tzaziki Dej si skleničku vína ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
tzaziki , Jee, ses kus jak blazen, ohromne ti slusi, mas ted bezvadny outfity, jako s takovymhle fyzicnem se da budovat sebevedomi jako blazen!
No a priste jedte pod stan, ono fakt nema smysl si delat nasili a stresovat se, ale na tom sebevedomi pracuj, je to zbytecny ho nemif. Uzijte si to s manzelem, urcite to bude hrozne fajn, jako nechci tveho manzela podcenovat, ale to by musel vypadat jak holywoodska star (ani me nenapada nikdo z ceskeho rybnicka) aby mu takovahle zenska delala ostudu;-)))
Renusatko Dekuju, obehnu to vsechno, jsem i docela zvedava, co mi kde na tu kabelku reknou :)
tzaziki s muzem jsme ted byli na vecerni akci, kterou poradal autosalon odkud mame lendra. Dostali jsme nejake vip gold vstupenky, a navic jsme s sebou meli malou v satku. Hele a bylo to skvele, muz v pulce vecera poznamenal ze my dva tam vypadame dost nepatricne a spis jak kdyby nam listky venovali rodice nez co jineho. Plus se teda dav delil na dve skupiny pri pohledu na mimino v satku, pulka se usmivala a chvalila (podotykam ze dite ani jednou nezabrecelo a koukalo nebo spalo) a druha se tvarila znechucene nebo nemela problem seknout jedovatou poznamku. A tady taky pomahalo kouknout primo do oci a hodit usmev jako no a co, nejaky problem? Je to jenom o treninku:D a ja mela na sobe skoro po 5 letech rifle a nic moc pocit teda...
viktorka_od splavu Nešla jsi včera kolem druhé přes Českou? Žlutý kabát a stažené vlasy?
rasaNori Proč rifle?
tzaziki Dúfam, že si víkend užijete. Bohužiaľ žiadnu radu nemám, sama na to trpím. Zdvihnutie sebavedomia je beh na dlhú trať a nie je to len vec tréningu ako to tu niekto spomenul.
nellielovett nesla a zluty kabat bohuzel nemam:-)
tzaziki Já už to čtu pozdě, ale hele-prostě se chovej mile a přirozeně. Z fotek působíš hezky a sympaticky, hloupě nevypadáš, tak pokud nejdete do skupiny snobů, dopadne to dobře. :-)
Take si casto pripadam nepatricne, ani ne tak vzhledem a oblecenim, jako spis tim, ze si pripadam desne nudna a nezajimava a ze mam problem se small talkem. Jako ze otevru pusu a kazdy pozna, ze jsem mimo...A to treba i na akci, kde jsem mela predtim nejake vystoupeni k tematu - takze objektivne vzato bych tam patrit mela![]()
Ono se to da asi naucit. Jednou jsme na nejakem rautu sdileli bistro stolek s chlapikem, ktery nas oslovoval tituly (u kazdeho z nas se trefil) a mlel a mlel, dost obecne, ale celkem prilehave. Pak odesel a ja se zeptala, kdo to byl. Nikdo nevedel![]()
Gatita :-DVyborna historka!
Hele ale já fakt myslim, že tohle je ta lepší varianta!
Já jsem poměrně dost extrovertní a většinou když někam přijdu, je mě všude plno. Což fakt není vždycky úplná výhoda ![]()
![]()
Lama_z_Lana A v čom že by to malo byť lepšie?
paktofonika V tom, že si člověk tak jednoduš neuděla ostudu? ![]()
Potrefenáhusa no protoze je vubec nenosim, nosim prevazne rovne strizene volne kalhoty, jenze zadne by nesplnovaly dress code tudiz jsem zakoupila rifle a kosili. Na me dost nezvyk:)
Lama_z_Lana Tak tomu never. Určite je lepšie keď ta je všade plno a s úsmevom sa so všetkými rozprávaš ako keď stojíš v spoločnosti bokom, ako kôl v plote, ledva prehovoríš, a keď sa ta niekto niečo opýta tak odpovieš len sucho a stručne. A Potom si tu situáciu v hlave milión krát prehrávaš.
Jj, čo by som ja dala za zdravé sebavedomie.
paktofonika otázka je, jestli to je fakt tím sebevědomím. Protože to já mám zrvna úplně na hovno ![]()
tzaziki počuj, keď sa nebohý Otto von Habsburg z času na čas ochomejtol v Bratislave, no 5 korún by si mu nedala! A navrch (ak si ho teraz nepletiem s nejakým iným šľachticom, čo sa motali po starých palácoch, kde mama robila správkyňu), jazdil na Wolksvagene! Nehovoriac o tom, že všetci títo starí páni dokázali každému dať pocit, že je skvelý.
Takže ak máš pocit, že ťa niekto "lustruje" podľa vzhľadu, tak s najväčšou pravdepodobnosťou jemu najviac trčí slama z bôt.
Nehovoriac o tom, že všetci títo starí páni dokázali každému dať pocit, že je skvelý.
Takže ak máš pocit, že ťa niekto "lustruje" podľa vzhľadu, tak s najväčšou pravdepodobnosťou jemu najviac trčí slama z bôt.
jo to je presne - zakladni pravidlo slusneho chovani zni neuvest nikoho do rozpaku. to bych chtela umet
paktofonika Tak ja zas melu nesmysly a vetsinou reknu vtip, co nikdo nechape a jeste nekoho nevedome urazim. Zrovna vcera se me vecer na oslave zeptala kamaradka, jestli ji nemuzu nekam odvezt (v pesi dostupnosti) a ja ji rekla, ze teda rozhodne ne a docela hnusne. Pritom ona jeste nema zkusenost, ze clovek je rad, ze dve hodiny sedi a neprerusuje vzacnou siestu rizenim na petiminutovou chuzi! Mohla jsem ji to rict normalne hezky. Byt introvert neni nekdy spatny:-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.