tv mně nepomáhá nic, jako rouška pod brejle nebo namydlit pomůže trochu, ale jak je ráno chladno, zamlžej se i tak
holt teď chodím bez brejlí, vidět blbě mi připadá jako lepší alternativa, než nevidět nic
tv mně nepomáhá nic, jako rouška pod brejle nebo namydlit pomůže trochu, ale jak je ráno chladno, zamlžej se i tak
holt teď chodím bez brejlí, vidět blbě mi připadá jako lepší alternativa, než nevidět nic
tv mne fungujou velke bryle a rouska hodne vysoko, az pod ne
Zkousim to dávat vysoko,ale mám obyč bavlněnou a prostě to prodychnu.mam dioptrické brýle,moc si vybirat nemůžu.![]()
moora mám čtyři a půl dioptrie, to bych nikam nedošla bez brýlí.![]()
žluťásek zkusím, diky![]()
tv no, to pak už máš prašť jako uhoď. já mám dva a půl, to se ještě dá
ale už bude snad docela teplo, tak to bude s tím mlžením lepší
tv nezkoušela jsem, ale viděla tip udělat na sklech z obou stran křížek tuhým mýdlem a rozleštit do ztracena měkkým hadříkem
Ale prý to funguje jen na skleněná skla :o(
DruI mně namydlení nepomohlo
tv Už několikrát jsem četla, že prý potřít mýdlem (pěnou?) na holení. Pak očistit, samozřejmě.
tv Ja musím mať okuliare na rúške, za prvé mi tu rúšku v oblasti nosa pridržujú a za druhé sa nemlžia až tak moc, niekedy vôbec, dosť to záleži na vonkajšej teplote, ráno nič nevidím, cez deň pohoda.
tv Co do toho plivnout jak plavci?;-)
V bazene jsem do toho jeste davala sprchac, a pak vylestila suchym rucnikem, ale ve vode, to jsou asi jine podminky;-)
tv Ja musím mať okuliare na rúške, za prvé mi tu rúšku v oblasti nosa pridržujú a za druhé sa nemlžia až tak moc, niekedy vôbec, dosť to záleži na vonkajšej teplote, ráno nič nevidím, cez deň pohoda.
To mam, ale vetsinou se mlzi. Priznavam teda, ze kdy je nikde nikdo, sundavam si rousku z nosa.
Zkusila jsem tuhe mydlo, zitra poreferuju.
Magráta Ve Finsku jsou zavrene skoly, funguji jen skolky a 1.-3. trida pro ty, kdo musi do prace. Restaurace jsou zavrene, setkani nad 10 osob je zakazane. Spousta lidi je na prikazane neplacene dovolene. Nesmi se cestovat mezi Uusimaa (kraj kam patri Helsinky a okoli) a zbytkem Finska, cilem je, aby nedoslo k pretizeni nemocnic v jinych castech Finska, k cemuz by mohlo dojit, kdyby se lidi hromadne presunuli na chaty. Rousky se tu nijak zvlast nevedou.
Ja mam skolu na dalku, chybi mi setkavani se spoluzaky, ale kazde rano se vzdycky nekolik z nas "sejde" pres teams, tak aspon takhle :) A povidam si venku s jinymi pejskari a sousedy.
Friga děkuju:-)
Proti poceni bryli prodavali nejaky sprej v optice. Trochu to pomahalo pri zmenach teplot. Jestli to ale pomuze, kdyz si na ne clovek funi diky rousce, to nevim.
Jiná Realita tak jsem se ptala, co máme doma na tu ostruhu, tak sprej Diky 4% a gel Flector EP
(doufám, že to patří k tomu a neni to zásoba z nějakýho jinýho problému)
Potrefenáhusa děkuji. diky sprej jsem i kdysi měli, ale už asi došel nebo prošel
já mám pocit, že to možná bude ten zánět šlach, dnes jsem zkoušela masírovat tím ježkem a oblast pod kotníkem poměrně bolí. ale jen ježkem, na potlak rukou ne. a noha taky nebolí na potlak, ale až při došlapu.
Bolí mě krční páteř, máte nějaký osvědčený gel/krem proti bolesti abych si to mohla sama rozmasirovat?
Tak Betty Lepší teda je, když to dělá někdo jinej, i třeba neodborně, prostě to tak pomatlá a prohřeje, ale vy můžete mít ruce dole nebo volně ležet. Za mě je moc dobrá tadyta Thermolka. I jejich hřejivá náplast, jak jsem před pár dny psala Catherinne . (A ne, nejsem obchodní zástupkyně Thermolky
)
Ja mazu ibalginem a omotam krk fleecovou šálou.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.