Potrefenáhusa ja chtela Yaris, nakonec mam Fiestu. Ale budu menit za vetsi
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Ja by som si chcela kúpiť Volvo vystačím si S V40 :D Teraz mam basic sedan, parádu s nim nenarobím ale jazdí dobre. Úprimne mi je ale jedno kto ma aké auto. Mylada sa kedysi smiala že kto môže bez hanby jazdiť na Fabii. Ja som sa nehanbila :D
paktofonika Ja! Teda ted uz se za ni trochu stydim, pac je orvana jak pistalka, ale miluju ji furt stejne. V 18 jsem se rozhodovala mezi Octavii a Fabii, nakonec rozhodlo to, v cem se mi lip mackala spojka (bylo to rok po uraze, takze hybnost kotniku omezena o 30%). Ale libil se mi -tehdy- i new beetle.
paktofonika tak vono to tady vobčas vypadá, že kdo nejezdí aspoň bavem a nebydlí ve vlastním bytě s terasou v centru Prahy, tak je naprostej lůzr, ale tak jako že jo....
Jinak to auto potřebuju spíš normální než jen nákupní tašku pro holky do města, po Praze spíš moc jezdit nebude. Druhý auto je totiž služební, takže se jednak nesmí půjčovat, jednak nesmí do ciziny a jednak má i trochu omezený kilometry.
Solathis mně se líbil starej brouk, ale jela jsem s ním jednou na výlet a hned v půlce Cukráku se začal vařit.....a taky to bylo auto fakt pro trpaslíky, vysokej člověk by měl kolena u brady
Potrefenáhusa Starej brouk se mi líbil taky, ale novej se mi nelíbí vůbec - ne že by mi ho teda někdo nutil :-). A mít to druhý auto normální, mi přijde dobrý, i když je to první neslužební, když pak to první z nějakýho důvodu třeba dočasně vypadne ze hry, tak je dobrý mít plnohodnotnou náhradu.
Potrefenáhusa A toho malého citroena nechceš? Já vím, francouzské auto, ale my ho měli možná deset roků než padnul. A pak jsme měli takovou menší mazdu, ta byla taky dobrá.

brrr no hele, vono s těma ojetinama to fakt neni tak, že si řekneš, hm, tohle auto chci a jdu si ho koupit...kor ten automat. Spíš jsem zúžila značky a hledám, no, jako fakt co bude, to bude, třeba fordy mi přijdou teď docela nadějný
No a v těch malých fabiích výběr není? Roční auta a tak? A vzít něco na leasing?
dynda fabie s automatem bude dosti raritní dle mého...a šeredná jak noc k tomu![]()
dynda no a škodovky jsou navrch prej spíš drahý, ve srovnání s jinejma autama stejný třídy
Potrefenáhusa Možná jste už zkusila, ale docela výhodně občas prodávají prodejny svoje předváděcí auta.
Mutziputzi ja nemam rada auta, co vypadaji jako hracky, tak asi proto ma nelibost.
v tom případě jasná volba
když jsem to tuhle potkala na ulici, skoro jsem se polekala. a včera jsem šla na parkovišti kolem nějakého rang roveru a to je přímo tank. myslím, že to snad ani nevejde na normální parkovací místo (tento stál na místě pro invalidy...)
dynda fabie s automatem bude dosti raritní dle mého...a šeredná jak noc k tomu
no dovol! ve fabii s automatem jezdím již nějakých snad 15 let!
Potrefenáhusa Mutziputzi ale souhlasím s tím, že fabie v automatu není ideální volba, tehdy prostě nebylo moc na výběr, teď to bude jistě lepší.
co vím, tak pár lidí si koupilo v automatu renault megane.
Jiná Realita to se mi zrovna libi
Jiná Realita RR Velar zřejmě, krásný, Levante se mi taky líbí.
Ten RR se vejde v poho, je jen o pár cm větší než to čím jezdím a kromě Flóry s ním zajedu kamkoli.
no dovol! ve fabii s automatem jezdím již nějakých snad 15 let!
To si neber osobně, šeredná je i s manuálem![]()
Mutziputzi když byla zánovní, tak se mi párkrát stalo, že na parkovišti do toho nevěříčně koukali nějací chlapi a zírali na ten automat ![]()
Mutziputzi Jo, RR Velar bych klidně přijala. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.