Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Garfie
28025 příspěvků moje polička 30. srpna 2018 10:23

rasaNori Vyhrabu ji a mrknu  :-)

Offline whiskas
20616 příspěvků moje polička 30. srpna 2018 12:11

Garfie  tak to jsem dopadla ještě dobře. A postup oné kolegyně je na facku. Nechápu, že jí to nebylo trapné, když vracela něco, co evidentně zničila, byť jistě ne schválně. Ale tak to asi řeknu, ne? Zajímalo by mě, jak by reagovala, kdyby byla odhalena vzápětí.

Offline rozarka
4198 příspěvků moje polička 30. srpna 2018 12:32

Garfie No,nechtěla bych být v kůži ani jedné z nich. Na místě tchyně bych cítila rozpaky,kdykoliv bych kolegyni viděla a o pocitech pachatelky nemluvě.

Offline Sweet Potato
39677 příspěvků moje polička 30. srpna 2018 15:33

rasaNori Je, už dávno

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 30. srpna 2018 18:43

Já nesnášim toho smajlíka, co pláče smíchy. Klika, že není tady. Nerozumím, proč ho kdokoliv (aspoň 3x vždycky) dává k příspěvkům  - namátkou cituju z FB - přijď v pět/rozhodně nemáte pravdu/máte krásné miminko/máte ještě tyhle boty v 37?
Já si představuju, jak se v krámě ptám, jestli mají moji velikost bot, a u toho řvu smíchy. A kdyby někdo plakal smíchy, když by mi chválil děti, dám mu pěstí. Taková blbost - a mě to tak vytáčí ( 3x hystericky se chechtající smajlík)!!!

Offline Garfie
28025 příspěvků moje polička 30. srpna 2018 19:48

Gellnerova Já taky!! Vůbec ten smajlík nechápu....

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 30. srpna 2018 21:07

Nikdy jsem v byte nemela jedinyho mola a ted za posledni dva dny to tady mam jak na letecky prehlidce vubec nevim, kde se berou, podle velikosti to vypada na mola potravinoveho, ale ja mam vsechno sypky ve sklenenejch pevne uzavrenejch obalech. Vubec nevim, co je u me muze lakat

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 30. srpna 2018 21:09

razorblade 

cokoli, třeba nějaké perníkové srdce, dekorace z makovic, zapomenutá svačina v kapse (to všechno jsem už potkala, naposled tu svačinu, kterou kolega nechal v pracovním kabátu, který moc nenosil)...

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 30. srpna 2018 21:12

Jiná Realita ja bych si do bytu nikdy nedala dekoraci z makovic nebo pernikovy srdce :D a svaciny taky nedelam. Budu muset asi v sobotu probrat vsechny suchy potraviny, jestli se neprozrali gumou :/

Offline Karja
43819 příspěvků moje polička 30. srpna 2018 21:17

razorblade Ja jsem jednou moly zavlekla do prace ve vlockach, mela jsem je uzavreny v tom plastovym  davkovaci a nasledne je lovila z caju a dokonce se mi zakuklili I do krabicky od tamponu!!! Jsou to svine. Ted se nam v lete rozmnozili v byte, protoze jsme tam moc nebyli a vyhodili jsme vsechno mimo konzerv. Nejradsi maji orechy a lezou I do pytliku s korenim, proste vsude.

Offline brrr
12155 příspěvků moje polička 30. srpna 2018 21:49

razorblade Mi se moli dostali i do skleněných nádob. Mrchy vlezou všude.

Offline Sweet Potato
39677 příspěvků moje polička 30. srpna 2018 22:09

razorblade Čaj, pálivá paprika, papírové sáčky...cokoli.

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 30. srpna 2018 22:16

razorblade Zrovna včera jsem vyhazovala celej sáček pohanky, ještě nenačatej a tedy neprodyšně (jak jsem si naivně myslela, haha) uzavřenej, vzala jsem ho do ruky a tu vidím, že je obsah ožranej a uvnitř ztrouchnivělý molí mrtvolky, obal pochopitelně neporušenej. Jak se ty mrchy dostaly dovnitř mi stále není jasný. No a posledně jsem je našla v taky dokonale utěsněné kovové plechovce s psyliem. Děsný bestie, vločky, oříšky a podobný lákadla už kvůli nim radši rovnou skladujem v mrazáku.

Offline Sweet Potato
39677 příspěvků moje polička 30. srpna 2018 22:21

Karoleena Ve výrobě. Mouku a spol dávám po nákupu preventivně na pár dní do mrazáku.

Offline Tak Betty
5974 příspěvků moje polička 30. srpna 2018 22:52

razorblade v koření a v knížce jmenovala se kuchařské normy a měla jsem ji ve špajzu. V ty knížce mi trvalo dlouho než jsem je odhalila.

Offline Potrefenáhusa
38278 příspěvků moje polička 30. srpna 2018 23:39

Karoleena voni ty uzaviratelny nádoby nejsou ani tak kvůli tomu, aby se nedostali moli dovnitr, ale aby nevylezli ven...

Offline Potrefenáhusa
38278 příspěvků moje polička 30. srpna 2018 23:40

Jo a já jsem ve spajzu měla o zeď oprenou zbylou podlahovou listu, dlouho mě nenapadlo ji otočit... můžou bejt fakt kdekoliv v čemkoliv

Offline Potrefenáhusa
38278 příspěvků moje polička 30. srpna 2018 23:42

Gellnerova Garfie já toho smajlika používám hodne často, ve formální komunikaci teda ne...ale když mi přijde něco vtipnyho, tak jo

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 31. srpna 2018 06:33

Potrefenáhusa ale tak proti tomu žádná! 

Offline Garfie
28025 příspěvků moje polička 31. srpna 2018 06:46

Potrefenáhusa Jojo, mně právě přijde, že nahradil klasickýho vysmátýho smajlíka, tohoto :-D.

razorblade Mohla sis ho dotáhnout i z obchodu v nějakým nenačatým balení, taky už se mi to stalo (rsp. myslím, že to je nejčastější zdroj u mě) :-/