Na říjen se chystá premiéra filmu
Star is born.
Úvodní song je prostě úchvatný!
nezná, prosím, někdo překlad textu písně.?
Lady Gaga Bradley Cooper The Shallow
https://youtu.be/sfbxzOzIhuY
Na říjen se chystá premiéra filmu
Star is born.
Úvodní song je prostě úchvatný!
nezná, prosím, někdo překlad textu písně.?
Lady Gaga Bradley Cooper The Shallow
https://youtu.be/sfbxzOzIhuY
Poéma Děkuji. A Centrum jednodenní medicíny? Nemáte náhodou zkušenost nebo nějakou informaci o nich?
Liesel Nz, s Centrem ( myslíte-li to ve Štefánikově ul. ) zkušenost a ani žádné informaci o něm z blízkého okolí nemám.
Vi někdo jak je to s velikost a plavek Victoria's Secret? Spodek XS, vršek M.
Kdo má přednost?

Dadoo myslím že to stříbrné
a zrovna mě nebetyčně vytočil cyklista, na městském okruhu narvaném auty těsně podél kterého vede cyklostezka. ti lidi jsou fakt asi úplně dementní?
Dadoo taky myslím, že stříbrné. Ale nejsem řidič...
Dadoo Pravidlo pravé ruky, přednost zprava ... zelené! ( ? )
Dadoo to zelený (pokud se nezměnily pravidla)
edit a nejde o přednost z prava v pravým smyslu slova bejvalo to v pravidlech jasně psaný že z levýho může do prostředního ale nesmí ohrozit toho kterej tam případně vjede z pravýho...hhhch konec slovního průjmu
Dadoo asi stribrne - predjizdi, tudiz ma pravo dokoncit predjizdeni?
Řvousenka odevzdat ridicak!![]()
Dadoo zelený - přesně, jak píše Ounz
a teda trochu mě jímá hrůza, kolik zastánců přednosti stříbrného jezdí autem a můžu je kdykoliv někde potkat ![]()
edit: jo a pamatuju si to tak dobře proto, že se přesně tohle stalo kamarádovi - byl v roli řidiče stříbrného a dle policie byla vina jednoznačně na jeho straně... tenkrát se tomu taky hodně divil
Mutziputzi Já to řikám furt, že mě na tu silnici nemají pouštět ![]()
ja si to znovu prosla a uznavam svou chybu - zelene je spravne
Já bych dala na papíře zelený, v reálný situaci bych na místě zelenýho počkala, až tam ten stříbrnej rychlík vjede, a tázací zájmeno ve větě bych použila "které" :-).
Zina jo, ale stříbrňák když jede hooodně rychle, tak ho ten zelenej řidič ani nemusí zaregistrovat - blížící se stříbrnej to ovšem z dáli všechno krásně vidí, takže může resp. musí toho zelenýho nechat vyjet
Takže: všichni stříbrní vrátí řidičák. Zelení vyhráli
![]()
Dadoo super! ![]()
dáš další? a nebo nechceš založit přímo vlákno na to téma? určitě se tu najde dost řidiček, který by si pár otázek z autoškoly potřebovaly prosvištět ![]()
RoSa no jenze v realu prvni jede to vetsi![]()
RoSa Až zas na něco padnu, dám. Teď nic jiného nemám ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.