JankaM vidím tam jaterní testy... šla bych na lačno
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Kan Fajnpark je dobrý (i když o trošku slabší než Mirakulum). Děti si to určitě užijí. Pokud nebudete na celý den, prošla bych ten začátek s trampolínami, dál atrakce (auta atd.), dinopark, a uvidíte, jestli vám zbyde čas na zvířátka, hmyzákov, cestu vláčkem a další...
Taky podle věku dětí...
Doteď jsem žila v domnění, že na parkovišti třeba u OC platí přednost z prava.
Tak Betty však platí, pokud tam nejsou značky tvrdící něco jiného, ale já tam zasedne jezdím tak, jako by neplatila (a už MNOHOKRÁT jsem se tak vyhnula průšvihu).
Tak Betty no platí, jen to každý neví.
Malenge "jezdím tak, jako by neplatila" - tak to jsi ty, kdo mi nedává přednost zprava ![]()
![]()
SunEclipse haha, budu se muset začít vyjadřovat líp! ![]()
ale vážně, doufám, že se Tak Betty nic nestalo, mám pocit, že to neví nebo se tak nechová minimálně půlka řidičů, brzdím před každou uličkou a dost mě překvapí, když občas někdo tu přednost dá, i když si to sám frčí rovně...
Tak Betty nekdo te naboural?
Asi me zabijete, ale blbe dotazy, no. Adventni kalendare, kdy je zacne nabizet napr.Sephora?
Lono jste nekdo vyrabel, co tam davate? Pro pubertacku a skoro pubertacku. Nestiham, uz to musim zacit asi resit
Candance mne uz chodia reklamy a Rituals mal uz aj vylozeny
Candance nene, naštěstí, ale dnes to bylo nějak mimořádně koncentrovaný.
Makara Den před tím spát málo a večer se učit slovíčka.
A třeba muž bere melatonin, když se potřebuje srovnat s jatlagem, ale mně se moc neosvědčil, buď nepoznám rozdíl, nebo jsem ráno neprobuditelná.
Já teda můžu melatonin jen doporučit... zkus ho vzít tak půl hodiny před ulehnutím/spaním. Zejména na začátku, když jsem s ním začala a nebyla zvyklá, spala jsem jak mimino. Navíc když si ho vezmu i později (jakože s vyhlídkou kratšího spánku), nejsem ráno jak pytlem praštěná a připadám si jak normálně vyspalá.
Úplnej opak stilnoxu, to je pro mě záruka noční můry...
Candance A co nějaké šperky, dcera si kdysi skládala náramek, pak ho ztratila a loni dostala podobný a i když na to moc není, tak měla radost, docela ji to bavilo.
barbucha tak jsem si přečetla příbalový leták Stilnoxu a děkuji, nechci
. Zkusim ten melatonin.
Aranel možná bych mohla zkusit koktejl pivo-magnezium. Teď si tak uvědomuju, že po nějakém nenáročném sportovním výkonu, kdy doplňuju ionty pivem a před spaním si dám magnézko, tak spím jak mimino. (po náročném je to peklo, jak se to tělo dává dohromady).
continuity ten prášek jsem si myslela mít prostě jako jistotu na použití 6x doroky. No, budu opatrná.
Moje zkušenost
...roky se v noci budím kvůli bolestem zad. Prostě nespím, ráno kolikrát vzhůru už od třech hodin.
No nic.
Ze zoufalství jsem před pár týdny, po letech, poprvé zkusila prášky na spaní.
Stilnox - zabíral na poprvé, na podruhé. Pak už ne.(vím, že je jen na rychlejší usnutí, ale není na délku spánku)
Vedlejší účinky nula.
Tritico AC(prý nenávykový, to jsem chtěla) - zabral také asi dvakrát, že jsem spala pouze s jedním či dvěma probuzeními v noci a vzbudila jsem se až v 5hod. Ale pak už také ne.
Nejvíce mi zabralo Magnezium/Magnosolv. Před spaním vypiju a v noci se vzbudím jednou nebo vůbec. Ale ráno opět velmi brzo.
Pivo, víno(pokud si ho dám po 17 hod a déle) - to mě budí spolehlivě kolem 01 - 02hod ranní(protože "pracují" játra...).
Sex - jako jo dobrej, ale každej den přesně před spaním se nezadaří, že jo
![]()
Makara Miru A to magnesium vás ráno neprožene? Já jsem ho jeden čas užívala, ale nějaký prostě obyčejný rozpustný sumaky a jako žaludek rozhozenej nonstop. Já asi zkusím ten melatonin, jak píše barbucha. Já teda vstávám v 6, tak doufám, že se normálně proberu, ze to není něco, po čem bych měla spát až do 9:-D.
...no, zjistila jsem jeden nepříjemný vedlejší účinek po magnezku -
ráno mám z toho návaly!
Ale jaký?! Potím se jak dveře vod chlíva, i po sprše, takže musím dávat dvě, než odejdu do práce, a hicuju i pak ještě(v přechodu nejsem. Když ho neberu, tyhle potíže absolutně nemám).
((kdyby mě to mělo "prohnat", tak to bych naopak brala
))
A nezkoušeli jste nějaké relaxační techniky před usnutím? Na mě to zabírá. Začnu se soustředit jen na uvolňování těla od konečků prstů na nohou a postupně jedu v myšlenkách nahoru tělem po jednotlivých bodech. Nebo nějaké dechové cvičení je taky fajn.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.