nonemy no jednu dobu jsem na perách ujizdela dosť a dítě si vždy vydynda propisku na výletě. Někdy to radost i udělá.
Já bych třeba letos vůbec nepohrdla hezkou sadou kastrolu, ale já si zas klidně koupím sama sobě ten porcelán nebo i lego.
nonemy no jednu dobu jsem na perách ujizdela dosť a dítě si vždy vydynda propisku na výletě. Někdy to radost i udělá.
Já bych třeba letos vůbec nepohrdla hezkou sadou kastrolu, ale já si zas klidně koupím sama sobě ten porcelán nebo i lego.
continuity to věřím, ale to bylo před 25 lety, takové ty propisky za 0,50 kc
jo,nejlepší dárky jsou ty, které si člověk naděli sám, se vždy trefí ![]()
A lego bych taky brala, ale ty co se mi nejvíc líbí jsou nejvíc drahé, třeba ten strom, co ukazovala Mulen, ten je boží. Nebo starwars létající talíř
viktorka_od splavu fakt? To bych nikdy neverila, oni jsou tak malé mrchy?
nonemy si to tam přečti!![]()
Aranel ti věřím, to byl spíš vtip, než reálná zkušenost, proste takový ten prakticky dárek, protože zenska ma přece doma kmitat a je to jeji koníček, takže musí mít hroznou radost. Naštěstí takový exemplář doma nemám, ale s dárkama to ten můj taky moc neumí. Ale tento rok jsem ho zaukolovala, on svoji ségru a dostanu, co si preji![]()
A kvalitní vysavač by se mi taky sikl, ale to by byl společný dárek ![]()
viktorka_od splavu to ne!! ![]()
ankou no ale jako odvykacku fobie to máš vymysleno dobře ![]()
Mulen continuity Já doufám, že letos to konečně Ježíškovi docvakne. A nebo jiný dům z lego creativ.
brrr ten nám a je výborný, ale jde ještě sehnat? To bylo Ideas ( navrhy fanoušků) a byl k tomu ještě i návrh na maják, ale ten už neudělali.
continuity Tak jsem si pamatovala dobře, že ho máš. Já doufám, že ho Ježíšek splaší (nebo jiný domek teda).
brrr ten je super, to chci! Já jsem dostala tohle ke čtyřicátinám ![]()

Mulen je, to je krasny! Mne se moc libil londynsky cerveny autobus, ale asi bych nevedela, co pak s tim, kdyby se mi to cirou nahodou podarilo slozit.
Kokoska ono je na tom stejně nejlepší to skládání. A největší opruz je to rozebrat ![]()
Mulen to bych se asi nedonutila!
viktorka_od splavu to ja bych to klidne brala i pro sebe.
Kokoska a to on by se asi vnouček postaral, co s ním. Po lego londýnským autobusu touží moje dítě. Ale to teda bohužel. Až budu chtít vrazit tři tisíce do jedný sady Lega, koupím si astronomickou věž z řady Harry Potter ![]()
viktorka_od splavu to se pak na to zase jen práší, občas to spadne...![]()
já jsem teď k narozeninám dostala tohle. Jako zlatý lego, tohle je práce na několik měsíců
(ale rozebírat to nemusím!)

žluťásek v hamleys měli malinkej, sice taky drahy jak blázen, na ten počet kostek, ale jako úlitba dítěti, které chtělo dvoupatrak to prošlo. A to jsem měla nějakou reklamní sadu, kterou jsem dala někomu z přátel k narozeninám.
žluťásek no to vis, bus za tri kila, skladala bych to dva roky, a pak to dam do pacek diteti? Tuuuudle!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.