baltik malokdy, ja nakupuju vetsinou jinde, u par veci jsem to kdysi ze zvedavosti zkusila
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
baltik já kupuju osvědčené výrobky, a skutečně jsem je tehdy v obchodě všechny tou aplikací protáhla:-) i teď si občas vzpomenu, když se objeví nějaká inovace, nebo někdy z legrace si vzpomene manžel a "zkouší mě" jestli tohle co je v lednici fakt není od andreje?:-D fakt se mi nestalo že bych něco moc chtěla koupit a bylo to z agrofertu, ale zas nejsem cvok a případně bych to samozřejmě koupila. ono je to ve výsledku úplně jedno, jen pro vlastní pocit..
viktorka_od splavu prave mi prijde, ze staci podivat, ktere znacky jsou jeho (kdyz uz bych ho jako chtela bojkotovat)a nemusim projizdet kazdy vyrobek aplikaci
baltik Podle mě můžou být rizikový privátní značky v supermarketech, dovedu si představit, že se některý produkty můžou vyrábět u Babiše a člověk si toho nemusí tak snadno všimnout. Ale jinak já si taky ty hlavní značky prostě pamatuju a appku používat nemusím, jen jsem ji párkrát vyzkoušela, jestli vůbec funguje.
Karoleena aha, privatky me nenapadly. A umi to i privatky? Protoze to nemusi byt tak jednoduche, muze byt tendr na vyrobce kazdy rok a pritom stale stejny EAN kod
baltik nakupuju prevazne v lidlu:-) privatni znacky na zacatku ne, ale ted pry umi. doufam:-)
baltik nakupuju prevazne v lidlu:-) privatni znacky na zacatku ne, ale ted pry umi. doufam:-)
Ten Pilos z Lidlu je Babišův, ne?
Ginevra zrovna to chci napsat, že Pilos snad nechává dělat sýry v Madetě... ![]()
Ginevra To se vůbec nedá říct takhle plošně, je to výrobek od výrobku, polotučný mlíko jim svýho času dodával třeba Pragolaktos, máslo bývalo dovoz z Německa, balkánskej sýr ze žirovnické mlékárny, řeckej jogurt ze Stříbra... vlastně mám takový tušení, že to je všecko taky jeden holding, ale zase jinej, ne ten Babišův. :)
Já jen, že jsem si vzpomněla, že jsem tam nedávno nahodou koupila mlíko Pilos a dole bylo menším písmem napsáno Olma, tak mě to překvapilo.
Karoleena
tak nejak. obcas mivaji nejaky “babisovo okynko” a nahrnou tam kostelecky uzeniny, to obchazim obloukem
711990 Dekuji, teď v létě to nosím vlnité,ale občas je fajn změna. Ještě se to musím hlavně naučit. Bohužel jako od kadernice toho nikdy nedosáhnu.
Máte prosím nekdo zkušenost s hotelem Miura Čeladná?
Blbý dodaz - odstranění varixů, křečové žíly v Hradci Králové, nemáte někdo zkušenost, kam se obrátit?
Kora tu nejlepsi, cca tri roky zpatky, za me urcite nejlepsi siroko daleko tam
Kora jo, za me ok. Klidne jed ![]()
Liesel Sanus, manžel má s nimi tu nejlepší zkušenost.
jinx Mutziputzi díky
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.