Sakra. Tak budu bez myši ![]()
Asi bych ji dala do čistírny.
barbucha a co normalni dratova? Notes bez mysi nenavidim.
Drátovou mam u starýho noťasu, a no problem. Že bych to zkusila přehodit? Mně teda leze na nervy ten šlauch... jen ovšem vo kapku míň než noťas úplně bez myši ![]()
barbucha jsou docela maly mysky s navijakem, kabel se ti nikde neplanda.
S navijákem!
To bych ještě mohla zkusit!
barbucha ale rekni, k jakymu notebooku a s jakyma winds to chces, az to budes kupovat. Netusim, jestli jsou vsechny typy kompatibilni.
dvojitej canc
To mě právě ve snu nenapadlo, že by kompatibilní nebyl
K tomu starýmu jsem čapla to co mi přišlo pod ruku, tak teď zase... ale budeš mít pravdu, že jsem to měla zohlednit.
barbucha vetsinou ty stary typy k sobe sly, s novym pc si to pak nerozumelo. Zasla bych do Datartu nebo Euroworldu, mozna by te to i nechali vyzkouset, kdybys s sebou ten ntb vzala.
Taky dobrej nápad, dík ![]()
Koupila jsem si předloni kožené sako - a mělo skladů víc než dost. Dostala jsem v tomhle vlákně pár rad, ale nic nefungovalo (vč. opatrného napařování). Sako jsem začala nosit a po pár dnech byly sklady fuč.
Nevite co udava cislo oznacene P u covid-19? Na seznamu maji R 1, P - 4. R vim. Diky.
Lamicka To je nějaký index prosperity, neudává to vůbec nic, počítají to myslím z počtu karetních transakcii.
continuity diky :)
Lamicka navic je to jen z dat Ceske sporitelny. Kdyz kliknes na ten otaznik vedle P, tak tam o tom neco pisou.
Kokoska diky, toho jsem si vubec nevsimla. Ja si to googlovala a nic, CML tady opet zafungoval skvele.![]()
Prosím o radu, chtěla bych jako dárek publikaci, kde budou všechna pražská domovní znamení. Nevím jak moc jsou ta znamení po Praze, asi Hradčany, Nový Svět, Staré Město? Aby to byla ucelená sbírka všch znamení, protože jsem jednou měla knihu, kde byl zmíněn pouze jeden asi beránek, nebo jelen a po Praze jich je určitě víc.
Mam strasne blby dotaz, nikde se muzu docist: Kdyby me letos teoreticky prijali na VS muzu se zapsat, ale zacit studovat az za rok? Je to asi blbost, co?![]()
Luna dalo by se zacit a hned prerusit studium, pokud mas nejaky dobra duvod.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.