"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline stes
9260 příspěvků moje polička 27. října 2019 07:59

Myrtila ja bych prosila totéž v Praze

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 27. října 2019 10:30

stes No dobra opravna je v ulici Budejovicka, ale ja tam mela vzdycky jen boty. Ale ten chlap byl super no, urcite by se s nim dalo domluvit, co umi, neumi, udela neudela, treba to nekdo zna a podeli se o vic zkusenosti

Offline stes
9260 příspěvků moje polička 27. října 2019 10:41

Karja dekuju. 

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 27. října 2019 10:42

stes Na boty ho muzu doporucit na 100peocent, myslim, ze ma I nejake recenze na netu. 

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 27. října 2019 10:47

Myrtila boty nosím na Antonínskou, hned vedle květinářství je Opravna obuvi a tašek. Kabelu jsem tam žádnou nedávala, ale s opravou bot jsem spokojená.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 27. října 2019 10:51

Myrtila V Brně na Mendláku je brašnářství. Kabelky tam opravují a dobře, i když mi jde většinou o zip nebo uši. Myslím, že by zvládli i ostatní opravy a čištění. Možná tam zavolat a zeptat se. 

Offline 999
19821 příspěvků moje polička 27. října 2019 10:53

stes Mně opravili dobře kabelku v Krakowský. 

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 27. října 2019 11:31

Taky doporučuji opravnu v Krakovske. 

Offline stes
9260 příspěvků moje polička 27. října 2019 13:23

999 Tulipe dekuju

Offline Myrtila
5344 příspěvků moje polička 27. října 2019 15:08

nellielovett, Renusatko Dekuju, zkusim se zeptat v obou. 
Renusatko Kde presne u mendlaku by to melo byt? Vybavuju si nejakou spis na Vaclavske kousek za Kouricim kralikem, ale to asi neni ona?

Offline tzaziki
1156 příspěvků moje polička 27. října 2019 19:42

Existuje univerzalni rada, jak se nestydet a chovat se, alespon na oko, sebevedomne? Jedu s manzelem na “vikend” bez deti a uz ted mam osypky, ze kazdy pozna, ze tam nepatrim. Navic manzel zhubl, je celkove sik, kdezto ja jsem zamrzla a mam (asi zcela absurdni) pocit, ze mu budu delat ostudu. 

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 27. října 2019 19:53

tzaziki Ale kuš! Náhodou ti to MOC! sluší!! Žádná koule nejsi, tak co blázníš?? Vždyť vypadáš výborně.

Maximálně tu můžeš prokonzultovat, co si vzít na sebe. Ale vůůůůůůůůůbec  žádný pesimismus ohledně vlastního vzhledu! Ani náhodou!

A jako jak bys tam neměla patřit?! Všechny starosti hod za hlavu a koukej si to užít a odpočinout si :-)

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 27. října 2019 19:56

tzaziki na to asi recept úplně není..., ale nemyslím, že bys ten důvod měla. Pokud si vzpomínám, výrazně jsi změnila figuru k lepšímu a nevím, v jaké společnosti bys nějak negativně vyčnívala. Neblbni a užij si to!

Offline kocoureksuggy
1385 příspěvků moje polička 27. října 2019 19:58

tzaziki 

Já bych volila mantru: jsem hezká a sympatická. A strašně důležitý je úsměv. S ním se dá zvládnout naprosto všechno! Neboj, zvládneš to bez ztráty kytičky a přeju hezkou zábavu.

Offline 999
19821 příspěvků moje polička 27. října 2019 20:05

tzaziki  Neblbni, moc ti to sluší :-). A pořád je mi sympatičtější milý, přirozený stud, než sebevědomí na oko. Těš se a užij si to.

Offline tzaziki
1156 příspěvků moje polička 27. října 2019 20:09

Dadoo Dekuji. Mozna je to tim, ze je to po dlouhe dlouhe dlouhe dobe volno bez deti a tak moc si preji aby vsechno klaplo. Navic je to pro nej prekvapko, vubec nevi kam jede. Pred chvili si tu zkousel novy oblek a tak moc mu slusel. Na konzultace outfitu uz neni cas, odjizdime rano. 

Ja si na spouste mist pripadam tak nejak nepatricne. V nekterych restauracich, v obchodech..... mam pocit, ze se tam neumim chovat, ze tam treba financne nepatrim a kazdy to na me pozna.

rozarka , kocoureksuggy Diky, usmev bych mohla zvladbout.

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 27. října 2019 20:09
Reakce na tzaziki:

Existuje univerzalni rada, jak se nestydet a chovat se, alespon na oko, sebevedomne? Jedu s manzelem na “vikend” bez deti a uz ted mam osypky, ze kazdy pozna, ze tam nepatrim. Navic manzel zhubl, je celkove sik, kdezto ja jsem zamrzla a mam (asi zcela absurdni) pocit, ze mu budu delat ostudu. 

​Jsi hezká a navíc moc sympatická. Užij si víkend! 

Offline kocoureksuggy
1385 příspěvků moje polička 27. října 2019 20:12

tzaziki 

Do peněženky ti nikdo nevidí, tak se nestresuj. Určitě to všechno zvládneš.

Offline viktorka_od splavu
49359 příspěvků moje polička 27. října 2019 20:23

tzaziki občas (teď už ne tolik, jako dřív) se cítím velmi podobně. krom různých věcí ke zvýšení sebevědomí mně osobně pomohlo ještě uvědomit si takovou věc - člověk, který se chová stydlivě, není "přezdvořilý" ale spíš nezdvořilý, ostatním je to nepříjemné, když se ošívám, koukám stranou, krčím... daleko příjemnější pro okolí je vzpřímený postoj a pohled do očí s úsměvem. tak se narovnám, usměju - a ono to je hned lepší.

to, že jsi krásná a moc sympatická už ti napsaly ostatní.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 27. října 2019 20:29

Myrtila Je to přímo na Mendláku, směrem ke Svaté Anně. Je tam nějaký obchod s oblečením, kadeřnictví a tak. Na Václavské je taky speciální obuv, kde i myslím šijí kabelky, tak možná i tam.