dynda prima,ještě ze se má jeden kde zeptat![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Maureen jo, velky rychly kroky se v nedaj, ale ja jsem zvykla z "povodnich" kokonu. Ale fakt je, ze tady ta sukne je asi ze vsech nejuzsi.
Lama_z_Lana no mně to v jiných kokonech nepřišlo...ale zvykám si v tyhle sukni..ono taky co by člověk pro parádu neudělal,žeáááno?..změnit stereotyp chůze?=maličkost....
Maureen ja jsem zvedava, jak mi v ni pujde na kole, v satech i suknich jinak bezne jezdim ![]()
Tak Betty Jo, tohle se jedná o Reserved...když nad tím tak přemýšlím, možná jsem už promeškala tu vracecí lhůtu, jejej!
Lama_z_Lana tak to jsem tedy zvědavá...myslím,ze tahle sukně a kolo dohromady nepůjde..
Maureen musi to jit ![]()
Kokony jdou, tohle taky dam
se toho nebat hlavne.
To bych musela jinak chodit furt jen v kalhotach!
Lama_z_Lana jsi dobrá
kdyz já jsem posera,bála bych se,ze si sukni natrhnu..
Jakou dietu (kromě probiotik) nasadit po užívání silných antibiotik a silných léků proti bolesti (Tramal)? Bolí břicho a špatný zažívání, únava.
andulka01 ještě můžete Hylak. Jinak rozpustnou vlákninu a spíš, co dělá dobře/ nedělá špatně. Ono to může trvat i měsíc než se to po těch atb zrovna.
andulka01 Hylak. Mne vzdycky pomuze, kdyz musim brat leky, ktere mi nesedi.
continuity Měsíc??? No nazdar...
Ale moc děkuji, stavím se pro Hylak.
andulka01 zelam skore uzdravenie moja pekna ![]()
Cim zmirnit priznaky chripky?
Candance pseudoefedrin, ale neber to kvůli tomu, abys mohla fungovat jako normálně. ![]()
continuity ja uz nefunguju nijak, uz nemuzu vydrzet
Candance v lékárně ti poradí, jsou to ty modafeny, stopgripy a pod. Vem si sebou občanku. Ted na noc si děj urcite ibalgin 400 i když třeba nemáš teplotu.
Taky zavisi, co te trapi - jestli jen teplota, nebo i dutiny/ucpanej nos, nebo (coz z tvyho posledniho postu vypliva) i celkova "schvacenost" - na to mi fakt nejlip pomaha ten modafen, no. Ze muzu aspon v klidu lezet a necejtim se "na umreni".
Candance nejlip mi pomohl paracetamol a prvni tri kola dvojita davka. (800-1000 mg kazdych 6 hodin)
pseudoefedrin vetsina tech leku ma, Ja na to davam bacha. Spatne ho snasim, ale vetsina lidi je v pohode
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje