Karja Psie sadlo?![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
paktofonika ja mela kdysi pro dite sadlo z jezevce:-) ale je to jedno, dulezite je suche teplo (treba prezehlena plinka strcena pod pyzamo) a tim namazanim se teplo lip prenasi/udrzi, teda.. myslim ze by to fungovalo i bez mazani stejne, jde spis o ten ritual:P
viktorka_od splavu Z jezevce? Něco jako toto Psí sádlo?
paktofonika dnes uz to neni ze psa, klidek... proste v minulosti se sadlo jedlych zvirat sezralo a na mazani hrudniku zbylo to z tech nejedlych.. Jako ale dalo mi to prace tohle vysvetlit babicce, verila v zazracnou uzdravovaci latku, kterou ma jen pes...![]()
notna O těch zázvorových obkladech jsem četla i v souvislosti pomoci při bolesti zad, tak jsi mi to dnes zase oživila. Brufenu už mám po krk
.
Pavlena
tak to snad paktofonika ani nepředpokládala, nebo? ![]()
whiskas ne, z jezevce
viktorka_od splavu Ochranáře na tebe
. A pomohlo to?
paktofonika Já na nej tuhle koukala v lekarne a pobavil mě ten labradůrek na obalu :-))

whiskas no, vysledek by odpovidal:-))
whiskas Ja uz nevim, se mi vybavila ta nesmyslna debata s babi, tak jsem asi vysvetlila co je vsem jasne...![]()
Pavlena Ba ne, vysvětlování není nikdy dost a třeba někdo, kdo nikdy nic takového nepotřeboval, opravdu netuší a může se i vyděsit
.
Potrefenáhusa Zaručeně veganské?![]()
paktofonika Neboj, fejkove z lekarny;-)
prosím vás, fakt blbý dotaz. Vie niekto, čo za súčiastku môže byť piston screw?
betseyšroubek? nebo zkratka pro šroubovák?
Jiná Realita práve ten výraz piston screw bude niečo špecifickejšie. Ale google veľmi nepomáha, muž tipuje nejakú závitovú tyč, len by som to potrebovala vedieť naisto
betseypřehlédla jsem to piston
promiň.
betsey zkusila jsem se zeptat i američana, ale taky netuší. a z jakého je to oboru? (když člověk googlí, ukazuje to motory i zuby :D).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.