Torrah to by byla druhá Jackie Kennedy ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Nechybi uz chvili Jiná Realita ?
Candance Obávám se, že pro její absenci bude, bohužel, zcela jiný důvod než pro tu od Potrefenáhusa
whiskas brrr jj, ja si to bohuzel taky myslim.
A ehm, Potrefenáhusa ma absenci? Docitam a jeste jsem si nevsimla.
Candance tak to budeš koukat...![]()
Catherinne kde to najdu? Ma miminko?
Hledej ve Vinárně.:)
Candance Ty ses dobra!!! Na prvni dobrou, jsi to trefila!
Karja mě to napadlo, když ve zvirecim vlakne byla zmínka, že Rufik bude dělat chuvu. ![]()
Kora To jsi dobrá, mě napadl další zvířecí přírůstek
. A ono toto
.
whiskas to byla další možnost. A ono miminko.![]()
prosím o radu![]()
potrebovala bych vratit zasilku z Amazonu (prišla rozbitá-špatně ji zabalili)..napsali mi,ať ji na jejich náklady vrátím pres PPL zpět (vytiskla jsem a nalepila štítky,co mi poslali), ale nechtěli mi ji v shopu vzít k přepravě, ze musím mít uzavřenou nějakou smlouvu s PPL a od nich nějaký další kód na balíku atd.
Nemáte s tím někdo zkušenost? Díky
Maureen Nevim jak to má amazon, ale u hm např, se ta vracená zásilka musela zaregistrovat na jejich stránkách - to číslo, kterym na tý vratce je a pak to jde vrátit.
https://www.ppl.cz/returnconnect
tohle je přes to hm, ale třeba to má amazon stejně
Dopr... SOS, volam o pomoc! Stanovani v borovicovem haji bylo super, ale mam kapanec smuly ve vlasech, primo v pesince, nevycesatelny slepenec..
Cim rozredim a vymyju..?!
Edit: takze priste si Pavlena zapamatuje, ze UTFG a zjisti, ze kokosovy olej na smulu funguje skvele..! Ufff.
Pokud dítě ukončí studium na střední škole, má nárok na výživné i o prázdninách, ev. po dobu než sežene zaměstnání? Informace jsem našla různé.
Dítě má tedy podanou přihlášku na VŠ, ale zajímala by mě možnost, kdy by ve studiu nepokračovalo.
V eshopu Zaryhome asi vyprodané jen tak nenaskladnují, že? Vyprodali mi povlečení:-/
Kora je to na dohode, ev. nez by doslo k pripadnemu soudu, bude uz jasne jestli studuje ci nikoliv. tedy v konkretni situaci je dobre informovat rodice ze bude studovat vs a na podzim doda potvrzeni o studiu, bude-li treba. kdyz studovat nebude, nedoda a doda info ze pobirani vyzivneho ukoncuje.
Karja myslim, ze nie..mne takto vypredali koberec nez som sa rozhupala ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY