Sweet Potato Je to tak. S těmi venkovními kočkami je to na pytel. Byla od sousedů přes ulici a jejich kočky se k nám vždy hrnou (mají/měli
3), což znamená přeběhnout silnici, byť ne zrovna frekventovanou (taková ta klasika v obytné zóně). Pokaždé trnu, že odněkud vyrazí auto. Samozřejmě nechodí jen k nám, ale courají se po okolí. Jak je vidět, někdy to prostě neklapne. Občas se vyvalují před brankou, když je sluníčko, ale tohle bylo na první pohled jiné ... Šla jsem za ní a nebylo jí pomoci, když jsem ji otočila, nebyl to pěkný pohled. Je mi to líto.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
whiskas Tak to aspoň zřejmě bylo rychlé.![]()
Sweet Potato To doufám!
Sweet Potato June vypadá jako její přesná kopie, včetně všech znaků ..., o to divnější pocit to byl.
O.k., nech je jí lehká zem a děkuju jí za June, ta se jí velmi povedla
.
Tak Betty když nejsem doma tak mi kurýr nechává balík z about you v nejbližším ppl parcel shopu (napíšu mu jen sms, ať mě zbytecne nenahani)
Karuna děkuju, nevěděla jsem, že je tahle možnost když to jejich stránky nenabízejí..
Tak Betty to nabízejí stránky kuryra. Vždycky počkám na jejich mail, že budou dorucovat a pak to přes ten odkaz změním. Nebo až když zavolaji, že přivezou, nahlásí parcelshop
Fakirka děkuji, to je fajn, že to takhle funguje.
Tak Betty Ja to řeším rovnou s kuryrem, kdyz přijde sms, že prijede,nikam se neproklikavam.
Fakirka No a myslis, ze to jde i pri vraceni, jakoze kdyz si pro vratku ma prijet kuryr, ze to muzu presmerovat a hodit do Parcelshopu? Ty vratky kuryrem mi desne nevyhovuji....
Karja to netuším, ještě jsem takhle nevracela... Ale čistě teoreticky by to jít mohlo...
Karja zrovna z about you jsem vracela pres parcelshop.Proto mě překvapilo,že nabízejí dodání jen přes kuryra.
Jsme v blbých dotazech a už se to tady probíralo(nedávala jsem pozor
)
budu vracet COS šaty...nalepím vratku na původní obal a podám v DPD Parcel shopu? a jako normálka mi to tam vezmou a bez keců?![]()
..to je trest za mou marnivost,ze mám teď s tím starost...
tímto děkuji za odpověď ![]()
Maureen které vracis
Maureen ja to takhle vracela v HK v tom jejich depu a bylo to jak rikas, rychle a bez reci, jen mi snad dali nejaky potvrzeni (uz je to dyl, detaily si nepamatuju)
Lama_z_Lana V depu ve skladištní oblasti?
Maureen jo, tam ![]()
Edit: ja jsem byla lina zjistovat, kde vsude to v HK berou k vraceni, tak jsem proste zajela na jistotu tam.
Tak Betty tyhle

Je to rychlé, předáš balíček a dostaneš razítko na druhou část nálepky, hotovo.
Lama_z_Lana díky za info![]()
jo a když už tady jsi...ta naše společná sukně-nepřipadá ti,ze je trochu užší dolní okraj?...jakoze když dělám delší kroky,tak se mi zdá,ze to tak je...ale možná dělám delší kroky a furt chodím rychle..no magor![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje