Mutziputzi Smarta jsem měla jako náhradní vozidlo a byl super. Smála jsem se taky sama sobě, lidi se smáli na mě...Prali jsme se o něj s manželem (měří přes 190 cm). Oprava vozu se celkem protáhla, ale vůbec mi to nevadilo.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Treba v tomto bych se stydela

Nebo mě to vždycky nějak táhlo k Alfám - no ale ty současný mi přijdou takový moc měkký, žensky přeplácaný. A taky jdou různý pověsti o poruchovosti, tak asi radši nee.
jinx když v týhle velikosti moc výběr není
jinx beetle je příšernej, ta vázička na palubní desce![]()
jinx V šedý to zas tak hrozný není. Jako auto do města dobrý.
Mutziputzi mini cooper je strasne trapny, to si nekupuj!
Teď jste mi rozšlapala bábovičky!
Mutziputzi Mini do Prahy taky nic moc, oni to udělali jako sportovní auto a má to hrozně tvrdej podvozek. Já byla z těch kostek totálně vyklepaná, jako bych jezdila na trakaři. To je tak jet s ním jezdit na německé dálnice a štvát řidiče v rychlých autech, když je předjíždíš :-).
Stará Stanová Kůže Mívala jsem Guliettu
.
999 Ha! ![]()
999 a? popiš zkušenosti prosím. Jízdní vlastnosti, poruchovost a tak podobně.
999 Smarta bych chtěla zkusit. Docela si ho dovedu představit, nejlíp se stahovací střechou. JJ, si dycky vyberu nějaký "děsně vtipný" auto a pak nadávám, že je naprosto nepraktický.
Potrefenáhusa Velmi dobrý auto je Yaris. Žádná stylovka, ale příjemný. Vždycky jsme v rodině nějakýho měli a fakt pohoda. Spolehlivý, snadno ovladatelný, dobře se s tím parkuje (má kola v rozích, otočíš se na místě). Uvnitř překvapivě velký, máš v tom i pocit bezpečí. Když na mě nezbyde jiný auto, ráda s ním jezdím. Jenom teda nevím, jestli se dělá v automatu :-).
andulka01 Doporučila bych ho i mamince.
Stará Stanová Kůže Bylo krásný
.
Potrefenáhusa Nj, tak já chodila na ten úplně základní kurz, kde bych prostě čekala že tě protáhnou i tou dálnicí nebo aspoň mimoměstem. Když mě potom čekala první dálnice (samotnou) tak jsem se dost chlácholila že přinejhoršim pojedu pravym pruhem 80, nějak prostě dojedu a ostatní ať si trhnou :D
999 Chápu.
Klara Na dálnici jsem se taky bála, nakonec teda zbytečně, ale co jsme nenáviděla, byyl nájezdy na dálnici. Některý ty pražský, který jsou hrozně krátký a nemají ten odstavnej pruh, kterým se dá případně jet, dokud se nevytvoří v pravým pruhu místo, nenávidím doteď.
999 V rodině máme hondovskou obdobu Yarise - Jazz. Tvůj popis na něj taky sedí. Jen radost z jízdy se tam nějak nekoná... Takže když jsem ho měla půjčenýho, chodila jsem mnohem víc pěšky... takže vlastně výhra. :)
Stará Stanová Kůže Tak to neposoudím...
Zina Přijde mi že lidi jsou docela ohleduplný a když je v levym místo tak přejedou, ale v nejhorší špičce je to dost blbý, no (navíc mam starý auto s ne úplně nejlepší akcelerací, takže jakmile zaváham tak už se nevejdu)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.