Bledule jo, to sedí.
Stěžovací vlákno
Mirka mamka s tchyní jsou kámošky?
já su tak ráda že nevím co kdo o mě říká! doufám že nic, a jestli něco jo, tak ať si to hlavně vypoví jen mezi sebou:-)
viktorka_od splavu Mě ti to dycky tak na*ere, když to neni něco velkolepýho![]()
viktorka_od splavu asi nejsou, vlastně nevím, ale občas (zřejmě) drbou po telefonu. Já se s tchány vidím tak 3x do roka, bohatě to stačí. Mně je to šumák, jen se mi to vybavilo u příspěvku Bledule.
Bledule mne si sadol malý na kolená, začal mi štuchat do brucha a povedal: "ty si taká tuto mäkučká, si trošku tlstučká, že?" Miláčik je to. Ved som, tak čo? ![]()
Janulik03 Děti jsou bezelstné, to se tak nebere. ![]()
Janulik03 však babičky nemají tlačit!![]()
Kiež by
...nejako sa to rozliezlo po taštičkách a krabičkách po niekoľkých miestach...teda hlavne vzorky.
Ešteže na ne mám parádne stojančeky v skrinkách na ne určených
...
Mirka Tchýně musí být dost divná, říkat někomu o jeho dítěti nehezké věci, to musí být fakt povaha k pohledání. (teda nějak z kontextu předpokládám, že lichotky to nebyly?)
Janulik03 Kamarádova malá dcerka vykládala, že chce být tak pěkně kulaťoučká, jako tatínek.
slniecko Já včera taky třídila vzorečky. Pak jsem od hoho vstala, zapomněla, že mám nějaké na klíně, pád by ještě neudělal takovou škodu, ale pak jsem došlápla, křup, a Figue Frutiée skončila v milimetrových střípcích. Nevyzkoušená!![]()
Sweet Potato ale tej vone naokolo, čo po nej zostalo. ![]()
Janulik03 Psst, lehla jsem si na podlahu a očichávala![]()
slniecko Já včera taky třídila vzorečky. Pak jsem od hoho vstala, zapomněla, že mám nějaké na klíně, pád by ještě neudělal takovou škodu, ale pak jsem došlápla, křup, a Figue Frutiée skončila v milimetrových střípcích. Nevyzkoušená!
Mi hovor! Dnes mi prišla zásielka vzoriek z essenza nobile a samozrejme mi z mojich lemtavých rúk drbla a rozsypala sa po dlážke a rupla práve jedna z najdôležitjších vzoriek! Ešte kúsoček z nej sa mi podario zachrániť, zvyšok som poutierala oboma predlaktiami. No v každom prípade som ju dnes teda oestovala dôkladnejšie, než som plánovala...
slniecko Nějaká rozbíjecí epidemie. Já to rozdupla opravdu na padrť, takže vytírat to vlastním tělem bylo příliš riskantní.
není to teda úplně stížnost, ale zarazilo mě uvažování marketingu Marionnaud - přišla jsem tam se slevovým kupónem na 20% a vybrala jsem si krém. A ta sleva nešla započítat. Prodavačka volala na podporu, a tam jí řekli, že na ten krém není sleva, protože je v akci "sleva na druhý (lacinější) výrobek". Hádejte, co jsem si tam koupila?
Sweet Potato no tak ten môj bol taký plastový rozprašovací a ako dopadol na zem, tak z neho odletela tá rozprašovacia časť.To som fakt ešte nevidela.
SunEclipse nic.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.