Já jsem někde četla trik na uspávání, že si má člověk vymyslet delší slovo, třeba akrobat, a pak se snažit vymyslet co nejvíc slov na každé písmeno (A... Anglie, afrikán,.. pak K), vždycky když nevím, tak jít k dalšímu písmenu, žádné dlouhé přemýšlení. Prý to simuluje postup mozku při usínání, tak to můžete zkusit.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Mně pomáhá autogenní trénink. Začala jsem s ním u dcery na doporučení psycholožky, špatně usínala. A jak jsem ji četla příběhy s těmi kouzelnými větami, tak se to naučil i můj mozek. Jakmile nemůžu usnout, najedu na to. Než se dostanu na konec, tak spím. Chce to ale denně trénovat a výsledek se dostavil až tak po měsíci.
zelene.okovůbec netuším jaké maji pravidla
Já mám zas trik s dýcháním, který mi často pomáhá, ale ne vždy, a chce ho natrénovat. Ale jsou lidi (moje kamarádky), kterým teda zabírá bezvadně. Na začátku nádech výdech tak, aby se člověk uvolnil (většinou, i když to nevnímám, mám zapnuté/zatnuté svaly), a dále sledovat svůj dech - dýchat normálně a sledovat, odkud kam dech prochází. Když se mi vede dobře, stačí tak dva nádechy výdechy a spím...
barbucha Dostaneš masku?
Došlo na nevyhnutelné. Děti musí na rovnátka.
Vůbec nic o tom nevím, jen to, že jsou ortodoncie kde víc trhají zuby a jiné, kde tolik ne. Nějaké tipy podle čeho vybírat a na co se ptát?
Pokud se něco zásadního nezměnilo, tak mají takové návaly, že si moc vybírat nebudeš.
Jinak koukni na Ortoneo.
Sweet Potatoupřímně než ji nechat vytrhnou řekněme dva zuby zbytečně, tak radši asi rok počkám na termín.
Nejlepší na spaní jsou Počátky Přemyslovců od Třeštíka.
Lol to jo! Myslíš tedy ke čtení nebo audioknihu? ![]()
Já takhle měsíc slyšela prvních deset vět inscenace Pýchy a předsudku, to mě spolehlivě uspalo.
Jak to zjišťujou... no vomotaj tě různejma šlauchama a monitorujou, i pod kamerou seš... Já myslela že jsem skoro nespala, ale asi to stačilo ke zjištění, že mam prakticky na kahánku ![]()
Doktorka mi právě psala, jestli ten přístroj/masku nebo co to je, nezkusim, že to musí vědět než to dá do závěrečný zprávy. Tak jsem odsouhlasila že zkusím... zkraje jsem byla totiž trochu skeptická k tomu, nevim jak s tím někdo dokáže spát. Uvidíme. Ještě jsem vyfásla brožurku kterak se s tím vypořádat celkově, budu muset zapracovat na kondici a tak - což nevadí páč jsem shnilá dost... no jsem zvědavá jak to všechno půjde.
dzizisketa ke čtení. Četla jsem to ve finále asi měsíc, stačily dvě stránky a spala jsem jak mimino.
brrr i Pečírkovy Dějiny starověku. Dneska mi podpírají monitor ![]()
barbucha no, část lidí to nedá, ale část je vlasně spokojená, pač se konečné vyspí a neusínají celej den, tak uvidíš. Jinak vim, že se zakazovalo kouřit kdysi, když to vydávali, ale to už může bejt taky jinak.. no soucítím a teda přeju ať to aspoň pomůže
barbucha jo, hlavně ať to pomůže a nějak si zvykneš, ta apnoe je blbá nejenom kvůli nekvalitnímu spánku.
Sweet Potatoupřímně než ji nechat vytrhnou řekněme dva zuby zbytečně, tak radši asi rok počkám na termín.
souhlas, raději počkat a navíc si sehnat alespoň 2 kontakty. Naše zubarka posílá preventivně všechna děcka se stálými zuby na kontrolu na ortodoncii. Tak jsem tam mladší objednala a po prni návštěvě doporucili 2 zuby ex a rovnátka cca 80k. Takže jsem ji objednala ještě tam, kam dochází preventivně starší a výsledek byl, že tam není nic k řešení a kontrola za rok. Uplynuly 3 roky a stále bez nutnosti rovnatek.
continuity kamaradky syn ma dlahy, podle skenovani zubu aplikaci si meni nebo nemeni dlahy. On je ale mel priserne. A uz po case jsou fajn. Neni ale z Prahy.
Když se tu řeší ta rovnátka, nemáte někdo zkušenost s rovnátky pro dospělé (v Praze)?
barbucha Držím palce. Asi není snadné spát s vetřelcem na obličeji, ale určitě má smysl to vyzkoušet.
Máte někdo kupón do hm v rámci dnů Marianne, prosím?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.