Dadoo Vybárala bych boty, co mají co nejmíň švů a nejmíň druhů materiálu.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
continuity Šla jsem se na ně podívat a mám.
Tímto se Dadoo omlouvám, do semiše bych teda asi taky nešla.
Renusatko toho sem se bála taky, vono se ty spotřebiče ale fakt podělávaj radi spolu
Dadoo Třebas něco takového (ilustrace pro málo švů, málo různých materiálů)
brrr jo, díky za obrázek. A děkuji všem ostatním. Nějak se tím budu prokousavat.
Včera jsme si daly procházku 10 km a poslední kilak jsem cítila úplně každý kamínek.
Potrebuju prostě nějaké bytelne a pohodlné boty do terénu. A aspoň trochu hezké
ttrošičku.
Jo a raději asi kotníkové.
Potrefenáhusa Já mám všechno koupené ve stejné době kuchyň a pračku. Dost se děsím, protože po dvaceti letech jedem pořád první kolo, mimo nedávno koupené nové myčky. Mám strach, že až to začne, tak to bude průšvih.
Mam to stejne,ale uz mam novou troubu,varnou desku,mycku,treti lednici....nastesti to nebylo v jeden rok.Pracka pere tuk,tuk,tuk,ale susicka je rozbita coz mi niijak nevadi.
Jedina mikrovlnka vypada na dozivoti.![]()
paktofonika ona je ta tvoje právě strašně inteligentní. já jsem vždy říkala, že nepotřebuji, aby za mě spotřebiče přemýšlely.
![]()
hlavne ty nove perou v cim dal mensi trosicce vody a to me dost stve, zlata stara
Dadoo nevim, kde se berou nazory, ze semis nezvladne blato..
tak samo ze impregnovat. Jinak Grisport pro tvuj ucel dobra znacka. Moje posledni od nich mi vydrzely 15 let, zvladly vodu, brecku, snih, nepromokly, spolu s ovci vlozkou byly teple a hlavne velmi lehke. A dodavam, ze mely min 2 materialy a mnoho svu. To bylo na nich jedine spatne, byly trochu nehezke...
Já mám pračku Bosch a vybrala jsem blbě, má právě programy předdefinovaný a měnit tam lze máloco, jen třeba otáčky a tak. Předpírku mám spojenou jen s programem na 40 st, jinde není. Dělá mi to problém, při výběru jsem to nevychytala. Naproti tomu se sušičkou jsem spokojená, mám menší, pověšenou na zdi, což je dobrý řešení při menších prostorách.
Pavlena tak tvoje zkušenost mě potěšila nejvíc
iimpregnaci a ovčí vložky přikoupit a budou dobrý.![]()
Na to moje coura i po okolí by fakt bylo dražších bot škoda.
Dekuju ale všem za všechny rady.
Omlouvám se za plevele i, ale co říkáte na tyhle.?
20 % sleva.. To by slo.
A taky impregnace i vložky?
A tak, je koupit třeba o půl čísla větší? 
https://www.eobuv.cz/trekingova-obuv-columbia-dunwood-mid-omni-grip-1794631010-black-burnt.html
Dadoo vono dražší zas teoreticky dyl vydrzej
ale neber goretex, ten není na každodenní použití a ty psi boty hrozne rychle odejdou
Tak jsem je koupila. Vrátit je mohu vždycky. ![]()
Potrefenáhusa proc by mel goretex driv odejit?ja mam do terenu se psem teda echt pohory Meindl (lepsi vyziti ted par let mit nebudou) a ty boty prezijou vsechno. A na chate pohory stare skoro 17 let zn. Columbia (mimochodem tuhle znacku dost doporucuju, boty drzi roky).
Dadoo Klidně. Značka asi není rozhodující, když ti budou pohodlné. Toho "semiše" se neboj, i ten se dá impregnovat.
Dost vás tady psalo, jak u sušičky vylejvá vodu. Proč? Já ji mám napojenou trvale na odpad. Myslela jsem, že to vylejvání je jen provizorní řešení nebo když ji má někdo postavenou tam, kde to nešlo řešit stavebně.
crazydaisy No protože ji nemáme připojenou na odpad![]()
Což samozřejmě být měla, ale nějak SE to neudělalo. A už to tak zůstalo. Ale ono to má celkem výhody, tu vodu vždycky zužitkuju.
Jos tak z my zkušenosti se goretex celkem rychle prodre a zalepi, přestane fungovat
v meindlech choď, co to jde, mne zpuchrela a rozpadla se podrazka asi po 8 letech
crazydaisy pretože ju mám v spálni.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje