Bledule Jo, to by mohl být králík. Asi se vám tam hodlá nastěhovat ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Mutziputzi Fakirka Tohle bych baňka fakt nenazvala. A neznám nikoho, kdo by říkal všemu, co se věsí na strom, baňky. Slaměné nebo dřevěné a další jsou prostě ozdoby.
711990 Pinot Noir No, oni už jsou nastěhovaní, toto asi bude nová generace.
Jen to místo, kam se chtějí prohrabat je protiatomový kryt. ![]()
Bledule Možná vědí něco, co my ne![]()
Bledule Jaká je velikost děr. Máme taky, letos poprvé. Velikost asi 7x7 cm. Na asi 25 m2 10 děr.
Ounz Ale to je teda hodně dobrá věc ten Rhinostop!! Ráno jsem aplikovala a až do oběda vůbec nic, po o jsem dala druhou dávku a vydrželo mi to až do konce pracovní doby, nechápu proč mi to dodnes nikdo v lékárně neprodal, a to jsem už fakt mockrát říkala, že mi příšerně teče z nosu a potřebuju to zastavit, ne uvolnit dutiny, ty mám uvolněný dost, a stejně mi furt cpali akorát ten Olynth furt dokola a že prý rýma holt týden/7 dní a nedá se nic dělat...
Bledule
sikovni kralicci!
Tak Betty Některé jsou malé jak píšeš, některé jsou vyhrabané hlouběji.
Bledule No díry jsou malé, ale hluboké. Není to jen povrchové hrábnutí.
Karoleena no já sem na to narazila náhodou taky. Při tom na tu serozní rýmu bez ucpání nosu je to super. Jakmile by si ale nos měla ucpanej, tak to nepoužívej. Člověku to ale zvedne iq tak o pade, když mu přestane týct z nosu, co..
Karoleena Rhinostop je můj absolutní kauf roku, už třikrát jsem se díky němu stala z průtokáče opět člověkem, po jedné kapce.
Tak Betty Tady asi není vhodná půda pro hrabání, samý kámen, tak to zkouší, kde se dá.
Pinot Noir Moravak si nedal práci s e-shopem, bych si tipla. Prostě ctrl C, ctrl V, detaily popisu občas ujedou, no. Při mnoha položkách to docela chápu. Ovšem ta BAŇKA mě irituje vždycky, i u foukaných. A ne, flame "ozdoba vs baňka" fakt rozdmýchávat nechci :-)
Ovšem ta BAŇKA mě irituje vždycky, i u foukaných. A ne, flame "ozdoba vs baňka" fakt rozdmýchávat nechci :-)
To téma si necháme tematicky až na prosinec, ne?
Bledule tak to je ambiciózny plán
!
slniecko Loni se nám pokoušeli podhrabat do skladu. ![]()
CML: Horzně nám táhne pod vchodovými dveřmi (zaizolované jsou, ale i tak), bohužel je hned vedle vchod do koupelny, takže je to dost frekventované místo. Napadlo mě pořídit takovou tu ošklivou rouru, co se tam pohodí, jakože zábrana proti průvanu. Je to úplná blbost, nebo to pomůže aspoň trochu? Viděli jste to někde poslední dobou v krámě?
Já našla jen nějaké úchylnosti s kočičkama, pejskama, popř. nápisem Home a pak jeden příčetný jednobarevný model v Jysku. Ale mám pocit, že už jsem tam na to kdysi sahala a že to bylo lehoučké, jako polštář, což mi přišlo celkem k prdu, nějak jsem si představovala, že to bude trochu zatížené, aby to drželo nějak na místě ...
MP Meri Nevím, jestli to funguje, ale takové ty těžší, naplněné něčím jako písek, jsem viděla v OBI. Tak možná zkusit i tyhle hobby markety.
MP Meri Pomáhá to, mi kdysi měli dlouhého jezevčíka (dětskou plyšovou hračku) a problém to dost řešilo :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje