"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 14. zaří 2023 08:50

Miru co pises mam jako pres kopirak:-) - akorat ze magnesium na me nepusobi vubec nijak

notna jj to me naucila kdysi maminka a je to perfektni - pokud se ovsem dokazu soustredit. pak jeste dechovy relaxacni cviceni, to mi prijde snazsi, min utikaji myslenky

Online Miru
16832 příspěvků moje polička 14. zaří 2023 09:02
Offline letfenixa
10882 příspěvků moje polička 14. zaří 2023 09:13

Magnesium beriem roky rokúce, žiadne vedľajšie účinky z neho nemám. 

Offline notna
9452 příspěvků moje polička 14. zaří 2023 09:37

Makara viktorka_od splavuNás to učila naše třídní na základce, naučit se relaxovat, vypnout hlavu. Jsem ji za to fakt vděčná. A pak mám něco z jógy. Podle mě ta slabší dostupná farmaka asi nejsou schopny ten mozek umlčet, když fakt šrotuje o sto šest.

Offline barbucha blogger
35883 příspěvků moje polička 14. zaří 2023 09:57

notna jj to me naucila kdysi maminka a je to perfektni - pokud se ovsem dokazu soustredit. pak jeste dechovy relaxacni cviceni, to mi prijde snazsi, min utikaji myslenky

​Utíkají myšlenky... a to přesně ve chvíli, kdy si zakážeš myslet na nepříjemný věci dle všech inteligentních rad a pouček. A je to hned jak s tím růžovým slonem.

Osobně se od všeho oprostím jen při čtení, a že je čas zhasnout poznám bezpečně podle toho, kdy jednu větu začínám už napotřetí

Online Miru
16832 příspěvků moje polička 14. zaří 2023 09:58

notna 

...k těm lékům jsem přistoupila až k jako poslední možnosti, a až po letech nevyspání(psychiku, mYsl, mozek uvolnit umím různými technikami, jak píšeš... No, u mě je to ponejvíce od bolestivých zad)

Ale jelikož na mne nefungují, ty léky, tak jsem náhodou zkusila hořčík a nejlepší efekt zatím...

Offline Sweet Potato
40407 příspěvků moje polička 14. zaří 2023 10:21

Miru Trittico prolong je první volba. A většinou velmi dobrá. Nenávykové antid.

Offline notna
9452 příspěvků moje polička 14. zaří 2023 10:26

Miru proti lékům vůbec nic nemám. Jen jsem psala, co pomáhá mně.

Online Miru
16832 příspěvků moje polička 14. zaří 2023 10:29

Sweet Potato 

...to je jiný trittico nez jsem psala já?(nejsem teď doma, nemůžu se podívat na krabičku...)

Online Miru
16832 příspěvků moje polička 14. zaří 2023 10:30

notna

...aha, jasne

Offline Sweet Potato
40407 příspěvků moje polička 14. zaří 2023 10:33

Miru Ano, to prolong by mělo právě účinkovat celou noc.

Jo a je dobré ho brát tak dvě hodiny před spaním.

Ale tím samozřejmě nechci říct, že tys měla špatné a tohle by ti fungovalo. Zmínila jsem tě sice, ale bylo to všeobecně a hlavně pro půbodní tazatelku, kterou honem nemůžu najít.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 14. zaří 2023 10:42
Reakce na notna:

A nezkoušeli jste nějaké relaxační techniky před usnutím? Na mě to zabírá. Začnu se soustředit jen na uvolňování těla od konečků prstů na nohou a postupně jedu v myšlenkách nahoru tělem po jednotlivých bodech. Nebo nějaké dechové cvičení je taky fajn. 

​Mně tohle taky často pomůže. Nikdy bych tomu nevěřila, ale dělali jsme to kdysi na konci jogoveho cvičení na bolavá záda a 50 % lidí (včetně mě) tam během těch 10 minut usnulo v 11 dopoledne na karimatce na podlaze.

Pak mi teda ještě pomáhá pustit si nějakou audioknihu a dát to potichu na hranici slyšitelnosti, abych tomu rozuměla, ale musela "dávat pozor". 

Online Miru
16832 příspěvků moje polička 14. zaří 2023 10:47

Sweet Potato 

...to vůbec nevadí!, resp. i tak moc děkuji. Jak se dostanu, vyhledove, k doktorce, zkusím...

Offline Makara
3652 příspěvků moje polička 14. zaří 2023 10:51

Sweet Potato uz mám zapsáno v mobilu. Jestli nepomůžou bylinky/alkohol/sex, naběhnu k doktorce.

Offline notna
9452 příspěvků moje polička 14. zaří 2023 11:03

ZinaKdyž se opravdu podaří tu mysl usměrnit, tak je fakt super. Ale někdy to člověku šrotuje a utíká pořád někam jinam.

Offline dzizisketa
8966 příspěvků moje polička 14. zaří 2023 11:07

Děkuji za rady ve věci čokopecek, nakonec jsem je náhodou objevila při nákupu v dm

Offline Sweet Potato
40407 příspěvků moje polička 14. zaří 2023 11:31

Makara Alkohol na usnutí? Asi nejsem jediná, kdo to má právě naopak.

Offline Aranel
6617 příspěvků moje polička 14. zaří 2023 11:41

Sweet Potato Proto to má Makara jako výzkum. V chmelu je lupulin, který uklidňuje a zpomaluje, ale nemusí to asi fungovat na každého stejně.

Makara bublifuk Když výjimečně musím jet třeba někam v pět ráno vlakem, taky spím špatně a často se mi zdá, že jsem zaspala. Naštěstí to není úplně často, tak to dospím druhý den.

Offline Sweet Potato
40407 příspěvků moje polička 14. zaří 2023 12:14

Aranel No jo vlastně, chmel. Ten já nepiju.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 14. zaří 2023 12:15

Sweet PotatoJo, Makara je v testu a potom nám napíše, co bylo nejlepší/nejúčinnější, prostě super umrtvovák. Já mám ještě jednu úplně super radu, ale bohužel není pro každého, hlavně tady tedy. :D  Ale zase spím tvrdě, usínám okamžitě, sny mívám veselé a ráno se budím krásně odpočatá.