viktorka_od splavu v reálu v Brně? ![]()
Dadoo tady jsem něco našla, 62 dopravních situací:
viktorka_od splavu v reálu v Brně? ![]()
Dadoo tady jsem něco našla, 62 dopravních situací:
Ginevra RoSa Nevím jestli komplet Pilos, ale jogurty stoprocentně dělá Olma (a její ředitelka v Olomouci kdekomu zvedá tlak).
a čím, jestli se muzu zeptat?
Potrefenáhusa Tak slyšela jsem o ní spoustu historek ve smyslu arogantního jednání s úřady a podobně, ale všechno zprostředkovaně. ...Ale jeden příklad za všechny, který znám velmi dobře, protože se týká známých. Postavili si dům na okraji chráněnné krajinné oblasti se stavební uzávěrou-ovšem dnes tam stojí dům právě paní ředitelky (starosta obce o žádném stavebním povolení neměl ani tušení, vydal ho kraj, přestože je to obvykle v kompetenci obce). Při stavbě vykáceli všechny staré stromy, dům postavili na hranu cizího pozemku, zničili přitom zahradní jezírko, všechna povolení vydaná dodatečně bez jakéhokoli obeslání sousedů a podobně, o celkovém jednání ani nemluvě...
Šmarjá, doufám, že to není nějaká tvoje příbuzná ![]()
Garfie Olma je už taky Babišovo, žejo?
RoSa v reálu kdekoliv v ČR. vzhledem k tomu že už jsem fakt jezdila s kdečím musím konstatovat že některá auta jsou na silnici téměř neviditelná.. jiná naopak jako by měla právo přednostní jízdy:P
závěrem bych teda řekla, že bez ohledu na to, co říkají předpisy, bych nespoléhala (a nespoléhám) se svým zdravím a životem na to, že ten druhý řidič je zná a pokud zná, tak respektuje. jen taková drobnost - u nás v malých uličkách je spousta neznačených křižovatek, včetně jedné vedlejší vedoucí z prudkého kopce... dost často tam prosviští - cyklista. kdybych ho sejmula, je po něm. a co je mi platný, že jsem měla přednost zprava - zabila bych člověka. takže se dívám. taky proto, že když to nebude cyklista, tak přímo do mých dveří praští třeba tatrovka. a bez ohledu na to, že jsem měla pravdu/přednost - budu mrtvá.
RoSa ![]()
asi mají v Brně jiná pravidla.
viktorka_od splavu tak určitě! ![]()
u nás ve čtvrti máme taky samý neznačený křižovatky, kde platí "pravidlo pravé ruky" (zdravím Řvousenka
)... bohužel ale hodně řidičů to má dle pravidla "jedu rovně, tak jsem na hlavní"... chjo... ![]()
RoSa jojo. a u těch cyklistů to obzvlášť nechápu, to jsou fakt kamikaze - čumák vystrkuju přeci jen opatrně, byť teda mám tu přednost - a najednou mi těsně před nosem prosviští střelec sbalenej do vajíčka![]()
RoSa U nás nastal průšvih ve chvlíli, kdy se z bývalé hlavní stala standardní vedlejší, s následnou změnou přednosti v jízdě a jak jsou lidé léta naučeni, je třeba být extrémně obezřetný.
whiskas U nás bolo niečo podobné. Urobili nám tu zónu 30, odstránili všetky značky a ľudia jazdili veselo ďalej podľa toho ako bola prednosť daná pred zavedením zóny, žiadna prednosť sprava. Raz tak do mňa skoro sused nabúral a ešte mi vynadal ![]()
0zero7 Prosím tě, před časem jsi tady zmiňovala, že chceš přejít na odličování a čištění olejem. Máš už nějaké zkušenosti? Přemýšlím, že bych taky zařadila, zatím mě nejvíc oslovil Elemis a Votary. Tamponky ani ručník používat nechci, jen nasucho nanést, pak přidat trochu vody a emulzi umýt (ten druhý je v podstatě jen "cuvée" různých olejů, tak nevím, jestli to bude fungovat, spíš asi ne).
Ja jsem tohle vybec nevidela, omluva. Jak Ti olej vyhovuje? Ja odlicuju tak na stridacku, mezi jinym i olejem, presne jak pises, na suchou, vmasirovat oplachnout.
MP Marge nejmin si na zada ublizis, kdyz budes plavat znak. i kdyz blbe, tak tam se toho, co se tyce zad neda pokazit tolik a pokud budes plavat kraula, znak je vhodny i jako kompenzace. uci se to tak, ze nedriv budes jenom kopat v leze na hladine.
ani kdyz u prsou dychas do vody, neznamenato, ze je plaves spravne. na youtube jsou urcite videa, ale ono je dobre, kdyz na tebe nekdo kouka, protoze casto lidi kopou asymetricky, co je taky blbe a sama to nepoznas.
u kraula na obe strany, rozhodne - kazdy treti nadech. vetsine lidi to jde lepe na jednu stranu, to nic neznamena.
jj, to mi pripomina, ze potrebuji trenerku jako prase drbani, akorat mam zas rymu.
co znamena ze lidi kopou asymetricky? Ja plavu jenom prsa a dycham pod vodou a napred kopnu a pak jdou ruce, nikdy ne zaraz, mezi tim je jakoby kratky splyvani.
0zero7 Odpovím já, doufám, že nevadí. Myslí se tím, že nohy kopou šejdrem, jedna hloub, popř. i menší rozsah pohybu - vyosení zad. Mně se to stává, když plavu spíš na rychlost a nehlídám techniku - nebo když mi dochází síla.
Gellnerova Aha! Dikes za vysvetleni.
RoSa viktorka_od splavu Vzdycky pri preskolovani ridicu v praci nam rikaji, at si davame extra pozor na cyklisty, protoze velka cast jich nema ridicak, takze treba vubec netusi, ze neco delaji uplne spatne, nemaji prednost, nemuzou v protismeru do libovolne jednosmerky, jezdit po chodniku a libovolne z nej prejizdet na silnici, prechod, do krizovatky... Me to do te doby nenapadlo, mela jsem za to, ze snad na kazde zakladce se uci aspon zakladni pravidla, znacky a chodi se na dopravni hriste, ale pry to tak vsude neni.
0zero7 Já se přiznám, že taky kopu asymetricky, jednou nohou prsa a druhou kraula.
Nevím, kde jsem k tomu přišla, ale nemůžu se to odnaučit.
Když tady byly ty dopravní situace, kdo má přesnost? ![]()
Modrý je na kruhovém objezdu.

Bledule Cervenej jede stale ve svym pruhu, modrej se radi a dava prednost dle meho
Mutziputzi souhlasím. Červený ve svém, pravém, pruhu a modrý se zařadí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.