prosím vás, fakt blbý dotaz. Vie niekto, čo za súčiastku môže byť piston screw?
Pomůže tohle?
https://www.kurtworkholding.com/kurt-piston-screw-p-752.html
prosím vás, fakt blbý dotaz. Vie niekto, čo za súčiastku môže byť piston screw?
Pomůže tohle?
https://www.kurtworkholding.com/kurt-piston-screw-p-752.html
betsey Tipla bych si nýtek. Pistony se říká těm nasazovacím koncovkám do nýtovacího lisu - pro každou velikost nýtku je jiný piston. To by i vysvětlovalo, proč člověk nalézá při hledání i zuby - asi implantáty :-)
A jinak ahoj, lidi. Věky jsem tu nebyla, teď trpím sociální izolací, tak pročítám diskuzní fóra, dlouhodobě uložená k ledu pro nedostatek času (teď ho je... až to mrzí)
Jiná Realita aha, no vidíš, to som mala upresniť. Je to nejaká súčiastka v 3D tlačiarni, ale mám len mizerný obrázok a z toho to nie je poznať
A tohle?
https://www.manualslib.com/manual/862378/Z-Corporation-Zprinter-650.html?page=67#manual
Anaj jéj díky. No z tohto obrázka manžel usúdil, že to bude tá závitová tyč
Karja Co namazat záda?
To by ten zázvor museli někde mít. Během několika dnů jsme byli v Kauflandu nakupovat tchánovi, v Lidlu nakupovat našim a v Albertu nám...a nikde nic. A to ho nehledám kvůli obkladům, ale už si z něho tak půl roku vařím denně čaj.
Renusatko tjo teď jsem zrovna ten zázvor někde.. jo včera v albertu, hromada, asi dovezli novej
viktorka_od splavu Tak tam jsme byli včera večer v 8 a nikde ani kousek![]()
![]()
Renusatko já jinde nebyla, tak nevím kde bych ho mohla vidět
leda by se fakt vyprodal, nejde někde hoax o zázračné moci zázvoru na koronu?:DD
Dneska jsem v Albertu viděla zázvoru plno.
viktorka_od splavu Nene, hoax bezi o rybim tuku, takze jsme meli tento tyden uz trikrat rybu a dalsi plave v kadi....bleh bleh bleh, uz ani bobik to nezere. Ale u nas to sambo I dcera milujou a navic tim ted sambo krasne omlouva pobyt u vody, vse pro blaho rodiny!
Renusatko V Globusu ho v pátek měli hodně.
notna Do Globusu už fakt nejedu, ten máme z ruky
. Ginevra V našem asi taky, protože chodíme s viktorka_od splavu do jednoho, ale dle všeho byl hned pryč. A dnes nebyl ani v našem Lidlu. Tak fakt nevím.
Já jdu dneska po třech tejdnech nakupovat do supermarketu, beru to pomalu jako svátek, včera jsem si nabarvila vlasy, dopoledne mám v plánu vyleštit střevíce, beru si na to hodobóžovou roušku ... běda vám, jak tam nic nebude ![]()
neboj, bude, v pátek v Kauflandu měli všechno - dokonce i mouku ve slevě! ![]()
drůbež ale bohužel jen od premiéra, ostatní dodavatelé nejspíš selhali v logistice...
Renusatko eee.....nevyžádaná rada 2...mám pocit, že zázvorový čaj se nemá užívat dlouhodobě...O:-) promiň. myslím, že na něj vzniká potom rezistence a oslabuje to jeho žádoucí účinky.
Jiná Realita Nevyžádané rady mi nevadí, nikdy nevíš, kdy se hodí. Já jsem asi nikdy neřešila účinky zázvoru, prostě mi jen chutná. Nemocná nebývám, jako rýma nebo kašel. Loni ty dutiny, to bylo snad po 10 letech.
Renusatko no prostě - jako u jiných bylinných drog se u něj doporučuje na týden dva vysadit a pak zase třeba týden dva tři pít.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.