ja jsem zamrzla a mam (asi zcela absurdni) pocit, ze mu budu delat ostudu.
Jsi hezká a navíc moc sympatická. Užij si víkend!
Do peněženky ti nikdo nevidí, tak se nestresuj. Určitě to všechno zvládneš. ![]()
tzaziki občas (teď už ne tolik, jako dřív) se cítím velmi podobně. krom různých věcí ke zvýšení sebevědomí mně osobně pomohlo ještě uvědomit si takovou věc - člověk, který se chová stydlivě, není "přezdvořilý" ale spíš nezdvořilý, ostatním je to nepříjemné, když se ošívám, koukám stranou, krčím... daleko příjemnější pro okolí je vzpřímený postoj a pohled do očí s úsměvem. tak se narovnám, usměju - a ono to je hned lepší.
to, že jsi krásná a moc sympatická už ti napsaly ostatní.
Myrtila Je to přímo na Mendláku, směrem ke Svaté Anně. Je tam nějaký obchod s oblečením, kadeřnictví a tak. Na Václavské je taky speciální obuv, kde i myslím šijí kabelky, tak možná i tam.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.