"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Potrefenáhusa
38891 příspěvků moje polička 16. června 2020 12:58

Malenge já myslim, že jeho případ byl velkej mezník v tom, jak se začali lidi o svoje děti bát, do tý doby se běžně nechávaly kočárky s miminama před obchodama, nechávaly povozit sousedovic holčičkám, děti se uplně běžně pouštěly samotný ven i v Praze a tímhle případem se myslím všechno strašně docela rychle změnilo. 

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 16. června 2020 13:10

Potrefenáhusa Na tom nejspíš něco bude. Strašlivá věc, to si opravdu nezaslouží nikdo.

Offline Potrefenáhusa
38891 příspěvků moje polička 16. června 2020 13:17

Malenge a já si ještě tuhle vzpomněla na to mimino, co se ztratilo z Bulovky, to bylo taky strašný moc

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. června 2020 13:58

Potrefenáhusa pro mě byla takhle zlomová nějaká ztracená holčička, tuším Klárka. Byly jsme stejně staré, asi 12 let mi tehdy bylo. Pořád v televizi pouštěli kamerový záznam, kde byla naposledy viděna. Jak tam šla s tou taškou že školy, jako bych viděla sebe. Našli jí za pár dní mrtvou a znásilněnou. Taky si na ni občas vzpomenu. Ale alespoň jí jí našli, ty ztracené děti, co se nikdy nenajdou mě děsí nejvíc.

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 16. června 2020 14:14

U nás se kdysi ztratila asi dvanáctiletá dívenka, která jela na kole ze vsi do vsi za babičkou. Nikdy se nic nezjistilo. Pak si pamatuju na pátrání po malém chlapečkovi, který odešel se psem a ten pes u něj zůstal, dokud nenašli tělíčko a pak mám v hlavě ten případ, jak otec vzal syna do hor, ten to fyzicky nezvládl a zemřel. To se tak něco uloží do hlavy ...

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 16. června 2020 14:37

Mirka Jestli tam u vás znamená poblíž Příšovic, tak právě o Ivance Koškové je ta Pohřešovaná.

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 16. června 2020 14:40

Malenge aha, díky, tak to si asi budu muset poslechnout. Pokud si vzpomínám, byly zrovna Pivovarské slavnosti ve Svijanech a ona jela do Svijan nebo do S. Újezda ... Do určitého věku jsem moc nerada pouštěla dcery samotné na kolo a že se na mě za to zlobily.

Offline dzizisketa
8976 příspěvků moje polička 16. června 2020 14:41

Z Pohřešované jsem byla pak mimo ještě dva dny, doposlechla jsem ji v sobotu a ještě v úterý na ni intenzivně myslela. A pořád mám v hlavě jednu věc, spoiler alert: jak ji potkala ta spolužačka, co jela s rodiči v autě, někde úplně jinde, než měla být, a protože se spolu moc nekamaradily, policie to nebrala jako hodnoverne svědectví. Nad tím musím přemýšlet doteď. I v podcastu to bylo zmíněné jen jednou. 

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 16. června 2020 14:44

Mirka Jo přesně, den po slavnostech se to stalo.

dzizisketa já jsem asi mimo, ale neumím si to přečíst, jak se to dělá?

Offline dzizisketa
8976 příspěvků moje polička 16. června 2020 14:45

Malenge

DDvojklik, jako bys chtěla označit a zkopírovat, pak si roztahni ty krajní modré pacicky. 

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 16. června 2020 14:46

Malenge stačí označit

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 16. června 2020 14:47

dzizisketa když to čtu, tak si na to taky vzpomínám.

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 16. června 2020 14:56

dzizisketa Mirka Díky, nejde mi to na mobilu furt, musela jsem to dát jako vyhledat na webu, tak nevím, v googlu se mi to zobrazilo.

Každopádně si to vybavuji jinak. Napíšu sz.

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 16. června 2020 14:57

Malenge Ono už je to fakt dávno a já už nebydlela doma, takže jsem to tolik neřešila.

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 16. června 2020 15:22

dzizisketa No počky, oni to tam pak ještě ale jednou rozebírají podrobněji, že jim to jako hodnověrné svědectví nepřipadalo, protože ta holka žádná její kamarádka právěže nebyla, nikdy předtím se s ní nesetkala a s tím svědectvím přišla až cca měsíc po zmizení. A proto přikládali větší váhu svědectví té druhé holky, která její kamarádka opravdu byla a byla tak i větší jistota, že ji správně identifikovala. 

Offline Klara
494 příspěvků moje polička 16. června 2020 15:30

dzizisketa Karoleena Ale ty svědectví se navzájem nerozporujou (akorát je jedno víc spolehlivý), ta holka v autě ji pokud se pamatuju viděla až někde později, na místě, kde by Ivana v odpovídající dobu byla, kdyby nezahla na Svijanský újezd

Offline notna
9459 příspěvků moje polička 16. června 2020 15:57

Příběhy ztracených dětí jsem kdysi někde četla na netu, byl to snad seriál. To je neuvěřitelná hrůza a zoufalství :-(

Offline Aranel
6621 příspěvků moje polička 16. června 2020 16:19

Malenge Buchty jsou dobrý, teda je to fakt pro zábavu, ale baví mě to. A na Wave se mi líbily Svatebky a seriál Zkouškový, moc dobře udělanej.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 17. června 2020 08:14

Pohresovanou ted posloucham a je to tak strasne smutne, ze se to neda ani popsat, hrozne. 

Offline Makara
3654 příspěvků moje polička 17. června 2020 20:42

razorblade Mas novou praci? Posledni dobou jsi tu moc nebyla nebo nepsala, ted naznaky v Nakupovacim....