martek01 diky, ja mam prave 37/38 ale letni spis ty 37, tak vaham.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
vanilka má jak Madrid, tak Gizel, tak ti třeba poradí
Nesmejte se, ale kdyz jsou narcisy jedovate, muzu je mit ve vaze doma s malejma detma? Okusovat to nebudou. A ja fakt nevim:-D
Karja muzes (predpokladam, ze je das tak, aby se k nim deti nedostaly)
Karja Ty dáváš děti do vázy? Mě tam nikdy nevydržely..![]()
Karja pokud to nebudou okusovat nebo pit vodu z vazy, tak muzes. Stejne tak konvalinky. Vzdycky jsem na jare mela doma narcisky a deti dospely a zijou.
Karja Tak abych neměla jen blbý fóry, nikdy jsem jedovatý kytky neřešila, když jsem měla děti. Navíc si myslím, než by dítě snědlo dostatečné množství narcisů, už bys dávno dřív řešila strašnou ránu, strženej ubrus, vodu přes celou podlahu a tak.
Karja Proč se má při houpání dítěte stát vepředu? Já skoro vždycky stojím vzadu a ještě mi to nikdo nevyčet :o)
DruI abys na něj viděla? že už začíná blinkat nebo tak něco :)
moora Ale to já na ni vidím i zezadu, že chce s houpáním přestat, tyhle jemné nuance jdou odhadnout i z držení těla, na to jí nemusím koukat do tváře :o) A navíc si poměrně brzy uměla říct dost :o)
DruI Houpu zásadně zezadu, bojím se kopanců, které při pokynech víc, víííc a ještěěěěě hrozí ![]()
DruI Si myslím, že u klasický houpačky s opěrátkem vzadu (a bez případně zapnutýho řetízku vpředu) bylo spíš nebezpečí, že dítě vyletí předem, kde ovšem bude stát matka s rozevřenou náručí, která zmírní pád dítěte tím, že pod ním padne na záda ona sama :-) a někdo to prostě vztáhne jako fakt na houpačku jakékoli konstrukce.
letfenixa Zrovna vcera jsem objevila na strankach jednoho belgickeho siciho casopisu vyzvu k siti rousek i podrobnym navodem. Takze se urcite sije i jinde :)
DruI Tak u nas by si stala v jahodach vzadu:-D. Ale tohle jde spis o to rict vzdycky opak;-). Ja stojim naboku abych se nemusela ohybat;-)
Friga a ve Finsku to vypadá teď jak? (tedy doufám, že sem si tě nespletla s někým jiným :-))
Mate nejaky figl, aby se nerosily bryle, kdyz ma clovek rousku? Mne to noseni nevadi, ale ty bryle me vylozene se*ou. ![]()
tv mne fungujou velke bryle a rouska hodne vysoko, az pod ne
tv nezkoušela jsem, ale viděla tip udělat na sklech z obou stran křížek tuhým mýdlem a rozleštit do ztracena měkkým hadříkem
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.