tzaziki Jsem a jako do divadla určitě ne. Asi bych nešla úplně v džínách (to mi vychování nedovoluje),ale prostory divadelní to nejsou. Dejme tomu,klub,no.
Mluvím o Malém divadle. Ne o starém F.X. ŠALDA
tzaziki Jsem a jako do divadla určitě ne. Asi bych nešla úplně v džínách (to mi vychování nedovoluje),ale prostory divadelní to nejsou. Dejme tomu,klub,no.
Mluvím o Malém divadle. Ne o starém F.X. ŠALDA
pecka barbucha druhá věc že pokud už je projev (flek) tak se žádný testy nedělají a rovnou se musí nasadit léčba. pokud někdy nějaký dr. tvrdí/dělá jinak, je to proti regulím. což neříkám/netušim že je tenhle případ, jen abych to doplnila.
To máš pravdu, je to takovej začarovanej kruh. Antibiotika hned, akorát to někdy může bejt i zbytečný - ale zas než čekat až na výsledky testu, může bejt pozdě... ![]()
Nemala som kliešťa,niečo ma poštípalo.No vďaka červenému fľaku ma niektorí,čo ho videli,začali stresovať s boreliózou,lebo ju vraj nemusia mať na svedomí len kliešte ![]()
pecka Nemusí. Klidně to může být od komára apod.
pecka ten boreliovy flak je dost typicky, nie je to kazdy cerveny flak a ked cely cerveny, je, tak zvnutra by mal zacat blednut. Ak je to priama reakcia na postipanie, moze to byt aj nieco ine. Borelioza je s oneskorenim. A moze byt aj od kliesta, ktoreho si si nevsimla, prip.miesto nemusi byt rovnake.
pecka Opravdu nemusí.Já měla boreliózu, když mně štípla taková velká barevná moucha.![]()
rozarka Dekuji. Pisi Máe divadlo,Liberecka drbna. Takze slusna klasika bude stacit. V dzinach nechodim ani na detska predstaveni,takze to nehrozilo,jen jsem chtela vedet jak noc noblhoch ta klasika musi byt.
Neumíte někdo čínsky? Nebo jak se dá přeložit dopis v čínštině?
dostala sem pohled skrz postcrossing a je tam jen tohle ![]()

Ounz zkusila bych nějakou aplikaci na mobilu, něco jako tohle
https://ilifehacking.cz/google-prekladac-japonstina/
(jsou i apky který vyřeší rukou psanou matematickou rovnici, čínština bude hračka:-)
viktorka_od splavu dík, ale appka, to vůbec není dobrodružný! ![]()
Ounz já vim no ![]()
Ounz muzu napsat kolegovi (z Ciny) ale momentalne je odcestovany...
Ounz jen aby tam nebylo něco jako "kdo přečte tento dopis, je osel" ![]()
Mají pravdu. ![]()
Může to být jak létající hmyz, tak i klíště-nymfa, té si vůbec nemusíš všimnout a přenašečem je taky.
Candance si hodná děkuju, ale už mám tip, tak to zkusím..dala sem to sem hlavně pro pobavení ![]()
Jiná Realita může bejt.. :)
Ounz Jako nějaký OCR by se alespoň částečně chytit mohlo, tadyhle autorka ani moc nehrabe... :) Takhle na první prolítnutí se chytám akorát na začátku, kde tě zdraví nihao a píše, že je dvacetiletá holka z Číny, dál vím sem tam znak, už jsem toho dost zapomněla. V google translatoru se dá zapnout manuální zadávání znaků kreslením, potíž s tím je ta, že u čínskýho písma je důležitej směr i pořadí tahů a někdy, když to kreslí člověk, co o tom neví nic, to ty znaky kvůli tomu třeba vůbec nenajde (byť by byly jinak nakreslený stejně). Ale jestli chceš dobrodrůžo a trochu piplačku na dlouhý podzimní večer, tak proč ne.
Karoleena haha, to bude přesně vono
dík..
Ounz Prosímtě, a nebyla jsi to náhodou ty, kdo tu kdysi dával tip čím lze trochu zmírnit takovou tu brutální vodnatou rýmu? Mám takovej dojem, žes na to totiž i měla takový dva moc pěkný termíny který jsem si říkala, že si musím zapamatovat, no a samozřejmě jsem je zapomněla... To je taky věc, zrovna od moře si přivézt rýmu a tu nejhnusnější fázi si načasovat na první den v nové práci.
A jestlis to nebyla ty tak se omlouvám a zároveň vyzývám toho, kdo to teda byl, jestli by se s tím tipem prosím nepřihlásil. :)
Karoleena já jsem to nedávala, ale byl to myslí, Otrivin Rhinostop.
Kokoska To je ono, děkuju!! Zpětně jsem si díky tomu i dohledala ty termíny co se mi tak líbily, serozní a profuzní, možná zítra ohromím magistru v lékárně! :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.