Tulipe Díky, zkusím to, najdu-li jiné zařízení - z mobilu se mi platit nechce.
Tak oprava, už to funguje, jen pár věcí už není k dispozici.
Tulipe Díky, zkusím to, najdu-li jiné zařízení - z mobilu se mi platit nechce.
Tak oprava, už to funguje, jen pár věcí už není k dispozici.
Po desetidnech tahání s DPD mi přišel mail od COS, že balík jim byl vrácen jakožto nedoručitelný.![]()
Sweet Potato no teda! to snad ani není možné!
bych se asi spojila s vedením cz-pobočky DPD
RoSa To nepomůže
Psala jsem ohledně vrácení vůně zpět do Francie dokonce dvěma ředitelům DPD a ani neuznali za vhodné mi odpovědět![]()
Sweet Potato to je mi líto,mně se jednou stalo něco podpobnýho u ppl. Vůbec to nezkusili doručit a rovnou poslali balík zpátky do španělska. Blbý bylo, že v balíčku byly černý kalhoty, se kterejma sem dost počítala ![]()
Ounz Já jen doufám, že bude COS stejně hbitý při vracení peněz.![]()
Sweet Potato no snad...
Mám stížnost na COS, nebo nevím, čím to je. Mám v košíku pár věcí, ale když chci přejít do košíku a zobrazit, protřídit a zaplatit jeho obsah, zobrazí se jen chyba
.
Stejně si nic koupit nechceš a oni to už taky vědí ![]()
barbucha To těžko, tyhle kalhoty mám v barvě navy a jsou super ... Schválnost je to
.
Teda, jestli někdo fakt potřebuje nakupovat hadry, tak já... po čistce ve skříni mi zůstaly 3 police metr dlouhý svršků, dva výsuvný koše spodního prádla a asi 20 ramínek včetně všech kabátů a bund. Jsem zoufalec. Měla bych se odhlásit odsud, z MP, vrátit všechny klubový kartičky... kašlu na minimalismus
, chci plnou skříň hadrů!![]()
Ja vim, ze na darky se nestezuje...Ale uz 10 let rikam pokazdy tchyni, ze piju jen suchy vina. Tak jsem dostala jakoze k narozkam polosladky. Dalsi "putovni" flaska doma, achjo.![]()
Jsem dobrej mimon. Polozila jsem kopirovaci papir obracene, takze jsem vyznacila zasevky a stred strihu na stul misto na latku
. Vsimla jsem si toho, az kdyz jsem z ty mrchy klouzavy sundala papirovy strih. A vubec je asi den blbec, muz dneska natankoval plnou nadrz benzinu do auta na diesel. Nastesti mu to doslo hned a nenastartoval.
Friga Aspoň se může utěšovat, že to mohlo být dražší. ![]()
hlásím se do klubu mimoňů - zabrousila jsem na eobuv, koukám - víkendové slevy, tak hurá boty.
A hádáte správně, já ten slevový kód zapomněla zadat ![]()
![]()
Luna Ja takhle uz pres 10 let rikam, ze nestojim o sladky jidla... a pri kazde navsteve me ceka specialni moucnik jen pro me (vyladeny v souladu s mymi stravovacimi omezenimi)... s necim je proste zbytecny bojovat.
Myrtila mne po osemnástich rokoch vegetariánstva ešte stále neprestali predkladať mäso
betsey tak mě napadlo, jak to zvládá okolí, že v těhotenství nejíš maso?
chachaa.. vlastni matka mi klidne da k svatku cokoladu. uz davno neresim
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.