Garfie Ja mam site bavlnene. Ta s dratkem je nekde k sehnani?
Zkusila jsem to tuhe mydlo a prislo mi, ze to bylo lepsi.
Garfie Ja mam site bavlnene. Ta s dratkem je nekde k sehnani?
Zkusila jsem to tuhe mydlo a prislo mi, ze to bylo lepsi.
tv Hele, dratek taky nepomuze, to bys musela ten horni okraj na ksicht neprodysne prilepit
jako se s tim smir :)
prďola alebo I niekto iný. Nevieš náhodou, kde zoženiem materiál z ktorých sa robia sheet masky?
tv Četla jsem, že máš sítě bavlněné (site bez interpunkce:))) Tak jsem si říkala, k čemu je drátek na síťovanou roušku![]()
tv Drátek si do roušky můžeš přidat i dodatečně. Trochu to pomůže, ale zázrak nečekej.
tv hlavne pomaha dychat nosem a neutahovat si to pod bradou:-) proste funis spodem a ne vrchem
paktofonika bryle nenosim, ale " mlzeni oci" potvrzuju![]()
Já si ty dolní šňůry utáhnout musím , jinak mi to leze do očí, mám takovou tu skládanou roušku, co není vykrojená. A brejle se mi někdy mlží, někdy ne (některé jsou jedovaté a některé ne), v chladnu je to asi horší. Funguju teda i bez brejlí, ale přijde mi, že je to dodatečná ochrana, tak se je snažím mezi lidi nosit.
Je to pakárna tak jako tak. Upínám se k tomu, že je buďto budeme moct brzy odložit, nebo když ne, objeví se střihy a materiály, který budou uživatelsky příjemnější.
Zina To jo, na tohle jsou nejlepší ty jednorázové zdravotnické, našla jsem jich v lékarničce asi 10, tak si je šetřím. Tam ten drátek krásně funguje a nemlží se nic.
Taky můžu být i bez brýlí , ale přesně, jsou i na ochranu očí a na řízení zase odložím roušku. Dneska mi přijdou nějaké propracované, tak doufám, že jsem jen nenaletěla na reklamu :)
tv Šije to tak náš soused :-) jednu mi věnoval, normálně do toho horního okraje všije takový plochý ohebný drátek, takže si ho na nose upravíš na míru (důležité je, aby to byl takový plíšek, sirší a plochý, ne drát). Trochu to pomůže.
Máte někdo zkušenost s internetovým obchodem parfumdreams? Chci si tam něco objednat, ale ten obchod neznám. Díky
Zina uz jsem vyzkousela 4 strihy a nic moc. Nejmin mi vyhovuje ta zavazovaci, ty tkanice se mj sesmekavaji. Potrebuju gumky za usi.
Garfie kde soused ty plisky bere?
Kokoska To nevím, on to nedělá na kšeft nebo na rozdávání a je to zedník v důchodu, tak asi takový typ, co má doma kde co...
Garfie to se dalo cekat. Zednik u siciho stroje je ale docela prima.
Kokoska Jo, on je fajn, na starý kolena si vzal za ženu naši hluchou sousedku, bezvadnou ženskou o které jsme si mysleli, že zůstane sama, spravoval jí barák, jí bylo už hrubě přes čtyřicet....:-) A jmenuje se Vilibald! ![]()
Garfie hezký :)
Kokoska já četla tip, že fungují dobře plíšky z papírových pořadačů na papíry, jestli se vyjadřuju srozumitelně a víš co myslím
žluťásek z rychlovazačů
žluťásek To je dobrý nápad, jsou dost podobné těm, co jsou na profi respirátorech.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.