rasaNori Vyhrabu ji a mrknu :-)
Stěžovací vlákno
Garfie
tak to jsem dopadla ještě dobře. A postup oné kolegyně je na facku. Nechápu, že jí to nebylo trapné, když vracela něco, co evidentně zničila, byť jistě ne schválně. Ale tak to asi řeknu, ne? Zajímalo by mě, jak by reagovala, kdyby byla odhalena vzápětí.
Garfie No,nechtěla bych být v kůži ani jedné z nich. Na místě tchyně bych cítila rozpaky,kdykoliv bych kolegyni viděla a o pocitech pachatelky nemluvě.
rasaNori Je, už dávno
Já nesnášim toho smajlíka, co pláče smíchy. Klika, že není tady. Nerozumím, proč ho kdokoliv (aspoň 3x vždycky) dává k příspěvkům - namátkou cituju z FB - přijď v pět/rozhodně nemáte pravdu/máte krásné miminko/máte ještě tyhle boty v 37?
Já si představuju, jak se v krámě ptám, jestli mají moji velikost bot, a u toho řvu smíchy. A kdyby někdo plakal smíchy, když by mi chválil děti, dám mu pěstí. Taková blbost - a mě to tak vytáčí ( 3x hystericky se chechtající smajlík)!!!
Gellnerova Já taky!! Vůbec ten smajlík nechápu....
Nikdy jsem v byte nemela jedinyho mola a ted za posledni dva dny to tady mam jak na letecky prehlidce
vubec nevim, kde se berou, podle velikosti to vypada na mola potravinoveho, ale ja mam vsechno sypky ve sklenenejch pevne uzavrenejch obalech. Vubec nevim, co je u me muze lakat![]()
cokoli, třeba nějaké perníkové srdce, dekorace z makovic, zapomenutá svačina v kapse (to všechno jsem už potkala, naposled tu svačinu, kterou kolega nechal v pracovním kabátu, který moc nenosil)...
Jiná Realita ja bych si do bytu nikdy nedala dekoraci z makovic nebo pernikovy srdce :D a svaciny taky nedelam. Budu muset asi v sobotu probrat vsechny suchy potraviny, jestli se neprozrali gumou :/
razorblade Ja jsem jednou moly zavlekla do prace ve vlockach, mela jsem je uzavreny v tom plastovym davkovaci a nasledne je lovila z caju a dokonce se mi zakuklili I do krabicky od tamponu!!! Jsou to svine. Ted se nam v lete rozmnozili v byte, protoze jsme tam moc nebyli a vyhodili jsme vsechno mimo konzerv. Nejradsi maji orechy a lezou I do pytliku s korenim, proste vsude.
razorblade Mi se moli dostali i do skleněných nádob. Mrchy vlezou všude.
razorblade Čaj, pálivá paprika, papírové sáčky...cokoli.
razorblade Zrovna včera jsem vyhazovala celej sáček pohanky, ještě nenačatej a tedy neprodyšně (jak jsem si naivně myslela, haha) uzavřenej, vzala jsem ho do ruky a tu vidím, že je obsah ožranej a uvnitř ztrouchnivělý molí mrtvolky, obal pochopitelně neporušenej. Jak se ty mrchy dostaly dovnitř mi stále není jasný. No a posledně jsem je našla v taky dokonale utěsněné kovové plechovce s psyliem. Děsný bestie, vločky, oříšky a podobný lákadla už kvůli nim radši rovnou skladujem v mrazáku.
Karoleena Ve výrobě. Mouku a spol dávám po nákupu preventivně na pár dní do mrazáku.
razorblade v koření a v knížce jmenovala se kuchařské normy a měla jsem ji ve špajzu. V ty knížce mi trvalo dlouho než jsem je odhalila.
Karoleena voni ty uzaviratelny nádoby nejsou ani tak kvůli tomu, aby se nedostali moli dovnitr, ale aby nevylezli ven...
Jo a já jsem ve spajzu měla o zeď oprenou zbylou podlahovou listu, dlouho mě nenapadlo ji otočit... můžou bejt fakt kdekoliv v čemkoliv
Gellnerova Garfie já toho smajlika používám hodne často, ve formální komunikaci teda ne...ale když mi přijde něco vtipnyho, tak jo
Potrefenáhusa ale tak proti tomu žádná!
Potrefenáhusa Jojo, mně právě přijde, že nahradil klasickýho vysmátýho smajlíka, tohoto :-D.
razorblade Mohla sis ho dotáhnout i z obchodu v nějakým nenačatým balení, taky už se mi to stalo (rsp. myslím, že to je nejčastější zdroj u mě) :-/
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje