Piesok zo Sahary sa na čerstvo umytom aute skvelo vyníma. ![]()
Stěžovací vlákno
MP Meri jen pozor na to, ze krom bricha ti porostou i prsa
Lama_z_Lana ja chci tu kabelku v cerne
MP Meri No tak už jsou taky vyprodaný. Super. Takže budu za nánu ![]()
MP Meri jen pozor na to, ze krom bricha ti porostou i prsa
Tak to ovšem neplatí u všech ![]()
Pinot Noir no neříkala jsem narostou, ale zvětší se myslím každé:-) aspoň mě to teda celkem překvapilo, čekala jsem břicho ale s prsama nepočítala. že bych měla nějaký echt přednosti tak to teda nikdy, ale do původní podprsenky jsem se před porodem prostě nevešla, a to ani když jsem skoro nepřibrala
viktorka_od splavu Já právě nosila v pohodě tytéž podprsenky až do porodu, žádná změna (zato den po porodu jsem se z pohledu na hrudník málem složila
).
Pinot Noir Kde nic neni, ani smrt nebere. Myslim, ze budu podobny pripad a nadra dmouci se konat nebudou :)
MP Meri Ja si myslim, ze tyhle ,,babyfriendly,, saty budou delat z postavy stan. Par takovych mam, kde se nacpe bricho, ale jak je to volny a je jen bricho, zadny prsa, zadnej zadek, tak to zbytecne dela takovou matronovou postavu s otaznikem, co je zapricinenim te matronovatosti.
Karja Chapu, jak to myslite. Ale prijde mi lepsi koupit saty, ktere snad unosim ve všech fazich, pricemz v ty kriticke dva mesice v nich holt budu vypadat parkrat jak velryba,, nez koupit special tehotensky, ktery si vezmu parkrat a pak je vyradim. Je to boj, no, nastesti jsou vyprodany, tak si to muzu v klidu promyslet ![]()
MP Meri :-D No jasny. Ja mam taky par satu univerzal ale nenosim, bud efekt velryba uz teda ale driv nez kriticke dva mesice:-D nebo je to vepredu hodne kratky. Ted stridam asi tri topy, nastesti uz nechodim do prace a mam pracku s kratkejma programama, takze mam co nosit.
MP Meri XS uz tam asi nekdo vratil! Ja tam ciham na cocoony, ale ty potrebuju 36 a ne 34 ![]()
Které jsou prosím cocoony? Zdejší kolektivní? Ty jsem totiž na stránkách vůbec neviděla, tak jsem zmatená ![]()
ISON Jojo. Já je mám uložené ve whislistu a když je něco vyprodané, tak to z nabídky zmizí. Ale já tam ty 34 pořád vidím?
To, co mi čouhalo zpod sukně (oblečený cvičně asi po roce) bylo něco tak strašnýho, že jdu okamžitě na solárko. Lepší přismahlej, než syrovej tvaroh ![]()
barbucha Ja mam ze vcerejska stejnou zkusenost, akorat ze v mem pripade je syrovej tvaroh jeste postipanej od stenic ![]()
Nastesti zase zacalo snezit, tak to neni tak aktualni...
Nestraš, proboha! Bez obojího se obejdu ![]()
Hned jsem se objednala i na pátek - nepolevim, dokud nebudu mít hnáty jak ašant!
barbucha zabavte mlade kocar, uz mam vypalene sandaly od slunka:D
barbucha Jo, zrovna se dívám na Černýho Petra a sejrový nohy prej nemaj holky rády:-D. Já ty scénky zbožňuju.
Nicméně, já chci přismahnout obličej. Tuhle jsem se vzbudila a říkám si, ty jo, já jsem ale už opálená a mám nějakou zlepšenou pleť, teda fakt hezký....no jsem se večer zapomněla odmalovat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.