Sairon Pacient může být na pokoji sám. A fakt mají všechny porodnice stavebně oddělené boxy? Nemyslím.
Ale to je jedno. Tahle debata je fakt absurdní.
Sairon Pacient může být na pokoji sám. A fakt mají všechny porodnice stavebně oddělené boxy? Nemyslím.
Ale to je jedno. Tahle debata je fakt absurdní.
tak, zrovna babis na ct24, odted (12:00) povinna karantena pro prichozi z rizikovych zemi
poslouchat ho je teda utrpeni.. "zakaz navstev ve vesnici"...
Potrefenáhusa Presne. Sa vôbec čudujem, že sa tu debata o tomto vôbec vedie. Pre mňa je to jasné ako facka, nemocnica to zakázala a hotovo.
Přesně ![]()
Sweet Potato jakože dneska se někde rodí víc žen na pokoji jen za plentou? Tahle varianta mě vůbec nenapadla že by byla možná. Ale jestli to tak fakt je, tak to bych třeba asi vzala jako důvod, proč by porodnice mohla tu přítomnost u porodu omezit.
od pondeli zakaz vstupu vsech cizincu a zakaz cestovani cechu kamkoliv:-O
pendleri muzou ale omezeni 50 km vzdusnou carou plati a bez vyjimek (Hamacek)
Sairon Nejvyšší úroveň je management konkrétní nemocnice/porodnice, který zná svoje možnosti a ví jestli je možný pacientky s doprovodem maximálně separovat od tech co akceptují doporučení, natož pak zákaz a nejsou zvědavý na doprovod těch co ne.
Sairon Apolinář například
Sairon Mutzi byla rychlejší. A krom toho, personálu se u rodičky může vystřídat celkem dost, anesteziolog pendluje atd atd.
viktorka_od splavu jaký zákaz návštěv ve vesnici, co to znamená?
INCOM1 zakaz navstev ve vězení![]()
Fakt chudaci zdravotnici, vyhnat samba uz na vratnici, tak zavru hubu a drzim krok a jsem rada, ze jsem rada.
viktorka_od splavu celý generace se narodily bez otce u porodu a matky to přežily taky. Za výjimečné situace se asi musí lidi chovat výjimečně, ne? Jinak dojde k podobným případům, jako když lidi nenahlásili, že byli v Itálii, aby je vzali u doktora, a nakazila se zdravotní sestra. Takže se zavírá porodní oddělení ve Frýdku-Místku, to myslíš, že je pro ženy před porodem menší trauma, když neví, kam pojedou rodit?
To "hádat se" je za téhle situace ten nejpitomější přístup, to "co mně bude kdo nařizovat". Nemohli by se jednou lidi chovat podle platných postupů i za cenu určitého diskomfortu? tohle mě fakt dokáže vytočit.
![]()
![]()
Navíc nejsou náhodou ve špitálech zakázaný návštěvy? A kdo tam potřebuje porodit - ten chlap snad?!
barbucha Právě, že v porodnicích zatím ne.
A na dětském - tam to chápu víc.
Sairon Apolinář například
pockej a jak to funguje, v tom otevrenym prostoru probiha i samotny porod nebo se jde na sal?
Tak kdyby to bylo tak jasné jak facka, tak by se to asi zakázalo při vyhlašování nouzového stavu. Ale vláda to nezákázala, takže zjevně nějaké důvody k tomu aby mohl být otec přítomný u porodu vidí i na nejvyší úrovni a ne jen my tady zpovykaná děvčata.
Já bych spíš řekla, že řešit takovou kravinu prostě v současný situaci nikoho ani nenapadlo.
barbucha Právě, že v porodnicích zatím ne.
A na dětském - tam to chápu víc.
I když to dětský jakžtakž chápu taky, tak je to zase další polovičatý řešení, který vede jen do pekla.
barbucha oni to puvodne vyslovne povolili. stejne jako ty materske skoly. zmena muze byt kdykoliv, samozrejme.
viktorka_od splavu nevim, nebyla jsem tam, ale ty komplet neoddělený porodní boxy byly pro mě důvod proč tam ne
To se dalo čekat, Slováci to tak mají.
Ale fakt nerada bych se dočkala zákazu vycházení.
No je to na prd, stejně jako omezená otvíračka v hospodách.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.