Taky mám tu serózní rýmu, dost mě sere.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Karoleena jj jak píše kokoska Otrivin rhinosop, zrovna sem ho taky nasadila.. ![]()
Neumíte někdo čínsky? Nebo jak se dá přeložit dopis v čínštině?
Hele, tak prej:
Ahoj, jsem dvacetiletá Číňanka, tuhle pohlednici píšu za svou starší sestru. Nedávno jsem dokončila vyšší střední školu a brzy bych měla jít na univerzitu. Jsem ještě dost rozrušená z přijímaček. V poslední době máme moc hezké počasí, sice je modrá vymetená obloha, ale fouká silný vítr a není takové horko, jako předtím. Nejradši mám chladnější počasí. Nevím, jaké počasí máte tam u vás. Nakonec ti přeju všechno nejlepší a ať se ti všechno daří.
Potrefenáhusa díky moc!
To bych sama nezvládla asi..
Mám blbý dotaz. Hrabou zajíci díry v zemi, třeba aby se dostali ke kořínkům nebo jiné potravě?
Máme v práci rozhrabaný celý trávník. Musí se to dít v noci nebo pozdě odpoledne, když už tady nikdo není.
Bledule co krtek?
Bledule a jak ty díry vypadají? není to třeba nějaká jiná havěť? hryzec?
Jiná Realita hryzce mám dojem, že tuhle dotáhnul Goliáš, mělo to úplně šíleně dlouhý zuby
Krtek ne, to by bylo odspoda nahoru, tohle je hrabání do země, jako když se pes pokouší vyhrabat myš.
Bledule a není to ten pes? třeba tam někdo chodí...že by králík hrabal díru vedle díry, to jsem asi ještě neviděla.
Jiná Realita Taky jsme uvažovali o psovi, co má ochranka, ale zase se mi nechce věřit, že by ho ten strážný nechal hrabat deset děr, místo aby šel na obhlídku. Nebo pak nějaký toulavý, co se přes den neukáže.
Bledule Nory vyhrabává spíš králík, můžou mít několik východů, ale že by jen tak rozhrabával trávník, to jsem teda neslyšela. A zajíc má jen takový dolík někde pod kamenem nebo pod stromem (však zajíček v své jamce, že?
). To bude pes.
prosim vás, vysvětlete mi někdo, jak může mít baňka tvar jelena? ![]()
kdo to překládal!!!![]()

Potrefenáhusa jiste moravane![]()
Potrefenáhusa No kdyby to bylo aspoň foukaný, ale tyhle jsou placatý ![]()
Mutziputzi Nene, Moraváci by slovo baňka tak nevhodně nezvolili, tohle jsou vánoční ozdoby, baňky jsou ty foukaný.
prosim vás, vysvětlete mi někdo, jak může mít baňka tvar jelena?
No někteří lidé říkají baňky jakýmkoli ozdobám na stromek. Na tvaru vůbec nezáleží.
Fakirka no nee nekteri![]()
Fotodokumentace. ![]()

Bledule to je kralici nora bych rekla. Alespon takhle vypadaj diry po kralikach u obchodaku, kudy chodim do prace;)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje