Yvraine Koukám, že ti nikdo dosud neodpověděl. Já mám tedy jenom jedny, jsou tu mnohem zkušenější, ale řešila jsem to stejné před rokem. Botu mám většinou 39, ale občas i 38. Objednala jsem obě velikosti a 39 je mi akorát. Pokud máš úplně přesně uprostřed, vzala bych spíš větší - když ti budou malé, tak v nich prostě nejde chodit. Ideálně objednej oboje a jedny vrať. A příště už budeš vědět.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Magráta zacatkem dubna venkovsky coop nic baleneho nemel, ale treba uz se polepsili. V tydnu budu muset zase zajet pomoct rodicum, tak uvidim.
Manžel byl minulý týden v Globusu a zabalené bylo úplně všechno, i nakrájené sýry a uzeniny. Ovšem toho odpadu
.
Moje ideální velikost je 37,5 - ale birkenstocky mám oboje ve 37, a cajk!
Ehm a viete kto aako to balene pecivo balil? Ehm ![]()
Janulik03 no prave. A dostavat to z toho sacku nebo folie tak, aby se to pecivo neotrelo o tu vrchni "nebezpecnou" stranu me teda moc nebavi.
Kora jeste se to da vyresit nakupem peciva urceneho k dopekani, 10 min v troubě.
Já mám nohu širší, ale v pohodě mi sedí i birkeny normální. Tak pro normální nohu budou asi i ty užší dobrý ![]()
Yvraine Já mám ideální boty 38 a birkeny mi sedi 37
vetsina modelu se doporučuje úzký, jen gizeh úzký jsou vhodný jen pro vyloženě úzkou nohu
Yvraine pokud to nevyzkoušíš stejně nevíš nic. navíc každý ten model je jiný. záleží na tvaru nohy, to se fakt nedá radit.
Obrátil se na mě kolega "ve volném čase Kelt" , jestli Kelti používali také vůně a jaké ...., no řekla jsem mu, že určitě se k nim po obchodních stezkách něco z blízkého východu dostalo, že si myslím, že to určitě byly vůně na olejové bázi, třeba růžový olej, nebo možná santalový olej, ale že nevím jistě. Na internetu jsem nic o tom nenašla. Nesetkal jste se někdo s něčím ohledně tohohle tématu?
74SLena Já bych spíš tipovala na dovoz vůní z Říma, zkus hledat tím směrem.
Co tohle, aspoň jako základ?
P.S: Kapitola 6, Kosmetika
74SLena rozhodne áno:

Ale vážne, ja sa v tom keltskom hobby moc nevyznám, čo presne myslí pod názvom Kelti? A o aké obdobie sa mu jedná? Či ide o to "keď boli Kelti práve tu"?
slniecko Odhaduju 5.-9. stoleti n.l , mozna spis 8.
Solathis a to už boli vtedy zatlačení kam
? Kurňa, nič si už nepamätám. Ale v tom prípade sa už určite niekde cestou stretli s rimanmi, takže minimálne tí, čo ich kultúru preberali, tak určite áno.
Každopádně poučné čtení. Díky.
slniecko zapadni zapadni a stredni evropa, castecne i uzemi dnesniho spanelska. Mozna i nejake zakladni esencialni oleje? To by mohli zvladnout i svepomoci, tuku urcite mmeli dost...?
Abych to uvedla na pravou míru, Keltové se u nás objevují v 5. stol. př. n. l. a "mizí" ještě před přelomem letopočtu. Tady se Solathis trochu spletla.
brrr *facepalm* pravdu dis. Ja se s nimi vubec "nesetkala" od stredni...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.