Od pondeli me boli v krku, samolecba nezabrala, takze volat na pohotovost (je vubec sance na erecept kdyz me neuvidi fyzicky) nebo jeste pockat k dr v pondeli, kam teda budu volat jesli vubec ordinuje a hlavne bych tam musela brat obe holky, muz je pryc... Nebo je nechat sedet v aute. Ty vado to je zase situace...
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
rasaNori manzelovi uz jsem vyzvedavala e-recepty tri td lekaru, kteri ho nevideli
Solathis takze zkusit volat? asi jo![]()
rasaNori Jo, volej, oni te vyslechnou, diagnostikujou po telefonu a recept poslou smskou...
Solathis já proti telefonické diagnostice nemám vůbec nic, ale ještě před měsícem lékaři nadávali, že poradna přes internet nemá zadny smysl a po telefonu se nedá nic vyřešit, že to musí videt.
To jsou ty paradoxy zivota. ![]()
Solathis diky moc.
Když jedem s mužem autem musíme mít roušku? Všimla jsem si, že to tak hodně lidí má. Už v tom mám bordel.
Ještě ke všemu jsem klikla na nahlásit téma.
Tak Betty tak třeba nejsou z jedné domácnosti...? kdybych vezla v autě třeba kamarádku, určitě bych na rouškách trvala
dvojmo
Tak Betty chodím do práce autom s jednou kolegyňou. Rúška máme obe.
Našťastie som väčšinu dňa v kancelárii sama (kolegyňa je po operácii, kmitam v tomto šialenstve za dve), tak si ho dávam dole.
Tak Betty nemusíš, ale má se nandavat umytýma rukama. Takže když jedeš třeba do obchodu, těžko jí v autě sundáš, když nemáš jak si umýt ruce.
Tak Betty Teoreticky ano, máš ji mít všude mimo domov.
Sweet Potato Když chodím mezi poli sama široko daleko a třeba přitom ještě telefonuju, tak si ji teda sundám - udusila bych se![]()
Korsičanka To úplně chápu. Taky v lese sundavám. I když se snažím si na ni co nejvíc zvykat.
já sundavám, v autě kouřím...
pro kuřáky asi roušku ještě nevymysleli, co?
no a teď mám ten spray od prďola , tak si ty ruce zpocený z gumovejch rukavic můžu vydezinfikovat ![]()
edit: a jinak mám pocit, že z těch nepranejch xkrát použitejch roušek si eště můžeme vyrobit pěknej průser...
mame ji mít na veřejných místech. Je auto veřejně místo? ![]()
Mě to přijde jako blbost, než tím autem někam dojedu, je Mika rouska už dávno navlhla a přestane fungovat ve chvíli, když to nejvíc potřebuji.
RoSa já už to mám hezky na průduškách. Já dýchám pusou, je to hotovo. ![]()
continuity Já nosem - to bychom byly dohromady vzorný objekt pro výuku o dýchací soustavě![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.