Gellnerova U nás letí půl firmy do těhle oblastí, tak jsem zvědavá s jakými pocity se vrátí. Tři do Indie, jedna kolegyně do Vietnamu a jedna do Číny.
Brácha se z Číny vrátil a doma mají všichni chřipku...on se vrátil zdravej
.
Gellnerova U nás letí půl firmy do těhle oblastí, tak jsem zvědavá s jakými pocity se vrátí. Tři do Indie, jedna kolegyně do Vietnamu a jedna do Číny.
Brácha se z Číny vrátil a doma mají všichni chřipku...on se vrátil zdravej
.
Zapoměla jsem diteti dat kuklu pod helmu na lyzovani. Da se vyzdrzet 2 hodiny lyzovani bez ni jen v helme?
JankaM Kukla se pod helmu dávat nemusí. Nevím, jaké máte počasí, ale pokud nemrzne víc, kuklu dítěti nedávám.
Karja seš dobrá, to nacvičiš!
notna dekuju za uklidneni. Ted v krkonosich bude tak kolem nuly, to prezije.
Pokud jde o koronavirus a cestování, řídila bych se doporučeními WHO. Myslím, že tam nikdo situaci nepodceňuje a opatření nad jejich doporučení (rušení letenek atd.) mi přijde zbytečný. A tady ještě jeden článek, sice dva dny starej, ale přesto myslím relevantní.
JankaM urcite bude dítě v pohodě. To moje by si asi ani nevšimlo, že je bez kukly.
Ava mám spíš blbý pocit z letiště a letadla než ze země samotné, nerada bych někam přijela a byla tam nemocná. Je fakt, že v období "obyčejných" chřipek se každý rok klidně cestuje a nikoho moc nenapadne, že by byl v nebezpečí.
notna V českejch horách by se mu naopak v těchhle dnech uvařila hlava ![]()
Kokoska
Přesně tak, letadlo s tou jejich vnitřní klimatizací je nejhorší. Pamatuju se, jak jsem seděla vedle pána, který celou cestu kýchal a pak byla dva týdny nemocná a to mi bylo 20 a jen tak něco jsem nechytla!!
Garfie já jsem si přivezla z Japonska příšerný zánět průdušek, být to dneska, tak na 100% skončím na Bulovce :D Možná jsem to chytla od jedné paní z naší skupiny, která celé dny kašlala. Poslední den seděla za mnou v autobusu. Takže ty blbý pocity mám, no.
Prosím objednat z about you lze jen na adresu, není možnost pošta nebo zásilkovna?
No ta chřipka, jojo.. škola začíná být poněkud vylidněná. Tak snad budu v kondici vlastně hlavně před odletem. ![]()
Help!!!
Přijela jsem domů a u sousedů před brankou jsem našla ležet mámu June. Hned jsem volala sousedce, ale jsou až do neděle na horách a navíc nechce, aby kočičku takto viděly děti. Poprosila mě, ať ji tedy někam "uklidím". Já nevím, co dělat. Být to naše kočka, mám jasno, ale co teď?
whiskas Pohřbít![]()
Sweet Potato To mě taky napadlo, kdyby to byla naše kočička ... Ale už jsem znovu mluvila se sousedkou a vyřešeno. Jak jsi psala ... Ach jo. Nesnáším ty magory, kteří jezdí v obytné zóně jako na Nürburgringu
.
whiskas
A co jste vymyslely?
Sweet Potato Pardon za dvojitý dotaz, ale nevěděla jsem, které vlákno je navštěvovanější. Řešení jako by to byla naše kočička ... Máme svolení majitelky.
whiskas A, já jsem si myslela, že se mi to poprvé neodeslalo.
To je dobře. Strašně smutný tohleto. Ještě přímo před domem.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.