Mutziputzi Já používala Sunkiss Jelly od Loreal kdysi, vím, že z toho pak právě udělali i sprej, ale ten jsem neměla, fungovalo to podle mě pěkně, stačilo mi jen tím u hlavy vytáhnout pár pramínků, vylézt s tím ven na slunko a hned krása, prostě to jen posilovalo ten sluneční melír, kterej by se mi udělal tak jako tak, jen pomaleji. Jedno dvě použití mi ke kýženýmu efektu obvykle stačilo a že by mi to nějak významně ničilo vlasy jsem nepocítila, ostatně na konce jsem to nepatlala vůbec, ty se mi zesvětlujou dost rychle samy od sebe.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Karoleena Já mam tenhle dryák!

Mutziputzi No to ani neznám! U nás v drogerce mají jen tenhle:
Karoleena Ten taky znam, smrdí úplně stejně![]()
na Václavaku, kousek nad Debenhausem byl vždycky obchod, kde se prodávaly šperky s kameny.
Obchod tam stále ještě je - šperků s kameny mají hodně (ale jestli i citrín, to si nepamatuji).
Byla jsem tam včera, byla tam velmi ochotná prodávající s ruským přízvukem.
jerry No pojde tam priateľ tak uvidím čo zajtra prinesie ![]()
Mutziputzi Moje dcera to dělá tak, že si u moře do vodky vymačká citron, naleje na ruce, prohrábne vlasy a jde na slunce... Prý to funguje :-).
999 to jsem kdysi taky delavala
999 Vyzkouším![]()
Už neaktuálna otázka
Já měla ten blonďatící sprej něco ob´d Baley, taky celkem dryák. Jako funguje to stopro, jen teda je to záhul na vlasy. Ale pokud jsou to držáky, tak pohoda.
jerry Catherinne Ďakujem ešte raz, akcia náhrdelník bola úspešná :)
Fotka by nebyla?![]()
jerry Zajtra odfotim, ešte som to ani ja nevidela poriadne.
Potřebovala bych kulatý kartáč na vyfoukani vlnitych vlasů do hladka. Máte nějaký tip na kvalitní?
olilla ja mam kanci od Monroe z Profimedu. Je zeleny a urceny k narovnavani vlasu. Ale jak je to jen kanec, neprojde skrz vlasy sam od sebe, musim je mit dobre procesany a namotavat kazdej pramen zvlast a procesavat...vlasy ale vyhladi dokonale.
olilla mam taky kanci z profimedu.na cesani a rozcesavani vhodny neni,ale na foukani vyborny. Ani mi nijak neelektrizuje vlasy.
A mam dotaz - prijde vam jako faux pas vyrazit ven s mokrymi vlasy? Je to hodne....nepatricne? U dospele zeny a ve meste. V lete to obcas praktikuji.rano umyji a nez dojdu na zastavku,je to temer suche,takze do prace dorazim uz jako clovek. Posledni dobou si rikam,abych nebyla jako podivinka...
Gatita já to v těchhle vedrech dělám stejně, vlasy si umývám ráno a nejsem schopná si to vyfénovat dosucha, bych chcípla. profoukám trochu chladným vzduchem a jdu. jedu sice autem, ale jdu venkem a vidí mě sousedi a do práce přijdu ještě s nedoschlýma:-) podivínka asi jsem? a je mi to teda uplně jedno. jestli ti z těch vlasů v mhd nekape voda tak bych se tím netrápila...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.