paktofonika no a přesně tyhle já sekam do pečení,samotný mi nejednou. Ale vím, že sou oblíbený..
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
rasaNori jak moc velky? Opereny? Jestli je uz vetsi, pravdepodobne o nem rodice vi a donesou mu zradlo. Zalezi, jakej je tam provoz, v kempu.
Jestli myslis, ze je fakt opusteny a neni moznost zadny zachranny stanice, muzes ho zkusit krmit sama. Kdyztak dodam navod a pokyny, ale nevim, nakolik to budes schopna realizovat v polnich podminkach
moora jako moje dlan (mam maly ruce). Opereny je bily chmyricko. Nevidi. Je pod stromem, rodicevv noci litaj okolo. Ted na to misto prijelo dalsi auto. Ptace jsem poponesla vic ke kmenu aby ho neprislapli... mame lednicku, v noci stejne kojim, jenze vezt ho cech do zachrany stanice, neni to blbost? Jako fakt mi nedela dobre jak tam piska.
No, jestli jen bily chmyri, slepy, tak fakt maly, to je horsi. Hnizdo nevis, nevidis, nepristupny?
Rychlokurz krmeni soviho mladete: jako prvni pomoc maso nakrajeny na maly kousky a pinzeta. Ideal hovezi srdce. Vezmes na pinzetu a podstrsis pod zobak, pripadne o ten zobak otreres, mlade po tom chnapne a sezere. Samornou svalovinou se dlouho krmit neda, potrebujou i kosti a srst, aby mohly tvorit vyvrzky.
Dalsi problem je legislativa... policie by nepomohla, neporadila? Obsluha kempu?
moora hnizdo nevidime, ten strom je do vyse 6 metru holy, nenapada nas jak na nej vylezt. Obsluha kempu mi dala cislo na zdejsi veterinu, nicmene je nedele. Takze nezvedaj tel. Muze mu byt zima? Asi pojedu shanet hovezi srdce
pinzetu mam:D prevoz pres hranice asi blby vid?
rasaNori převoz přes hranice blbý, nevím takhle z hlavy přes kolikery musite a jestli je to všechno schengen? Taky nevim, jak je to se zarazenim sycka v jinych statech (jestli je to sycek), na seznamech CITES je to skupina II (což není ta nejprisnejsi), ale jako k evropskymu druhu se na něj vztahují i jiné předpisy. Co se tyce legislativy, umim jen tu ceskou. Asi bych si to nelajzla, pokuty jsou mastne
Zima mu není, přes den určitě. Sovy nepotrebujou az tak úplně často krmit, o trochu vetsimu mladeti staci 2x denne, porce cca mala mys. Maso můžeš zkusit i treba kuřecí křídla, tu špičku s měkkou kosti poklep tupou stranou noze. Veterina je dobrej nápad, spís, než vézt ho přes hranice, zkusila bych ho nacpat tam. Policajti nepomuzou?
Biely kvet kde v Žiline? Nikdy neviem, kam tam ísť na dobrú zmrzlinu
Pri OC Dubeň, za kúpaliskom. Prejdeš okolo Manfieldu a takou bočnou uličkou sa dostaneš aj k tej vynikajúcej zmrzline...
moora ne, pry to neni jejich kompetence. Volala jsem na zvire v nouzi, pry ho mame dat na vyvysene misto a rodice se uz postaraj. Dneska v noci budem ocit jestli za nim poleti, jestli ne mame sovu![]()
Janulik03
Zdravím čokoholičku!
rasaNori drzim palce
betsey myslím,že tá,čo spomína Biely kvet,sa volá Monella.Minulé leto som ochutnala i zmrzlinu v Scoop (Sládkovičova ulica,čiže si v centre) a bola výborná
Lama_z_Lana Redkvičky nemôžem ani len vidieť. Tipujem to na traumu zo škôlky, matne si spomínam ako som musela jesť cibuľovo redkvičkový šalát nasilu. Cibuľu som sa naučila jesť pre pár rokmi.
pecka Biely kvet ďakujem pekne, zajtra pôjdem ![]()
paktofonika ja mám zasa takto vypestovanú traumu z cibule, hlavne tepelne upravenej. A môže za to moja babka a jej cibuľový čaj, ktorý ma nútila piť vždy ako malú, keď som bola chorá
betsey Teraz si mi pripomenula ako som musela piť cibuľovú šťavu keď som bola chorá . Uff, našťastie je tento horor za mnou.
betsey dame stretko? ![]()
pecka môžeme, spoznáš ma ľahko, budem sa gúľať :-)
betsey možno cestou od kaderníčky v Scoop sa vidíme ![]()
Zajímalo by mě proč se šíhhlým dvaccítkám říká, že jsou štíhlé a štíhlým 60+ , že jsou hubené. Kdy nastane ten zlom, že nejsou štíhlé?
Stává se mi to ve spojitosti, že řeknou "ty jsi hubená, ty si to můžeš dovolit." Jídlo, šaty.
Nesnáším tuhle větu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.