Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 14. dubna 2018 17:36

Zlomil se mi sušák na prádlo. Spadl na zem i s mokrým prádlem. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 14. dubna 2018 17:55

Bledule mně pupek ukradl tričko a nadšeně s ním běhal po dvoře :/

a říkala jsem si, proč je na pověšené peřině taková divná svislá čárka dole...a to tam nepochybně prošel kocour se zdviženým zaprášeným ocasem, jak se válel v hlíně 

Offline SunEclipse
3486 příspěvků moje polička 14. dubna 2018 19:13
Reakce na slniecko:

tá predstava, že deti nie sú ľudia zase mňa dostáva do kolien.

​a na tos přišla jak? Vpředchozích příspěvcích se nic takového nepíše.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 14. dubna 2018 19:44

Jezis to me dojalo

Offline Ginevra
911 příspěvků moje polička 14. dubna 2018 20:04

Chci si otevřit svůj Skype, vyžaduje to po mně opětovné přihlášení a po zadání hesla se objeví najednou tohle:

"Potřebujete svolení od rodičů. Předtím, než můžeš používat tento účet, potřebujeme vzhledem k tvému věku svolení od rodičů. Přes webový prohlížeč se přihlas na adresu account.microsoft.com, opatři si svolení rodičů, pak se vrať a zkus to znovu."

Napadá mě v mém věku jenom velmi černý humor. Nevíte někdo, co s tím?

Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 14. dubna 2018 20:14

Ginevra koukala jsem se na účet a mám tam datum narození - fiktivní. nedala sis tam nějaké příliš vysoké datum? zkus to kdyžtak změnit

Offline Ginevra
911 příspěvků moje polička 14. dubna 2018 20:21

viktorka_od splavu 

Mně to az doteď fungovalo, nevím, co to zas je. Na ověření věku to po mně teď v dalších krocích chce platební kartu nebo fotku dokladu totožnosti. Se jim na celý Skype fakt můžu vykašlat. Nevím, co jsou to zas za novinky tohleto. Mě to tak rozčiluje 

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 14. dubna 2018 20:40

Ginevra Teda to je skoro az podezrely, platebni kartu ani zadny jiny  udaje bych teda takhle neposkytla. Nemuzes se zkusit prihlasit nekde jinde (z telefonu treba?). Jinak bych to radeji resila tim, ze budu kontaktovat jejich zakaznickej servis, bych se bala, ze mi chce nekdo slohnout udaje. 

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 14. dubna 2018 20:41

Mutziputzi To je hezky, takovej pozitivni tweet ve smutny situaci. 

Offline Ginevra
911 příspěvků moje polička 14. dubna 2018 20:47

Setare 

Rozhodně žádný svoje údaje nepošlu. Jsem na tohle až přecitlivělá. To radši nebudu Skype používat. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 14. dubna 2018 21:21

Mutziputzi devito je borec.

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 14. dubna 2018 21:29

Mutziputzi No to ale fakt...

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 14. dubna 2018 21:45

Luna Fakt nechci bejt pateticka, ale kde budem az vsichni takovi odejdou, pro me je to strasne smutny

Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 14. dubna 2018 21:48
Offline Wanda von Dunajew
1145 příspěvků moje polička 14. dubna 2018 21:55

Ginevra On to asi podvod nie je, rieši sa to na oficiálnych fórach Microsoftu a tam radia tie na hlavu padnuté postupy (akurát to funguje len pre US residents)  Odkedy Skype kúpil Mrkvošrot, tak išiel do kytek... Myslím, že nepoužívať je jediné riešenie ako im dať najavo, že s tými zmenami človek nesúhlasí. Sú iné a lepšie komunikačné nástroje.

Offline Ginevra
911 příspěvků moje polička 14. dubna 2018 22:31

Wanda von Dunajew 

Aha, díky, to jsem ani nevěděla, že Skype změnil majitele, to pak leccos vysvětluje. Já tomu tak moc nehovím a jak nastane v této oblasti nějaký zádrhel, se kterým si nedokážu sama poradit, tak mě to děsně otráví. 

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 14. dubna 2018 22:47

Ginevra Skype nepoužívám, tak úplně nevím, ale nevyloučila bych souvislost s příchodem GDPR

Článek 8

Podmínky použitelné na souhlas dítěte v souvislosti se službami informační společnosti

1.   Pokud se použije čl. 6 odst. 1 písm. a) v souvislosti s nabídkou služeb informační společnosti přímo dítěti, je zpracování osobních údajů dítěte zákonné, je-li dítě ve věku nejméně 16 let. Je-li dítě mladší 16 let, je takové zpracování zákonné pouze tehdy a do té míry, pokud byl tento souhlas vyjádřen nebo schválen osobou, která vykonává rodičovskou zodpovědnost k dítěti.

Členské státy mohou pro uvedené účely právním předpisem stanovit nižší věk, ne však nižší než 13 let.

2.   Správce vyvine přiměřené úsilí s ohledem na dostupnou technologii, aby v takovýchto případech ověřil, že byl souhlas vyjádřen nebo schválen osobou, která vykonává rodičovskou zodpovědnost k dítěti.

Offline slniecko admin
19573 příspěvků moje polička 15. dubna 2018 00:15

paktofonika  k tvojmu bola len tá veta o tom zatelefonovaní, ostatné bol taký všeobecný povzdych.

SunEclipse  detto. To ani nie je z tých komentárov, ako zo životných skúseností. Ako ja už mám deti pomerne veľké, takže už toto veľmi riešiť nemusím, ale nad niektorými spomienkami v duchu krútim hlavou dodnes. A v spoločnosti kamarátok/rodiny s menšími deťmi vidím, že to ide vopred veľmi ....pozvoľna.

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 16. dubna 2018 09:22

Nez jsem se pres vikend rozhoupala, vyprodali mi v COSu saty! A to jsem si planovala, jak v nich budu v cervnu na dvou konferencich za fesandu  Takhle budu zas jak nana 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 16. dubna 2018 09:23

Lama_z_Lana Tak dúfaj že ich naskladnia.