Uprimne, tvou prepjatou ustezovanost na kde co, to nejde prehlidnout.
Stěžovací vlákno
Tak vy sa tu kráľovsky bavíte a mne ide o povesť. Dcera si mnou darovaný pohár vystavila a teraz všetkým hovorí, že je odo mna. Teda este tu dokonca padlo podozrenie, že som vyhrabala môj pohár, čo som tiež dostala k 30 narodeninám. ![]()

No, je to tvoje dcera! Chtela jsi ji napalit a dostala te!
Po kom to jen může mit?
se vám to vrátilo jako bumerang ![]()
![]()
![]()
Ste celkom hnusne
, nevadí Vám to? To mám za to, že sa tu s vami roky vykecavam? Podporu očakávam, krucinalfagot aj hergot.
Tak sup, sup.,,,,,,,,
,
... a tys u toho nebyla, když ho měla rozbít?
No práve že ho dostala včera ako hlavný darček s príhovorom na večeri a akosi ho nehodila, no. A dnes sa dozviem, že je vystavený ![]()
A některé z nás už to máme založené ve tvé složce.
Ja sa tak teším, že mám zložku. ![]()
Jo a ešte mi aj poďakovala.![]()
moc se netěš, však my ti to jednou spočítáme - klidně třeba až za dvacet let (#mítúúú) ![]()
A tak ja som celkom splachovacia. ![]()
Len mi neútočte na národnú hrdosť, a tiež nespochybňujte moju krásu, múdrosť a milú povahu. To pozor!![]()
![]()
+ Jiná Realita jdu teda 50 stranek po funuse, protoze nick bez zmineni ze nezobrazi, ale musim teda Realitu vyvyst z omylu, ze oil pulling atd. Ja ty Crest pasky pouziju jednou za uherskej rok. Vetsinou je v tom baleni 10-20, podle intenzity, zkousela jsem ruzky a vsechno v pohode, efekt se dostavil po jednom pasku.
Oni doporucujou 14 dni v kuse kazdej den, no to bych asi v noci svitila. Me uplne staci ke spokojenosti jeden treba za mesic a pul. Docela to poznam. Jinak chodim k zubni hygienicce dvakrat za rok a navrch normalne k zubari, to ale asi vsichni. Jo a asi vic nez cisteni kartackem resim zubni nite atd. Hygienistka prozradila ve slabe chvilce, ze kdyby si musela vybrat jestli jedno nebo druhy ze vzdycky mezizubni prostory, takze nit. Kartackem smidlam porad stejne, nit jsem navysila cas a intenzitu asi pred dvema lety.
teď vás nenávidím ještě víc ![]()
![]()
protože já jsem těch 14 dnů v kuse absolvovala...bez viditelnějšího výsledku ![]()
Ehm... si přisadím :-) Jaký sis to vychovala, takový to máš...
Velmi ráda tím teď častuji svou maminku :-)
Ja myslela ze tykame :)
Hele a ktery jsi mela? Me celkem fungovaly i ty uplne obyc, pocit, ze by mi to nejak poskodilo sklovinu nemam. Ale jak jsem psala, pouzivam velmi velmi stridme.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.