"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Candance
5628 příspěvků moje polička 23. prosince 2020 18:28

crazydaisy tez jinsleduju, takze vim, ze zije... o techto nevime nic

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 23. prosince 2020 18:39

MP Marge jsem rada, ze ses ozvala a pristi rok uz snad bude lepsi.

Offline Kora
příspěvků moje polička 23. prosince 2020 18:54

MP Marge diky žes napsala a ať už je jenom lip, moc ti to preju

Offline Candance
5628 příspěvků moje polička 23. prosince 2020 22:11

Stydim se ale nikdy jsem to neresila zatim. 

Jak a na kolil vyprat cepice, protoze vsi?

Online continuity
42342 příspěvků moje polička 23. prosince 2020 22:13

Candance vyper, jak znese material a nech par dní větrat. Říká se, ze vsi bez hostitele za tři dny pochcipaji. Teda absence vsi v naší domacnosti je jedna z mala pozitiv pandemie. 

Offline viktorka_od splavu
49114 příspěvků moje polička 23. prosince 2020 22:15

Candance vyházela bych to nejdřív na pár dní ven a pak vyprala co materiál snese, uložila a ještě chvíli počkala, než to zas začnou nosit. a pokud máte sušičku tak bych se celkem nebála, co jí projde to nejspíš nepřežije:-)

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 23. prosince 2020 22:15

MP Marge taky zdravim a at je ten novy rok ve vsech smerech lepsi! A obcas se zastav, jo?

Offline Candance
5628 příspěvků moje polička 23. prosince 2020 23:05

continuity my poprve a ja je dlouho nebyla schopna najit ac si dcera stezovala a ted uz i ja?

Online continuity
42342 příspěvků moje polička 23. prosince 2020 23:32

Candance jo,no poprvé jsme to taky měli několik týdnů než jsme je našli. definitivně jsme se jich zbavili až v té karanténě, předávali si to ve škole. Můj muž si myslel, ze je blbe odvsivujeme. vzhledem k tomu, že na jaře jsem odvsivila naposled před jarními prázdninami a až doted klid, tak si to určitě předávali ve škole. Nějaká maminka psala asi po měsíci: zas name vsi, kde se to furt bere - no tak bylo jasno kde.

Nevím jestli tě to utěší, ale podruhé je už najdeš lip. 

Online continuity
42342 příspěvků moje polička 23. prosince 2020 23:34

Candance jinak vyper povlečení, ručníky, čepice a pokud máš doma alkoholovou dezinfekcii, postrikala bych sedačku. A odvsivila všechny v domácnosti, včetně tchýně, i když nic nepozoruje. 

Offline viktorka_od splavu
49114 příspěvků moje polička 23. prosince 2020 23:42
Reakce na continuity:

odvsivila všechny v domácnosti, včetně tchýně, i když nic nepozoruje. 

jako toto! hořký černý humor:P (Candance tlapkám moc)

Online continuity
42342 příspěvků moje polička 23. prosince 2020 23:47

viktorka_od splavu řekla bych, že to nejčastější důvod reinfekcii, ne špatně vyprané čepice.

Offline Candance
5628 příspěvků moje polička 24. prosince 2020 00:55

viktorka_od splavu continuity smejte se i ja se smeju, trochu mezi slzami.

Vsecko skoro hotove (dost jsem toho odflakla) a ted toto... 3 hodiny jsem odvsivovala tu starsi, 1 mladsi a ted me odvsivil muz.

Super.

Do toho pobiha tchyne, ktera cele dny nad necim narika (politika, covid, cokoli, furt a furt). A lamentuje rukama a vzdycha. A ja znovu prevlekam periny a zase poustim pracku ...

Edit: ale je to psano spis jako vtip.

Ja jsem trochu rada, ze vim, co dceri je... protoze jsem se bala alergie, seborei,...

Online continuity
42342 příspěvků moje polička 24. prosince 2020 01:12

Candance hele úplně poprvé na to přišel muž v pul osme večer, když odjížděli s holkama z bazénu, řešili jsme to do půlnoci a druhý den byl pracovní.

Každopádně tlapkam. 

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 24. prosince 2020 07:03
Reakce na Kokoska:

MP Marge taky zdravim a at je ten novy rok ve vsech smerech lepsi! A obcas se zastav, jo?

​Jasne

A jeste jednou vsem diky!!! 

Offline rasaNori
8798 příspěvků moje polička 24. prosince 2020 07:32

Candance u nas vsi protahl manzel ze spolecneho vikendu od deti kamaradu. Akorat ze v te dobe delali na stavbe se skelnou vatou, tak i kdyz si myl hlavu kazdy den, tak svedeni prisuzoval tomu. No a ma dlouhe kudrnate vlasybyl to krasny vecer, navzajem se odvsivovat:D

Offline Bowle
606 příspěvků moje polička 24. prosince 2020 08:26

Proč, proboha proč se dabují slovenské pohádky? Takový krásný jazyk to je...

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 24. prosince 2020 08:51

Bowle protože tomu děti nerozumí.

Nejsou zvyklé na soustavny přísun slovenčiny z TV.

Taky mě to mrzí. 

Ale jim to fakt zní úplně nesrozumitelné.

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 24. prosince 2020 09:14

Bowle Dadoo Slovensky nerozumi uz ani moje segra a to je o par let mladsi. Me to u mych deti docela mrzi, ale nenapadlo me jim poustet slovenske pohadky jako malym, pak uz na to nechtely pristoupit. Doslo mi to, az kdyz nerozumnely nasi slovensky hovorici kamaradce. Pro ne je to uplne cizi jazyk, stejne jako pro me treba polstina. 

Offline žluťásek
8813 příspěvků moje polička 24. prosince 2020 09:19

Syn na slovenský pohádky kouká a vypadá, že tomu asi rozumí. Nebo je mu jedno, že nerozumí

Ale od mala jsem mu zpívala slovenský písničky a pak jsme pouštěli Fiha Tralala, třeba to mělo vliv. Teď má rád písničky a pořady Hanička a Murko.