rasaNori presne
pac bezne bych si v noci neprivstala jen kvuli nakupu v ikee![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Vy co chodíte do práce v nějakém provozu, jak řešíte jídlo? Uvažuji že bych ve dny když je muž doma zas chodila do práce, pracuju ve velkém skladu, ale pauza na oběd je půl hodiny a jíme všichni cca 10-15 lidí v malé nevětrané kuchyňce/jídelně vlastní ohřáté jídlo. Další možností by bylo si sednout na paletu ve skladu, ale tam je dost prašno.
Nedá se sednout ven na čerstvý vzduch? Pauzu na oběd by vám po domluvě neprodloužili?
JankaM a zamestnavatel vam k tomu zadne pokyny nevydal? protoze mu jde taky o to, abyste pracovali a ne se nakazili navzajem.
... (Ryanair převáděl posádky pod IČO cca před půl rokem).
Co to znamená převádět posádku pod ičo?
CML: Jak se zbavit párku hrdliček(asi)? Usadili se nám na borovici, přesně nad dekoracemi a květníky. Navíc si tam hrají děti. Všude jsou jejich ho.....exkrementy.
tzaziki já jsem slyšela návod jak se zbavit holubů na parapetě: nasypat jim zrní nacucaný v tvrdym alkoholu, nechat je chvilku zobat a pak je u toho nějak vyplašit - zatleskat, nečim udělat rámus, prudký pohyb apod. (to je důležitý!)... už se prej nevrátěj
notna přesně to, to co si pod tim představis. Nejsou to jejich zaměstnanci.
JankaM Máme společnou jídelnu, celkem velkou, jeden stůl složený ze 6, aby jsme na sebe za normálních okolností viděli. Teď je nás v práci méně, ale třeba dnes se nás tam sešlo 5. Už to asi nikdo moc neřešíme, protože za celý den musím na mnohem menší vzdálenost k pacientům. sedáme si teda od sebe alespoň na nějakou vzdálenost, ale dva metry to určitě nejsou.
continuity Mi to přišlo v leteckém provozu zvláštní, tak jsem myslela, že to chápu správně. To je teda fakt zajímavé.
continuity piloti makají ve švarcsystému?:-O
notna prý se to dlouho řešilo, jestli to jde a nakonec ano. Svagr to takto má u LOTu.
Potrefenáhusa musis po polnoci. Oni maju na kazdy den len urcity pocet objednavok, 00.00 sa to nuluje ![]()
Mrakoplas Já to zkouším furt a furt, v noci, k ránu....
Potrefenáhusa
to je divne. Mne to vecer o 22.00 nejde a po polnoci uz v pohode, objednavala som uz dva krát. Sice na Slovensku ale pocitam, ze maju rovnaký systém.
viktorka_od splavu no taky mě to překvapilo a prý to jde ofiko. Oni jsou teda i jinak placení než bezni zamestnanci velmi závisí, kolik odlitaji a taky diety a sluzebky se jim počítají nějak jinak.
Potrefenáhusa tak zrovna ted to jde!:)
711990 na mobilu se to zasekne po potvrzení PSČ a objeví se prázdná stránka .... asi to zas tak nechci, abych šla o patro níž zapnout notebook...tak třeba zejtra
Potrefenáhusa protoze je tam vyskakovaci okno s dotazrm na ikea family kartu. Takze to je tim, bych rekla:)
711990 No kdyžtak na počítači zas v noci, z mobilu to bylo neprustrelny, tímhle jsem skončila po odentrovani PSČ a dal nic
a PSČ pražský, na mimoprazsky mi to rovnou napsalo fuck you

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.