Lama_z_Lana Jaký?
Stěžovací vlákno
999 No klasika kolektivky. Ty vlneny jsem si uplne zamilovala a nosula bych je furt. Tak treba nadkladni. Pripadne mam jeste jedny favoritky, ale tam si nejsem jista barvou.
Lama_z_Lana Tak to chápu, mám je v několika variantách a taky je ráda nosím :-).
A tyhle se ti nelíbí?
999 Tady mi na tom vrchu neco nerezonuje, neumim to vysvetlit. Libi se mi tyhle, ale do tech bych se musela trochu opalit, ta barva neni pro vyblity :)

Lama_z_Lana ty jsou krasny, skoda ze jsem jako reditel vapenky cely rok
Lama_z_Lana Ty jsou krásný, ale taky mimo mojí barevnou škálu... Rozuměj, nejsou černý
.
999 Rozumim naprosto presne ![]()
Lama_z_Lana hele nejsem si uplně jistá, že to jsou ony, ale jedny takovýhle (nazvala bych to šalvějovou zelení) jsou v reálu z takovýho tlustšího neoprenu, zároveň střih maj letní, bez rukávů atd.
Ty, co teď dávala 999 jsou naživo strašně krásný (taky mám kolektivní ve verzi letní i zimní a jsou boží)
Mně tam naštvaly takový tmavě modrý s vázáním v pase, strašně jsem se na ně těšila a i 34 je úplně maxiobří, ně mně nenositelně
999 ty, které jsi postla, jsem si o víkendu koupila, jsou fajn, myslím, že v létě se budou parádně nosit...
Lama_z_Lana Tak to chápu, mám je v několika variantách a taky je ráda nosím :-).
No a ako je to s veľkosťou? Kolektívne mám 34
nolita Jsou skvělé, ségra si je taky koupila.
Potrefenáhusa Hmm..tak jestli je to nejaky hodne silny, to by mi tam v nich bylo teplo.
A letni i zimni mas stejnou velikost? ![]()
Lama_z_Lana letní a zimní stejnou
paktofonika Jsou hodně malé přes prsa, já bych musela mít 36 a měla bych to natěsno. Ostatní rozměry OK.
Potrefenáhusa Diky!
No, slovy klasika: pockame a uvidime ![]()
999 jj... já teda mám i letní a zimní verzi jejich předchůdců, ale tak ... ![]()
Lama_z_Lana Ty světlý jsou super a až se dostanu zas do COSu, tak si je určitě půjdu zkusit, že jsem vyblitá teda nepovažuju za překážku, slečna modelka taky není opálená a líbí se mi na ní.
Karoleena Jenze ona je takova hezka vyblita ![]()
Karoleena presne, taky si na ne brousim zuby:)
999 Tady mi na tom vrchu neco nerezonuje, neumim to vysvetlit. Libi se mi tyhle, ale do tech bych se musela trochu opalit, ta barva neni pro vyblity :)
Teda páni. První věc Cos, co se mi fakt libí. A vypadají i pregnancyfriendly ... ![]()
EDIT
Bohužel jsem je na webu nenašla?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.