Dadoo Kadibudka, jednou je to v přírodě, tak jakypak copak. Ať maj taky nějaký zážitky!
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Karja Přesněěě, kadibudka is new wellness!
Je ze já potrebuju to wc na trvalé používání. Až se přestěhuje do vedlejší chaty. Chata je ve stráni, není kde udělat žumpu a už vůbec se tam nejde ji vyvážet.
Prostě jinak, než chemické to nepůjde. ![]()
Jenže kam budes to WC vylevat? Ta druha chata zumpu má? Nešlo by se napojit na ni?
kamarat v lete vymýšlel záchod do maringotky, já se ho zeptám až ho uvidím - na podzimní prázdniny, jestli něco cloudneho nevymyslel.
My už sme jednu dynu museli vydlabat, deti na tom trvali. Vydržala tak 5 dní :/ Skúsim to Savo. Na vydlabavanie sme mali pomocníka ![]()

Mrakoplas no ta je kouzelná! Krásná, jste šikovní.
Pinot Noir ale kde, to má sambo také udelatka a šablóny na tekvice ![]()
Dadoo uz davnejsi (ty zkusenosti, mivali jsme na chalupe, nez obec zavedla kanalizaci), takze konkretni znacku neporadim, ale neni to moc k ziti. A k obsluze jednou osobou, je to tezky.
Mrakoplas to je krása. Tak nám daj typ na tie šablony a nástroje. Asi nepoužíva nôž?
continuity on si to kúpil kedysi v Írsku ešte počas VŠ. A keďže je to typický nevyhadzovač, tak ten poklad minulý rok v krabici objavil :))) Skúsim niečo podobné nájsť.
Edit. Takéto niečo. https://partywebshop.sk/set-na-vykrajovanie-tekvic-s-12-ks-sablon-16094
Mrakoplas diky moc
Mrakoplas jeeej ta je krasna . Super
Mrakoplas Ta je nádherná.
Šablony by byly málo platné, kdyby nebyly šikovné fuce.
Mrakoplas krásná práce
! A jak by ne, s takovým pomocníkem, je vidět, jak je soustředěný.
Mrakoplas Krásná dýně!
Mrakoplas
nádherná! Taková by se mi nepovedla ani za sto let a s pomoci sta super nástrojů a vychytavek.
Malenge ale podarila, fakt. Je to jednoduché.
Vďaka všetkým, pomocník tentoraz naozaj pomáhal :) Dnes ideme ďalšie kolo.
Dadoo a jak tam chodili na WC doted?
Mrakoplas Krásný, asi se do toho taky tento víkend pustíme;-)
Candance nikdo tam nechodil, protože tu chatu buduju.
Bydlet tam budu já. Plus někdy návštěvy. Dcery na pár dní.
continuity právě proto zjišťuju, jaké jsou možnosti,. Ne všechny wc se vylévají.
moora No, toho se právě bojím.
Ale pokud udělám žumpu, nemám ji kam dát. a stejně by nebyla přístupná, nedosáhne sem nahoru žádná hadice na vyčerpání. Takže bych ji musela dát až dolů, pod chatu, kde parkuju, což není můj pozemek a navíc je to daleko a musela bych jít přes cizí pozemek, navíc ne přímo, ale zatáčky.. Tedy neproveditelné.
Se z toho picnu..![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí