"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Karja Na pekáč ne, na rošt. Uschne rychleji ![]()
Karja Susila jsem v troube parkrat stetce a ok, verim, ze i plysak to zvladne.
slniecko ;-)Husky, ten by byl tuhej!
Ale zije, jen neni tak hebouckej a nacechranej jako ze susicky.
tak jo![]()
Koupila jsem boty s kozenou podrazkou. Normalni bikery, na jaro/podzim. A vzpomnela jsem si na diskuze na starem MP, ze takova podrazka se musi podrazit, vite o tom neco..? Jako pekelne klouzou a trvanlivost do vlhka taky nedokazu posoudit.. ![]()
Pavlena no ja nechavam podrazit, ale aby to nevypadalo uplne hrozne, tak jen opravdu tenounkou vrstvou, idealne polopruhledne gumy. Ale jen v pripade, ze v nich chces chodit v jakemkoliv pocasi. Jinak neni potreba, ale je nutny pocit s tim ze se ta podrazkanstejne bude muset nechat opravovat velice brzo.
711990 Mam sikovneho sevce, takze by to melo byt ok... jak jsem psala, jsou to boty na jaro/podzim, tj.vlhkost lze ocekavat..
Pavlena zkus se ho zeptat, co navrhuje:)
Blbý dotaz- zarostlý nehet, bolí, odhaleno včera náhodou. Dcera to cca 14 dní tajila a čekala, že to přejde
. Je jí 10 a má panickou hrůzu z toho, že jí někdo bude byť jen okukovat palec. Povolila mi kouknout z bezpečné vzdálenosti. Už ji nepřeperu a diskuze nebyla povolena. Je to jinak velmi milé děvče. Je mi jasné, že samo se to nespraví. Takže k pediatrovi nebo na chirurgii? Nebo kam?
Zas mám pocit, že jsem nejhorší matka a vůbec ![]()
faustefra ono by to mohlo prejit samo, pokud se vymackne hnis a zastrihne ten ostrej zarustajici konec a vydezinfikuje se to. Jen nevim, jak se s ni poperes na to kazdodenni vymackavani hnisu co pak je par dni potreba delat....:( jinak asi chirurgie?
711990 možná by na ty další zákroky stačila černá mast? Když to zvládne "vytáhnout" třísku apod.? Ten první asi bude muset být větší.
faustefra zarasteny nechet u nas riesi pedikura. Dava sa taka vlozka aby nechet narastol potom rovno.
faustefra ja bych zas nepripustila diskusi o nutnosti navstevy lekare
(vhodne pro uvedomeni si, ze to nemuselo byt, nebyt toho tutlani, jinak budes-li ji "pusobit bolest" ty, tipuju ze priste bude tutlat o to usilovneji:P
faustefra A že si zajde "jako velká holka" na pedikuru, na to by neslysela?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.