Karoleena já ty mořský plody pro ní chodim kupovat do koruna pralines (aspoň myslím, že se tak jmenujou) - malej krámek za kotvou..
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Černá kočka já sem tu z lidlu ale nemyslela tu za dvacku, ale ty lepší..na ty se tam chodí..
Janulik03 kofila
a jinak myslim, že se tu nikdo nemusí bát napsat, že jemu zrovna chutná nutela nebo milka, každej má prostě jiný chutě..
Ounz Z Lidlu je najlepšia táto! :) Ináč ja sa sladkostiam poslednú dobu vyhýbam, čokoládu nejem skoro vôbec, z horkých mam najradšej so soľou a chili. Čistú iba túto z Lidlu. U Nutelli mi príde že v dnešnej dobe už je jedno kde sa vyrába, už keď som bola pred 13 rokmi v Nemecku tak to bolo sklíčko plné cukru pritom tú čo vozil strýko v 90 rokoch bola plná chuti.

Po dočtení tohoto vlákna jsem dnes posnídala toust s nutellou a bylo to dobrý.
Ounz niekedy si sama sebe pripadam na facku, nie ze by som bala priznat k svojim chutiam. Skor ma to rozculuje, ze neviem odolat. ![]()
nellielovett sebevrahu!
nellielovett Já si zas do latte přidala čokoládovej monin ![]()
Nemůžem se začít bavit třeba o ředkvičkách? Třeba to bude mít stejnej efekt ![]()
Lama_z_Lana jdi do jídla a vaření, agentka tam dávala cuketový špagety.![]()
nellielovett To by šlo. Cukety mám napakováno od našich, že už nevim, co s tim ![]()
Lama_z_Lana kedlubny!!!!!! Nevíte, jak se zbavit takových malých černých broučků, který hlasitě chroupou? Vono už je to teda asi jedno, pac co nesezrali slimaci...

Lama_z_Lana já si je dělala včera a výborný!
Lama_z_Lana mne se casto stava, ze si kkoupim baleni redkvicek, ale nesnim ho hned a rikam si, ze si je dam az druhej den... no a po tydnu je vyhazuju uplne gumovy, protoze jsem na ne zapomnela. s cokoladou se mi tohle nikdy nestane :D
slniecko jeee, to mi dela taky. Jakmile mam to pradlo dele ve skrini, zacne smrdet. Neprisla jsem ale zatim na pricinu. A vy?
No vôbec netuším, prečo to tak je.
A teraz som si uvedomila, že vlastne, keď vytiahnem sezónne oblečenie (napríklad letné po zime), tak je úplne ok, pričom to posteľne prádlo točím oveľa pravidelnejšie.
Nechápem...![]()
razorblade Přesně
A to já přitom tak ráda!
Já dávám mezi ložní prádlo a ručníky úplně obyč tuhý mýdlo a voňavý je to pěkně.
Lama_z_Lana ja je mam rada, kdyz prijdu k nasim a tam je matka ma uz omyty na misticce :D
SOS, jsme v kempu v chorvatsku, a pod stromem je tu vypadle ptace asi sycka. Prej tu nemaj takovou sluzbu jako u nas provozuje zvire v nouzi, co s nim? Nechat chcipnout se mi moc nezamlouva, vratit nelze:(
Ounz Z Lidlu je najlepšia táto! :) Ináč ja sa sladkostiam poslednú dobu vyhýbam, čokoládu nejem skoro vôbec, z horkých mam najradšej so soľou a chili. Čistú iba túto z Lidlu. U Nutelli mi príde že v dnešnej dobe už je jedno kde sa vyrába, už keď som bola pred 13 rokmi v Nemecku tak to bolo sklíčko plné cukru pritom tú čo vozil strýko v 90 rokoch bola plná chuti.
Hehe, toto sú tak dobré čokolády, že moja vyberavá dcéra sa na nich kedysi naučila čítať (slová, dovtedy rozoznávala len písmená), zvykli sme kupovať zmes maličkých v krabičke

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.