Stěžovací vlákno
rasaNori Je to hrozné. Snad se z toho ještě dostane. ![]()
Bledule chvilku mi blesklo, ze myslis formana. pardon.
viktorka_od splavu Černý humor?
Ale stává se mi to taky, že nevím, co k čemu patří a pak se divím.
nevím, kam bych to zařadila, ale přiznávám, že mi přijde uhozený, jak si všude stěžují matky s dětmi na cokoli.
teď jsem si četla hodnocení nějaké cukrárny, a tam milion stížností, jak si to podnik představuje, že nemá dětské židličky! ani dětský koutek! a kočárek nechtějí uvnitř! hrůza! ten podnik prostě není kids friendly! zavřete majitele, jak si to vůbec může dovolit! cukrárna totiž prostě je pro děti a majitel má povinnost ji tak zařídit.
![]()
Jiná Realita Je jasné, že to některé matky přehání, ale na druhou stranu se mi občas hodí, když se v hodnoceních dočtu, že třeba s kočárkem se do podniku nedostanu. Se tam pak zbytečně nehrnu...
Pinot Noir Stačí zavolať a opýtať sa. Pokiaľ nieje podnik vyslovene kids friendly alebo dog friendly tak sa na to nebudem v hodnotení sťažovať. Sťažovala by som sa vtedy ak by sa tak prezentovali ale realita by bola iná.
Pinot Noir přesně jak píše paktofonika - kdyby napsali někam na fb, že to tam pro děti moc není, ale ta podstata je skvělá (prý mají opravdu dobré zákusky, o což snad v cukrárně jde, a také krásné prostředí), neřeknu nic. ale dávat cukrárně nejnižší hodnocení, protože si dovolila nemít dětské židličky, to je fakt sebestřednost.
paktofonika OK. Jen mám poslední dobou pocit, že se všechno žene že extrému, samozřejmě jak ty stížnosti matek a trvání na tom, aby pro děcka bylo přístupné vše, tak i ty reakce bezdětných. Nedávno hledala kámoška na FB kavárnu, kam by mohla s dítětem v kočáru, a doporučili jí mj. Můj šálek kávy. Tak jsem napsala, že tam s kočárem zrovna pohodlné není a už jsem byla za matku, která by to tam nejradši zavřela a zrušila
Přitom mám ten podnik ráda, ráda tam chodím, ale pro děcka to prostě není. Takže konkrétní stížnost, která se tu probírá, jsem neviděla, ale už jsem bohužel pochopila, že někomu vadí matky tak nějak obecně, nejlépe aby se vůbec k ničemu nevydřovaly, nic nechtěly, seděly doma a mladé vyvedly, až jim bude 18.
Jiná Realita Bavila jsem se nedávno s nějakými Američany, podle nich je Praha a i jinak ČR neuvěřitelně baby-friendly. Docela zajímavý pohled z venku.
Pinot Noir nevím jestli máš insta, ale je to i blog, lovecký deník a protože ona, ta co to píše má dítě, má spolu s maškrtnicí projekt na lovu s kočárem a má i pár příspěvků o babyfriendly kavárnách. Třeba se může hodit
Pinot Noir jinak v tom lokál bloku na andělu sme byly s kamarádkou, maj tam extra obří hrací ..co kout, prostě pokoj a vaří i jídlo, ne jen kavárna
Ounz Tam jsem zrovna příští týden pozvaná na oslavu ;)
Pinot Noir no, tak snad se bude líbit :) ten hrací kout je fakt velkej (podle mě teda)
paktofonika ako volať vopred do každého podniku, kde sa možno pri prechádzke s deťmi zastavím, už som na uzavretom oddelení. Ak v podniku ziastím, že to pre deti nie je, tak majú smolu - proste nedostanú moje peniaze- a tobôž v cukrárni je hlavný obnos okolo detí, nie moje pidipresso, takže sa im aj celkom divím.
Ako dalej to nezvyknem riešiť, je to vec maiteľa podniku, tak jeho problém, ja sa podľa toho zariadim, ale tá predstava, že deti nie sú ľudia zase mňa dostáva do kolien.
Přitom mám ten podnik ráda, ráda tam chodím, ale pro děcka to prostě není. Takže konkrétní stížnost, která se tu probírá, jsem neviděla, ale už jsem bohužel pochopila, že někomu vadí matky tak nějak obecně, nejlépe aby se vůbec k ničemu nevydřovaly, nic nechtěly, seděly doma a mladé vyvedly, až jim bude 18.
![]()
slniecko Pinot písala o tom že sa v komentároch rada dočíta či sa do daného podniku da vojsť aj s kočiarom. Nebavili sme sa o situácii že ide okolo. Vojdem opýtam sa a ak nie tak nevypisujem bludy na internete a neznižujem podniku hodnotenie preto že to nemajú prispôsobené pre deti. Sťažnosť je na mieste ak by sa ako kids friendly podnik prezentovali ale o tom som už písala. Proste nie vždy to ide prispôsobiť to matkám s deťmi, možno majú malé priestory a detský kútik by zabral polovicu miestnosti. Neviem. Treba to chápať.
A čo sa týka posledného odstavca z príspevku Pinot ja som toto nikde nepísala a ani to netvrdím.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.