rasaNori Taky mi stačilo jedno odpoledne na zahradě u našich v kraťasech. Já teda bývám opálená hodně a dost mi to vydží i do dalšího roku, takže úplně bílé nohy neznám.
Stěžovací vlákno
Karja moc bych to s opalováním obličeje teď nepřeháněla, prej se v těhotenství na sluníčku můžou dělat v ksichtě trvalejší hnědý pigmentový skvrny
Potrefenáhusa jo, prej hlavně pěknej knírek může vzniknout - a nejde to oholit! ![]()
RoSa no, nebo mně se povedly pěkný "sluneční brejle":-)
Potrefenáhusa ja stravila na koupaku 3/4 tehotenstvi a krom toho ze me svagr varoval ze si uvarim dite se celkem nic nestalo :D ale tez jsem to nekde cetla s tema skvrnama...
Potrefenáhusa Ja jsem takova imunni vuci slunci, ale tak zvolna, jarni slunko je zradny, chci jen takovy lehky oslehnuti jak od vetriku!
Karja No ale fakt na ty pigmentovky pozor, mela jsem je samozrejme![]()
Luna Ja ani moc nevim, co to je. Ale ja na opalovani moc nejsem, u me opalovat znamena se na 10 minut vystavit slunci:-D. Prave jsem byla ted posledni leta rada za otevrenej vyhrivanej bazen, clovek se tak prijemne opalil uz zjara bez nejakyho smazeni.
barbucha se mazu nejakym odlozenym bb kremem/mejkapem co mi nesedl na xicht:-)
No to ale musí strašlivě svinit, ne?
viktorka_od splavu vzpomněla jsem si, jak jsem si kdysi na vodě pořídila obří modřinu přes skoro celou holeň několik dní před ségry svatbou a jak jsem se jí snažila zapatlat makeupem...snaha byla naprosto marná a navic mi nezbylo na obličej ![]()
viktorka_od splavu Fakt? Ale veď to musí byť za a) vidno a za b) strašne špiniť. ![]()
barbucha Som nebola v soláriu asi 10 rokov min. Zmenili sa tie solária za ten čas nejako? Som aj rozmýšľala že by som tam zašla. Kedysi som bola asi závislá alebo čo, hrozné peklíčko tmavo oranžová uškvarená pokožka, biele platinové vlasy, mini šaty... To bolo veľmi vtipné obdobie :D
paktofonika Chceme fotku :-).
Všechny tyhle preparátky, co už jsem jich vyzkoušela, mi ale strašlivě smrděj
![]()
Tohle nesmrdí, je to takovej makeup držák, nešpiní, měla jsem to teda ve spreji a neni to špatný, samoopalováky smrdí jeden jak druhej, bez ohledu na cenu a značku. Taky vyrazim na solárko, nemam na ty sejratý kotníky nervy!
paktofonika tys byla smazena mrtvola? Super, chceme foto![]()
barbucha já tenhle makeup na nohy mám od Dermacolu, a fakt to nešpiní - dokonce i bílé šaty zůstaly čisté! smrad to nesmrdí, protože nesamoopalovací ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.