moora kauza sova ma pokracovani. S kamaradkou jsme udelaly staveni u kmenu, vzali jsme stare hnizdo co jsme nasly, do neho usadily sovatko a vyzvedly ho do rozsochy, 4 metry nad zem. No a ted jdu, rikam si ocihnu situaci...a ja toho blbce malem zaslapla, neb zase sedi na zemi
a je otazka je li to to stejne mlade nebo treba jine, dalsi. Uvidime rano.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
paktofonika ja miluju cibuli. hlavne syrovou! ale nemuzu ji jist, protoze muj zaludek si s ni neumi poradita mivam po ni sileny pocity na zvraceni. pritom takova pochoutka... treba s nakladanym hermelinem![]()
razorblade Surovú cibuľu som sa naučila jest v Chorvátsku pretože čevapčiči bez cibule (?) :D Ja zase nemôžem jest papriku aj keď mi veľmi chutí, kápie by som zjedla na kilá.
rasaNori a nemôže tam byť malá kukučka, čo ho/ich vyhadzuje? Či tie nekladú vajíčka do sovích hniezd?
razorblade paktofonika Nejlepší je tato. ![]()

stes Áno, Kalábria je krajinou, kde doslova na každom kroku predávajú cibuľu a čili papričky. ![]()
stes Na Madeiře zas přísahají na svoji bílou cibuli :)
na ty vožraný kedlubny nikdo nic? ![]()
mechanickej sběr nefunguje

Kokoska ty Madeirský bílý cibule
ani není tak nestravitelná
Potrefenáhusa to jsou dřepčíci.
já jich mám plnou zahradu, nic nepomáhá, ale můžete zkusit:
https://www.zahrada-centrum.cz/clanky/nahled/478-drepcici-pohroma-nejen-pro-lichorerisnice
Jiná Realita díky, to je vono! Ani ty žlutý lepový desky nepomohly? (Kdyř slyšim to hlasitý chroupání, veškerej soucit s broučky jde stranou)
Potrefenáhusa desky jdu shánět dnes, když jsem přes víkend zjistila, že místo tisíce jich tam už je milion ![]()
Potrefenáhusa mně sežrali záhon pro včely, záhon pro čmeláky, a všechno zelí!
Potrefenáhusa Nahlas chrumkajúci drepčíci?
paktofonika to neni vtipný!!! ![]()
fakt je slyšet, jak to žerou...
Potrefenáhusa jojo, drepcici, mne sezrali uplne komplet rukolu a sazenicky kedluben na jare, pak nebylo co zrat a odesli dal :)
Potrefenáhusa No nemohla som sa udržať prepáč ![]()
Ale chápem tvoje trápenie. My sme pestovali na záhradke iba 2 roky. Prvý sme nezasiahli proti slimákom pred posadenim a ako zo všetkých okolných záhradok sa nasťahovali k nám a všetko zjedli, no a druhý rok sme zasiahli ešte pred ale bolo brutálne suché leto a v zahradkovej oblasti je voda na prídel takže z urody nič. Potom sme sa na to vy...
Potrefenáhusa Potrefenáhusa Když já žeru kedlubnu, je to taky dost slyšet ![]()
Potrefenáhusa
a já si myslela, že to dřepčíkovo chroupání co znám z mé nejoblíbenější dětské knížky je jen takovej slovní obrat, a ona krutá realita!
Kde je dřepčík? Na zahrádce, tam, co salát roste v řádce.
Co tam dělá? Chroupá listy, je-li ovšem salát čistý.
A co když je plný mšic? Tak je plaší - kšic, kšic, kšic!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.