Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 16. března 2018 06:45

slniecko Fíha, to máš jednu izbu len na parfémy? 

Ja sa priznám ze som sa musela pozrieť akú fotku na občianskom mam, a spoko. Že by som sa za ňu musela hanbiť to nie. V podstate ju predkladám max na pošte, sem tam na úrade... Ako prežívala som to v puberte, to som ju musela tasiť každú chvíľu ale teraz... 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 16. března 2018 09:09

kde mam obcanku?

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 16. března 2018 09:34

O focení na OP mně nemluvte...absolvovala jsem to nedávno , jsem se na to hezky upravila a paní za přepážkou  mně povídá:  "No, tak to zkusíme vyfotit ještě jednou,že? To víte, v tom našem věku..." 

Reklamaci při převzetí mně neuznali...

Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 16. března 2018 09:35

Berta  reklamaci

Offline Garfie
28568 příspěvků moje polička 16. března 2018 10:25

Pcha, já trumfnu jetý oko, tlusťocha i foto "v našem věku"  

Byla tady nějaká mladá kočka z elektráren, blablabla a já jí říkám "víte, já jsem tady teď nějakou dobu nebyla, bydlela tady neteř...." a ona o chvíli později "tak jak jste říkala, že tady bydlela ta vaše VNUČKA ..." 

No chápete, já uznávám, že bych mohla mít čistě teoreticky vnučku, ale určitě ne tak starou, aby tady mohla sama bydlet! Jsem rozzuřená, deprivovaná a stará!!!

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 16. března 2018 10:48

Garfie  předpokládám, že paní z elektráren letěla ze dveří..? 

Offline Magráta
8129 příspěvků moje polička 16. března 2018 10:48

Garfie mně se před pár lety (bylo mi tehdy 41) na Univerzity Palackého v OL zeptali (když mě nemohli najít v seznamu studentů), jestli náhodou nejsem přihlášená na univerzitě třetího věku...

Offline Garfie
28568 příspěvků moje polička 16. března 2018 11:08

Ounz Kdepak, já se nevzmohla ani na slovo, natož na vyhazov 

Magráta Taky pěkně, ale hned se cítím líp :-)

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 16. března 2018 11:11

Magráta A tak tam chodí i lidi pod 30, celoživotní vzdělávání se tomu teď korektně řiká

Jinak tyhlety výroky a soudy cizích lidí jsou prostě proto, že lidi jsou strašně často hloupý nebo zlý nebo obojí dohromady, je potřeba to tak brát!

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 16. března 2018 11:17

Garfie chápu, ale mutzi v postu nade mnou má recht. Brala bych to tak..

49356 příspěvků moje polička 16. března 2018 11:19

Mutziputzi u nás má teda docházka na "univerzitu třetího věku" určitý pravidla a minimálně ten dotyčný musí být v důchodu. vím to protože tam chodí maminka a je o to strašná dračka!:-)

20970 příspěvků moje polička 16. března 2018 11:23

viktorka_od splavu Aha, já co jsem zažila, tak už to nebylo, pak teda asi jsou ty univerzity 3.věku a CŽV něco jinýho....ovšem dávam si do dlouhodobýho plánu tam nastoupit, to mě bude bavit! A nepiš mi že to mam zařadit do střednědobýho, já jsem teď přecitlivělá!!

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 16. března 2018 11:31
Reakce na Mutziputzi:

viktorka_od splavu Aha, já co jsem zažila, tak už to nebylo, pak teda asi jsou ty univerzity 3.věku a CŽV něco jinýho....ovšem dávam si do dlouhodobýho plánu tam nastoupit, to mě bude bavit! A nepiš mi že to mam zařadit do střednědobýho, já jsem teď přecitlivělá!!

​Hele můj kamarád onkolog říká, že člověk si má dělat jenom krátkodobé plány... no a pak se uvidí 

49356 příspěvků moje polička 16. března 2018 11:32

Mutziputzi neboj, než budeš v důchodovým věku to je ještě dlouho.. kolik to teď je, 67? být to za časů mé babi tak já už bych se chystala:P

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 16. března 2018 11:32
Reakce na Mutziputzi:

příspěvek 2x

20970 příspěvků moje polička 16. března 2018 11:35

Berta Tak si odpo zas koupim dalamánky no, víc neplánuju, abych si to nezakřikla

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 16. března 2018 11:40
Reakce na Bledule:

Manželova neteř o mně údajně prohlásila, že jsem bachratá a moje tchýně mi to nezapomněla za tepla zvěstovat. 

​Já se od matky dovídám, co o mě říká tchýně. Naštěstí (nebo bohužel), mě nezajímá názor ani jedné. 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 16. března 2018 11:46

Mirka Jsou to budovatelky dobrých vztahů, prostě.

Offline Garfie
28568 příspěvků moje polička 16. března 2018 11:46

Mutziputzi Celoživotní vzdělávání a Univerzite 3.věku je fakt něco jinýho, na univerzitu potřebuješ mít určitý (vysoký) věk, moc se na to těším :-)

Jinak mě to spíš pobavilo, slečna asi byla nervozní, myslím že na dospělou vnučku i při vší sebekritice fakt nevypadám. 

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 16. března 2018 11:49

Bych se těch lidí zastala. Hledají možnosti a nespojují to s konkrétní osobou, která stojí před nimim natož, aby odhadovali, kolik jí je. Já jsem dost roztržitá a někdy, když se nažím rychle najít řešení, ze mě vypadne kdejaká pitomost (a pak se jí půl hodiny směju).