INCOM1 Mám jedny v mom střihu, nepružný z pevnější džínoviny, a velikost mám svoji běžnou.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Karoleena díky!
LamickaOd Elišky je krásný ten prsten kapka a potom ještě hexagon
, ale ten byl asi od Antiperle? Prstýnky, to je moje.
Kan Kapky jsou krasne .Ja bych chtela ty tekouci nausnice, ale ty se tak ruzni, ze je chci pred koupi videt, ne vsechny tvary se mi libily. Antipearle ma taky moc hezke veci.
Miru tastickove. O své anabazi s matrací za skoro 30 k z Jysku jsem se tu už rozepisovala.
Nakonec jsem vrátila i tu druhou, vymenenou a teď mám nové z ikey a nemůžu si stěžovat.
Koupila jsem rovnou i vrchní matrací z paměťové pěny a spí se mi na tom moc dobře. A ta spodni je velmi vysoká.
Moc Ti děkuji!.![]()
(Pamatuji si, jak jsi byla z nákupu rozmrzelá... Ale už jsem si nevybavila, která to byla firma...)
Kan Lamicka kapky dela i Eva Ruzickova
marieu mam rada stribro, takze bych se u Tiffanyho s nejakym prstynkem i do tech 10k vesla. Paloma Picasso, Elsa Peretti treba. Mam od T naramek ze starsi kolekce Atlas, takovy ty prorezavany rimsky cislice, a to stribro je porad krasny. Pristi rok k ohavnemu vyroci bych si taky rada neco doprala, snad uz proboha bude otevreno.
Dělám si průzkum ze všech těch tipů, asi bych nešla úplně do architektonických šperků, líbí se mi ty minimalistické, ale problém je v tom, že kromě náušnic kvůli práci nenosím nic denně nebo aspoň pravidelně. Čím dál víc se přikláním k nějakému výraznějšímu soliteru na příležitostné nošení. Oproti původní představě je favoritem prsten "třešeň" od Janji Prokić (myslím, že by mohl dobře vypadat i jako přívěšek). Je trochu jako já- zvenku jak masožravá rostlina a zblízka... ❤️ ... křehký a jemný ![]()
...tak jsem schválně jukla na její momentální nabídku(jinak ji znám, její tvorbu).
Na denní nošení bych na Tebe viděla - a bylo by to i stylové ve více významech - ty simply náušnice "lebka"(ze zlata, které máš nejraději. I když mně by se na Tobě líbilo to růžové, takové jemné a přitom vřelé/laskavé...)
No, co se mi asi líbilo.? Mezi levné to nepatří![]()
Miru má krásný věci... jsou to takový talismany.
marieu vyhledala jsem si ten prsten, je zvlastni, ale krasny.
Emi slíbila jsem ti tipy na ty fixy a laky na malování kamínků. Nejde mi zmínit z mobilu, tak posílám odkaz. Vložila jsem je do vlákna Kreslení, malování, grafika, str 18
https://www.parfumanie.cz/forum/detail/zaliby:c8/t24.htm?page=18
žluťásek Jsi zlatá, moc děkuju.
Jeden extrablbý. Je přípustné oslovovat v jednom mailu (nabídce, dopisu, čemkoliv) v jednotném i množném čísle najednou? Např. Připravili jsme pro vás (jako firma) ......, těšíme se na Vás, a současně v závěru požádat po žádat aby mně potvrdili účast, když rozesílám já svým jménem jako manažer spol.? Nebo to z toho vyplývá, že odpoví na mail ze kterého bylo zasláno a i to uvést v množném? Děkuji.
JankaM Mne to dava smysl, jak to pises. Ani bych se nad tim nepozastavila.
JankaM a musíš to nutně zakončit tím aby "tobě" potvrdili účast? nestačilo by "prosím potvrďte účast v odpovědi na tento e-mail..." ? jediný co určitě nefunguje, je zadat pro odpověď jiný mail, než z kterého je to odeslané![]()
Mám takový dotaz. Budeme prodávat chalupu. Jako spolumajitel je tam můj otec. Spoustu let už tam nejezdí a rozhodl se, že celou částku nechá nám. Nejde o žádnou velkou sumu, ale je tam nějaká darovací smlouva, daň? Jen se tak zajímám, jak to bude.
Renusatko vy mate chalupu na prodej? A mohla bych ji videt? :D
Renusatko Bud to na tebe prevede, pak darovaci dan neplatis, ale musis odvest dan z prijmu, az to prodas. Nebo ti da ty penize a to teda nevim, jak to pak je.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.